> Capitolul 4 <

150 16 2
                                    

Dupa ce Taehyung si-a urmat drumul catre biroul sau, Jungkook a profitat si a intrat in biroul lui Jimin pentru a afla de ce Taehyung era atat de suparat mai devreme.

- Intra.

Jimin isi ridica privirea din hârtiile sale si chicoteste nonsalant stiind de ce Jungkook se afla in biroul sau.

- Ei bine ? Haide hyung, stii de ce sunt aici.

- Wow, hyung ? E atat de serios ? Niciodata nu imi spui hyung!

Jungkook nu mai avea răbdare, iar asta era clar, de la picioarele ce bateau in podele pana la mainile ce urmau sa rupa hartiile de la prea mult strans.

- Ok, ia un loc.

Amandoi se aseaza pe canapeaua din biroul lui Jimin. Cu toate ca era simplu de spus, lui Jimin parca nu ii venea a crede ce urma sa ii povesteasca lui Jungkook.

- Kookie, parintii lui Taehyung l-au dat afara din casa pentru ca el este gay.

- Poftim?

- Exact. Se pare ca ei au mai multe studiouri in Gangnam District pe care le inchiriaza unor diferite case de moda, iar Tae fiind pasionat a avut ocazia sa lucreze la una dintre case unde aparent a cunoscut un baiat, iar parintii sai nu au fost de acord.

Jungkook era mai mult decat surprins,  era nervos si totusi trist. Trist pentru ca un baiat precum Taehyung nu merita o astfel de soarta.

- Parintii lui sunt...oribili. Si totusi, de ce oare nu vrea sa aplice la noul program cu hotelul?

- Nu stiu Kook, poate ca ii este rusine, stii, nu e usor sa admiti astfel de lucruri, mai ales in fata sefului tau.

Jungkook statu pret de cateva minute, meditand asupra noilor informatii, dupa care se ridica si porni spre usa.

- Oh, defapt am venit si dupa niste fise. Jimin ?

- Oh da, iata-le.

Jungkook isi lua la revedere de la Jimin si pleca spre biroul sau, nu inainte sa il anunte pe Taehyung sa fie prezent in biroul sau peste 15 minute.

Cand isi auzi numele, Taehyung tresarii si se ridica automat din scaunul sau. Instinctiv facu o plecaciune in fata directorului si astepta ca acesta sa plece din incapere, apoi se aseza inapoi pe scaunul sau fiind ingrozit, gandindu-se la ce va urma.

Din cate i-a spus Jimin despre Jeon Jungkook, acesta era un om bland si sufletist, dar care isi lua munca si compania foarte in serios, asa ca Taehyung nu se gandea decat la faptul ca probabil a gresit ceva.

- Nu cred ca urmeaza sa ma promoveze, sunt doar de cateva zile aici.....ceea ce poate insemna doar ca.......aish! Kim Taehyung, ce ai facut ?!

Jimin urmarea mini criza lui Taehyung din biroul sau incercand sa se abtina din ras, stiind ca Jungkook nu avea de gand sa il concedieze pe Taehyung. 

- Ce am facut ?! Acum o sa fiu concediat....chiar cand as fi reusit sa strang pentru o chirie....ufff, sunt pur si simplu un idiot!

Timpul se scursese rapid, iar Taehyung se trezise in fata biroului lui Jungkook, sperand si recitand un milion de rugaciuni sa nu fi gresit ceva. Inima i se oprise in loc cand Seokjin ii facuse semn ca poate sa intre in birou. Pasii temator inauntru, privind catre Jungkook care era inca ocupat cu cateva acte. Pentru cateva secunde Taehyung uitase de ce era in biroul directorului, era prea ocupat sa admire cat de frumos sculptat este directorul sau.

Buze rozalii, cu o alunita sub buza inferioara, ochi caprui ca ciocolata si totusi fiorosi, iar parul sau aranjat tot timpul in aceeasi coafura care ii dadea un iz de celebritate in combinatie cu costumul negru....wow.

- Kim ?

- Uh, oh....da ?

- Te simti bine ?

Rusinat de faptul ca Taehyung tocmai il analiza pe cel mai mare sef al sau, acesta doar aproba din cap si asteapta ca Jungkook sa ii spuna de ce se afla in biroul sau.

- Okay, deci, te-am chemat ca sa discutam despre job-ul tau in aceasta companie.

- Imi pare sincer rau domnule Jeon daca am facut ceva gresit sau am incurcat lucrurile in companie, imi cer mii de scuze.

Jungkook doar surase, apoi isi continua ideea.

- Nu ai gresit cu nimic, Taehyung. Insa mi-as dorii sa stiu de ce nu ai aplicat la noul program legat de hotel ?

- Poftim ?

- Din cate am inteles, drumul pe care il ai de parcurs catre locul de munca este foarte lung si pe langa mersul pe jos include si o cursa cu autobuzul. Corect ?

Taehyung se simtea foarte rusinat, spera ca seful sau nu stia despre situatia lui.

- E...este corect.

- Ei bine Taehyung, vreau sa intelegi ca acest program a fost creat pentru interni si angajati ca tine care au dificultati in a ajunge la locul de munca. Pe langa faptul ca vei avea ore de somn in plus, vei economisii bani si iti va fi si mult mai usor sa ajungi la munca. Mai ales in vremea de afara.

Intradevar, o camera la hotel nu numai ca i-ar fi oferit lui Taehyung un camin, insa l-ar fi ajutat sa ajunga mai rapid la munca si sa economiseasca bani, exact cum Jungkook i-a explicat mai devreme.

- Inteleg, domnule, insa consider ca sunt alti angajați care au nevoie mai multa de aceasta oportunitate.

Jungkook ii admira bunatatea lui Taehyung, insa isi dorea ca acesta sa inteleaga ca aceasta oportunitate era mai mult pentru el.

- Sunt mai mult decat suficiente camere in acest hotel pentru angajatii in aceeasi situatie ca si a ta. Deci te rog sa te mai gandesti.

Taehyung incuviinta din cap si isi lua la revedere de la Jungkook. O camera de hotel, doar pentru el ? Asta ar insemna caldura, un pat pe care sa doarma si un dus. Era exact ceea ce Taehyung isi dorea, un loc in care sa se odihneasca.

Poate ca nu era o idee rea sa se inscrie in program. Poate ca insfarsit putea sa traiasca precum un om, sa aiba minumul de comfort si sa munceasca, cu banii stransi sa isi cumpere un apartament si sa isi poata urma visul, si sa isi inceapa viata de la inceput, uitand de parintii sai si de faptul ca l-au alungat.

When winter comes [Ongoing] [BoyxBoy] [Taekook]Where stories live. Discover now