> Capitolul 3 <

155 15 6
                                    

Editat

- Atentie angajati ai Jeon S.R.L, va rugam sa va prezentati in sala de conferinte din aripa B a companiei, directorul Jeon Jungkook va va aduce la cunostiinta unele modificari. Multumesc.

Seokjin termina de facut anuntul si se indreapta spre biroul lui Jungkook pentru a ii inmana agenda pentru ziua respectiva si contractul incheiat cu hotelul ales de el pentru a gazduii angajatii ce locuiesc foarte departe de companie.

- Ah, multumesc hyung. Voi fi in sala de conferinte.

Seokjin aproba din cap, apoi porni inapoi spre biroul sau pentru a intocmii niste contracte cu unele case de moda.

^^^

- Bun venit tuturor. Va multumesc pentru asteptare. 

Jungkook le facuse semn angajatilor sa ia loc, dupa care si-a distribuit atentia pe laptopul de langa el, pentru a le prezenta angajatilor noul hotel in care vor putea locuii angajatii care au dificultati privind distanta dintre companie si domiciliul lor.

- Acesta este hotelul Nine Tree Hotel din Myeongdong. Suntem constienti ca foarte multi dintre voi aveti de parcurs o distanta foarte mare intre locul de munca si locuinta, deaceea am incheiat un contract cu acest hotel, iar angajatii ce au de parcurs mai mult de 50 km intre locul de munca si locuinta, sau cei ce provin din alte orase si au chirii de platit, vor putea sa se mute intr-o camera in acest hotel, iar desigur, costurile vor fi acoperite de catre compania noastra.

Toti angajatii au inceput sa aplaude, bucurandu-se de noile vesti. Jungkook is drege glasul apoi continua cu anunturile.

- As mai dorii sa va anunt ca de maine, vom avea 4 C.E.O noi. Acestia vor fii liderii departamentelor, Park Jimin, Jung Hoseok, Min Yoongi si Kim Namjoon. Consider ca ei sunt cei mai potriviti oameni pentru aceste posturi, iar impreuna cu ei, vom aduce compania Jeon S.R.L la un cu totul alt nivel.

Dupa ce toti angajatii au felicitat cei 4 noi directori, Jungkook a impartit prin sala fise care vor fi completate cu datele celor care doresc sa se cazele la hotelul oferit de companie.

- Va rog sa completati cu atentie fiecare camp cerut in fisa, si sa le lasati pana maine la ora 5 p.m in fata la biroul de receptie. Multumesc.

Cand toti se pregateau sa plece, sistemul de sunet anunta ca va urma un anunt.

- Jeon Jungkook este rugat sa se prezinte de urgenta in biroul sau, directorul casei de moda Gucci doreste sa va intalneasca.

Toti angajatii au ramas socati incepand sa susoteasca intre ei, era prima data cand Gucci a fost pronuntat in aceasta firma. Toata lumea stia ca cel mai mare goal al acestei companii este sa sponsorizeze brand-ul Gucci, fiind cea mai mare dorinta a lui Jeon Jung Hyun, inainte sa se stinga.

^^^

- Buna ziua, va rog sa imi scuzati intarzierea.

- Nici o problema domnule Jeon, intelegem.

- Va rog, spuneti-mi Jungkook.

- Jungkook, trebuie sa fim sinceri, urmarim aceasta companie inca de cand s-a fondat si nu ne-a dezamagit niciodata. Stim povestea familiei tale, iar colectiile din fiecare iarna, trebuie sa recunosc, au fost nemaipomenite, insa ce ne atrage cel mai mult este povestea din spatele lor. Faptul ca dedicati intregi colectii persoanelor care au nevoie de comfort, este un lucru minunat, iar noi ne dorim sa luam parte la acest lucru.

Jungkook era incantat de faptul ca directorii isi doreau sa lucreze cu el, cu compania sa. Seokjin avea pregatite contractele, astepta doar semnalul sefului sau.

When winter comes [Ongoing] [BoyxBoy] [Taekook]Where stories live. Discover now