> Capitolul 2 <

175 15 4
                                    

Editat

- Seokjin, o cafea te rog in biroul meu si cheama in biroul meu toti noii interni angajati in saptamana aceasta.

Astazi urma sa fie o zi foarte aglomerata pentru C.E.O-ul companiei Jeon S.R.L, meeting-uri, sedinte si acum un scurt discurs pentru noii interni. Urmand ca apoi sa inceapa pregatirile pentru aranjarea noilor echipamente pentru echipa de cusut. Urma sa fie o zi obositoare, de aceea Jungkook avea in gand de ceva timp, sa creeze cate un C.E.O pentru fiecare departament al firmei sale, asta l-ar fi ajutat foarte mult, mai ales ca urmatorii C.E.O urmau sa fie prietenii sai, cei care i-au fost mereu alaturi.

De cand Hyun s-a dus, Jungkook a trecut peste multe obstacole cu ajutorul prietenilor sai, chiar si cand firma era aproape de faliment, Yoongi, Hoseok, Namjoon, Jin si Jimin niciodata nu l-au lasat la greu. Odata ce Jungkook a terminat sa isi aranjeze toate hartiile pe birou, 5 tineri au intrat in biroul sau. Cu totii au facut o plecaciune, apoi s-au asezat pe canapea, la gestul lui Jungkook.

- Buna dimineata tuturor. Numele meu este Jeon Jungkook, sunt C.E.O al Jeon S.R.L. Astazi este a doua zi a voastra in companie, as dorii sa stiti ca daca aveti nevoie de ceva anume sau ceva nu va este clar, asistentul meu Seokjin va sta la dispozitie.  Acum, dupa cum bine stiti, aceasta companie consta in sponsorizarea liniilor de haine facute de diferite case de moda, iar pentru a face asta, avem nevoie de mai multe elemente care sa mearga impreuna.

- Cum te numesti ? - Jungkook arata spre o tanara, nu mai in varsta de 22 de ani, care era preocupata sa isi aranjeze machiajul, in loc sa fie atenta la ce are de spus el. Sa nu mai vorbim despre imbracamintea sa, care era mult prea indecenta pentru o persoana care va muncii in compania sa.

- Dae-Hyo. - Modul in care a spus-o, senzual, nu l-a impresionat deloc pe Jungkook, mai ales ca el niciodata nu a pus altceva mai presus de munca sa. 

- Ei bine, va rog sa nu luati exemplu de la colega voastra Dae-Hyo, care in loc sa fie atenta, isi fixeaza make-up-ul, iar imbracamintea sa nu este deloc adecvata pentru a muncii la birou. Mai ales in compania mea.

Jungkook o fixeaza cu o privire dezgustata, apoi isi continua discursul.

- Dupa cum spuneam, compania noastra consta in mai multe departamente  care se ocupa ca totul sa fie ok pana la finalul unui deadline. Fiecare dintre voi va fi repartizat unui departament, unde veti invata sa munciti alaturi de colegii nostrii.

- Daca aveti intrebari, va rog.

- Noi momentan sumtem interni, cat dureaza perioada de proba ?

Jungkook se intoarce spre vocea familiara ce pune intrebarea, si realizaza ca este internul din parc, de seara trecuta. Era imbracat cu aceleasi haine ca ieri, insa, nu exista pata de mizerie sau o cuta pe ele. Erau imaculate.

- O intrebare foarte buna. O saptamana dureaza perioada voastra de proba. Nu trebuie sa va speriati, deoarece intr-o saptamana nimeni nu poate invata totul, dar se pot vedea progrese.

In timp ce le explica, Jungkook apasa un buton, iar cei 5 prieteni ai sai apar la usa biroului sau.

- Acum , acestia sunt Park Jimin liderul echipei de meeting, Jung Hoseok si Min Yoongi liderii echipei de marketing, Kim Namjoon liderul echipei de publishing, si Kim Seokjin asistentul meu  care se va ocupa ca totul sa fie in regula si la punct.

- Ok, acum fiecare dintre voi va primii o fisa, pe care scrie departamentul la care sunteti repartizati, mai putin Jung Dae-Hyo. Va trebuii sa te intorci maine, cu o tinuta adecvata si apoi vei primii informatiile despre unde vei muncii. 

Dupa cele spuse, Dae-Hyo se ridica si pleaca din biroul lui Jungkook, lasandu-l pe Seokjin cu un zambet mandru pe fata, iar pe Jungkook multumit ca insfarsit isi poate vedea in continuare de munca.

When winter comes [Ongoing] [BoyxBoy] [Taekook]Where stories live. Discover now