Capitolul 6

181 6 3
                                    

Linistea noptii era perturbata de tipete groaznice . Trecusera 3 zile de cand el nu se trezise,3 zile linistite pentru toti cei din casa si pentru Sakura care s-a instalat intr-o camera alaturata . Suflet bun si cald! A avut grija de el in tot acest timp.
Luna sclipea usor,razele sale mangaindu-i chipul adormit,dar,linistea noptii era perturbata de tipete groaznice de durere.Toata casa era alarmata de ce se intampla cu el,luminile in intraga cladire fiind aprinse rand pe rand.
Rozalia se ridica rapid din pat si alerga catre camera lui speriata de tipetele si amenintarile sale.
  -Il voi ucide pe nemernic!striga el incercand sa se ridice.
  -Dle. va rog calmati-va,va veti rani mai tare!spuse Akari venind catre el,acesta impingand-o facand-o sa cada.
  -Ti se pare ca sunt in regula?tipa el.Ochii de ce ii am bandajati?
  -Pleoapele v-au fost foarte grav afectate,Sa...medicul m-a rugat sa va transmit sa nu d-ati bandajul jos decat dupa 5 zile!ii raspunse Anko,spunand tot ce ii sopteste Sakura.
Tacerea se lasa brusc in camera,ea privind din coltul usii cum el strangea in pumni patura de un alb imaculat.
  -Ea unde este?spuse el nervos
  -A scapat!In toata tevatura a reusit cumva sa scape!minti Anko
  -Plecati!se rasti el scrasnind din dinti
Femeile se comformara cu spusele lui si iesira din camera urmate de Sakura.Lasat singur simtea ca innebuneste din cauza furiei.Isi duse degetele pe chip si atince usor materialul alb ce ii acoperea ochii.O durere  groaznica il facu' sa ia mana repede,materialul incepand sa fie colorat in rosu.
  -Deci a reusit sa scape...pufni el urmand un ras maniac.Tarfa a reusit sa scape!Intr-o casa cu atatia oameni a reusit cumva sa scape...A reusit sa scape...spuse cu raceala in voce.
  In camera alaturata ea doar se gandea ce v-a mai urma.Sta intinsa pe patul moale,privind tavanul,gandurile ei umpland atmosfera deprimanta ce domina camera si mintea ei.Inspira si expira,inchise ochii si adormi.
Un zgomot puternic o trezi din visare.Pasii apasati pe podeaua de lemn se auzeau clar in surditatea noptii.Sta nemiscata,paralizata de frica,crezand ca este el.
  -Rozalia mea, printesa mea,dormi linistita!Seara asta a fost cam haotica!se auzi o voce masculina ce se apropia de ea.
Isi tinea ochii strans,pretinzand ca doarme.Pasii se auzeau tot mai aproape de patul ei.O mana rece,transpirata ii traversa obrazul indepartand cateva fire de par.Ochii imbatati de frumusetea ei o priveau indelung,dornici.
  -Nici Uchiha nu ma va tine departe de tine!spuse el soptind,privind-o indelung,apoi pleca.
Singura,speriata intr-o camera intunecata cu vantul ce adia,batand zgomitos ramura cu frunze galbene ce loveau insistent in geam.
Seara trecu' greu,ea nici ca inchise un ochi.In camera alaturata se auzeau din nou tipete.S-a trezit.

  -Dle. va rog calmati-va,medicul v-a veni imediat!spuse Anko
  -La dracu' cu medicul tau!Ma doare tot corpul!striga el zvarcolindu-se in pat.
Rozalia intra in camera intr-o liniste deplina punandu-si mana micuta si calda pe umarul lui acesta tacand instantaneu.Respira accelerat din cauza durerii si furiei.Din dulapiorul de langa pat scoase un tub de medicamente si lua doua,apoi isi duse mana pe umarul lui atentionandu-l. Mana lui mare se prelingea usor pe a ei luand pastilele,ea retragandu-si mana rapid.
  -Va rog sa va intinde-ti pentru a examina rana!spuse Sakura cu voce ragusita,abatuta si deprimanta total diferita de a ei.
Brunetul se conforma si se intinse.Fata taie bandajul si examina ranile la fel si cele de la ochii.
  -Cand nu noi mai vedea incetosat?
  -In cateva zile,deasemenea va rog sa nu va mai atingeti bandaju!
Brunetul dadu' din cap aprobator lasand medicul sa isi faca treaba.Ceva parea ciudat cu vocea doctoritei,parea oarecum familiara iar in mintea lui nu sclipea nici o idee
  -Va rog odihniti-va!
Iesi din camera lasandu-l in singuratatea sa să se odiheasca.Se sprijini de perete,mainile tremurandui,lacrimile necontenind ca curga pe obrajii ei
  -Dra...spuse Anko usor
  -Sunt ok!zise rapid Sakura stergand brutal lacrimile. Voi fi in camera alaturata,daca este nevoie de ceva anunta-ma!Voi incerca sa ma odihnesc,a fost o seara cam furtunoasa!
Mergea incurcata catrea camera,orbita de lacrimi.Tranti usa in urma sa si se aseza in pat.In mintea ei  aparand imaginea mainii lui ce se plimba peste a ei.Facuse asta in mod voit.Stranse din dinti si isi trase picioarele catre piept lipindu-si fruntea de genunchi,o injuratura scurta scapandu-i.

UchihaWhere stories live. Discover now