ezt muszáj

534 26 7
                                    

Sziasztok.

Neharagudjatok hogy ez megint nem rész. Már írom, csak még nincs kész teljesen.

Valami azonban szúrja az oldalam.

Amióta Cameron.. elment, azóta nagyon sokan kezdték el olvasni ezt a könyvet. Egy nap legalább 30-40 értesítésem jön a wattpadtól, amiben inkább ezt a könyvet vote-olják. A másik könyvemnek is jön értesítése, (Örök csapattársak🖇) de ahhoz alig 1-2.

Én örülök, hogy ennyi embernek tetszik a könyvem, de úgy érzem, hogy csak azért olvassák most ennyien, mert Cameron elment. Ebben lehet valami, de így nem érzem úgy hogy valakinek tényleg tetszik amit írok, inkább azt, hogy csak a halála miatt olvassák ezt.

Akinek nem inge, ne vegye magára!
Tudom, láttam hogy kik azok, akik már az elejétől fogva olvasták a könyvet. Azzal sincs bajom, aki most talált rá. Csak nem érzem azt, hogy tényleg saját erőből jutottam el az 1K-ig. Úgy érzem, hogyha Cameron nem halt volna meg, és a másik könyvem nem rakja ki EsztiMMer (nem csak a másik könyvembe, ebbe is beleolvastak) akkor még most is, olyan 400-500 olvasónál tartanék.

Köszönöm, hogy ennyien olvassátok, vote-oljátok ezt a könyvet. Még olyan 3-4 részt tervezek, de kitudja mennyi lesz a vége. Ma kikerül a 27. Rész, remélem várjátok.

❤️xoxo❤️

Nem biztos | Cameron Boyce ff. | -BEFEJEZETT-Where stories live. Discover now