22

529 27 0
                                    

Igazából a szenvedésen kívül mást nem nagyon csinálunk. Várjuk hogy Logan visszajöjjön suliba, bár igazából csak a fiúk várják, én nem. Ma is a helyünkön ülve unatkozunk, mikor bejön a terembe a nem várt személy. Persze csak részemről. Amióta kijöttem a kórházból, azóta akarják a fiúk kinyírni Logant.

A teremben hirtelen csönd támadt. Az ajtó felé fordulva pillantottam meg Logant. Cameron ölében ülve, éreztem ahogy megfeszülnek karjai. Végignézek mindegyikőjükön, és látom, hogy ebből senki sem fog kijönni jól. Ha ma nem kerül vissza a kórházba, akkor sosem!
Cameron felállított engem, mire a többi fiú is elkezdett mozgolódni. Engem hátra tereletek, amolyan "jobb ha itt maradsz" mozdulattal küldtek a hátuk mögé, amit nem értettem.
-Na jó! Elég volt! -törtem magamnak utat, és megálltam Cameron mellett. Farkasszemet néztünk vele. Valaki elmehetett szólni egy tanárnak, aki szétszedett minket még a tömegverekedés előtt.
-Ma meg fog halni. -mondja Adam.
-Majd suli után megölitek, csak ne most! Simán kibasznak minket! -mondtam.
-És akkor mivan ha kibasznak? -kérdezte Spencer. Jogos. Ezzel nem szállam vitába. Első kinti szünetben Logan egy másik társaságban vegyült el, de a fiúk még így is neki akartak menni.
-Akkor mi négyen rájukmegyünk, -ecseteli Spencer.
-Na nem! Nem fogok ott állni és végignézni! -vágok közbe.
-Te most jöttél ki a kórházból. -vitatkozik velem Spencer.
-Ahogy te is. -vágtam rá. Erre nem mondott semmit, hanem bevett a "tervbe". Amint megbeszéltük elindultunk a csapat felé. Kábé olyan hatan lehettek. Először nem vették észre, csak mikor Logan felénkpillantott, akkor állt fel a többi is. Az iskola elcsendesedett, és először távolról figyelték az eseményeket. Megállva a hat fős csapat előtt (útközben kiszámoltam hihi) farkasszemet néztünk.
-Mi a bánatot akartok? -kérdezte Logan.
-Tudod te azt. Hogy mertél megütni egy lányt? Majdnem meghalt miattad! -kezdte Spencer.
-Chh.. jobb is lett volna ha meghal a gecibe. -mondta ki rám vigyorogva. Cameron és Spencer egyszerre indult meg ugyanarra a személyre. Ez viccesen jött ki, ugyanis mind az öten ugyanarra a személyre akartunk rámenni. Így történt, hogy elkaptam Cameron karját. Ugyanis így is ők többen voltak. Hátulról támogattuk Spencert. Aztán mikor támadtak a haverjai, akkor mi is. Elkezdtem lökdösni az egyiket, aki csak annyit mondott: "pusztulj már el te ribanc", mire én felpofoztam. Igen, roppant nőies vagyok. Ekkor ő elkezdett lökdösni, mire indulatosan a mellkasának estem. Hirtelen megfordított a karomat fogva, és a kezem csavarta. A lábammal addig rúgtam, míg elengedte a karom. Újra neki estem, ezúttal ledöntve őt a földre. Ráugrottam, és csapkodtam őt, ahol értem. Hirtelen arconköpött, mire felálltam és leszedtem magamról a nyálát.
-Te undorító paraszt! -ordítottam, és újból neki mentem. Mostmár nem kíméltem, ütöttem, rúgtam. Oldalra pillantva, a többiek is ezt csinálták.
A tanárok reakcióideje roppant lassú. Mire odajöttek hozzánk, addigra már körbeállt minket mindenki.
-Mit csináltok? Mi folyik itt? Azonnal hagyjátok abba! -kiabált az igazgató. A többiek nem igazán figyeltek, hanem folytatták, míg meg nem jelent a többi tanár is, aki szétszedte őket. Mögém az igazgató jött, és a karomnál fogva húzott el a gyerektől.
-Álljál már le, mit csinálsz? -ordított a képembe.
-Lány létedre verekedsz? Milyen viselkedés ez? -kérdezte, de már úgy, hogy a hajamat ráncigálva.
-Hagyja már a hajamat! -kiabáltam és leszedtem a kezét a hajamról. -Ez a nyomorult pofánköpött! -mutatok a gyerekre.
-Megvagy Sam? -kérdezte Cameron mellém lépve.
-Ühüm. -mondom. A többieket elnézve mind megvoltak.
-Mindegyik az irodámba! Ti is! -mutatott Loganékra. Az irodába való menés közben, végignéztem magamon, és a többieken. Nekem a bal kezem volt véres, csak azt nem tudom, hogy az a sajátom, vagy a másiké. A fiúkon egy két karmolást, sebet véltem felfedezni.
Az irodába mind a diri elé kellett állnunk. Mi külön mentünk, semmi kedvünk nem volt mellettük hallgatni a sok faszságot.
-Akkor most mondhatjátok, hogy miért verekedtetek össze. -szólalt meg összefont karral a diri.

Nem biztos | Cameron Boyce ff. | -BEFEJEZETT-Where stories live. Discover now