AÇIKLAMA

40.3K 1.4K 147
                                    

eveeet nihayet geldik finale 

öncelikle şunu söylemek istiyorum, -ay ne ciddi başladım cümleye-

İtalyan Serisi kaçıncı kitapta biter, üçüncüden sonra yeni kitap gelir mi bilemem, -hehe sanki aklımda hiç fikir yokmuş gibi- ama Canavarın Kalbi'nin bende hep özel bir yeri olacak. Hikayeye başlamadan önce, kafamda bir sürü soru işareti vardı ve çoğu Tommy ile ilgiliydi. Acaba abartılı bir karakter mi, acaba istediğim gibi yansıtabilecek miyim, acaba okuyucular da benim onu sevdiğim kadar sevecek mi.. ve kafamdaki tüm sorular cevaba ulaştı diye düşnüüyorum. Siz de Tommy'yi benim kadar, yeri geldi benden daha çok sevdiniz.

Söyleyecek çoook şeyim var ama upuzun bir finalden sonra parmaklarım o kadar ağrıyor ki..

Önce, hepinize çok teşekkür ediyorum. İlk kitapta da beni yalnız bırakmayan herkese, aramıza yeni katılanlara, her bölüm oyları ve yorumlarıyla beni güldüren, yanımda duran tüm okuyucularıma çok çok teşekkür ediyorum. Ben bu kitabı bu kadar sürdürebildiysem, yazarken bu kadar çok eğlendiysem bu sizin sayenizde.

Bazı bölümlerde kitabın ilk kitaba benzediğini savunan okuyucular da oldu, ama ben hiç öyle düşünmedim ve yazarken hiç bu aklıma gelmedi. Antonio ve Yasemin'de benim için çok özel karakterlerdi, ama Antonio en başından beri büyük bir ailenin içinde büyümüş, etrafı onu seven insanlarla her zaman çevrilmiş bir adamdı. Yani o hep aile adamıydı.

Tommy her zaman yalnızdı, ailenin ne anlama geldiğini bilmiyordu ve hayatı boyunca hep başına talihsiz olaylar gelmiş, bu olayların neticesinde kararmış bir adamdı. İlk önce Merve geldi, içindeki iyiyi görmesini sağladı, sonra Tammy geldi, onun babalığı tatmasını sağladı, üçü birlikte kendilerine ait bir aile oluşturdular ve tabi ki sonunda iki meleğimiz de aralarına katıldı.

Merve'ye gelirsek.. canım mervemmm. İki kitabımı da okuyan okuyucularım bilir, elimden geldiğince kitaplarımda hep güçlü kadın karakterler yazmaya çalışıyorum, çünkü wattpad'de olsun, normal kütüphanemde olsun, kadınların güçsüz, sessiz sakin varlıklar gibi resmedilmesi beni her zaman çok sinirlendirmiştir. hikayemde de yeri geldi merve pes etti, yeri geldi gücü bitti, ama bu onun güçsüz olduğu anlamına hiçbir zaman gelmedi. nasıl tommy sonuna kadar savaştıysa, merve'de savaştı, bazen ondan daha çok çabaladı. ve sonunda birlikte mutlu sona ulaştılar, çünkü bence aşk böyle bir şey. eğer ortada savaşılması gereken bir aşk varsa, kadın da erkek de onun için birlikte savaşmalı, mutlu sona birlikte ulaşmalılar.

üçüncü kitaba gelirsek..

bebisler, onu da dört gözle bekliyorsunuz biliyorum ama pazar günü tatile çıkacağım ve üç hafta falan burada olamayacağım çok fazla, yanıma bilgisayarımı da almadığım için büyük ihtimalle bölüm hemen atamayacağım. düzgün kaydedilmiş, toplanmış iki-üç bölüm falan hazır elimde, ama hikayede kopukluk olsun istemiyorum. yani ilk bölümü atayım, ikinci bölüm üç hafta sonradan gelsin istemiyorum o yüzden büyük ihtimalle Şeytanın Pençesi döndüğüm zaman tam gaz başlayacak.

ay ciddenn çok yorulmuşum, daha fazla yazamıyorum bile.

hepinizi çok çok çok seviyorum ve bu zamana kadar yanımda olduğunuz için size çok teşekkür ediyorum.

sakınn unutmayın kiii bu bir veda değil, üçüncü kitapta yine birlikteyizz

CANAVARIN KALBİ (İTALYAN SERİSİ#2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin