☆2. Bölüm☆

12.7K 525 198
                                    

Bütün geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatamazsın. Önce içine atarsın, sonra da susarsın...

~~~~~~~
Arkadaşlar vote ve yorumlar çok az. Sizden istediğim vote atmanız ve yorum yapmanız size güveniyorum.
~~~~~~

Sabah gözlerimi açtığımda tavanla bakışıyordum. İlk defa sabaha kadar deliksiz ve kabussuz uyumama mı sevinsem, içinde bulunduğum karmaşıklığa mı üzülsem bilemedim. Beni düşüncelerimden çekip alan şey çalan telefonumun sesi oldu. Baktığımda sekreterim Aysu'ydu.

-Efendim Aysu bir sorun mu var?

-Günaydın hayır hayır merak etmeyin Doğa hanım. Sadece ortaklık için anlaştığınız Korkmaz holding gerekli belgeleri imzalamak için bugün 1-2 arası gelecekler.

-Tamam Aysu o zaman sen gerekli belgeleri eksiksiz olarak hazırla masama bırak ve toplantı salonu hazır olsun.

-Tamam Doğa hanım merak etmeyin herşey ben de.

Telefonu kapattıktan sonra yataktan kalkıp banyoya gittim kısa bir duşun ardından giyinme odama ilerledim. Bugün ortaklık sözleşmesi olacağı için biraz daha özenli olmalıydım.

(Üstüne kot veya deri bir ceket düşünün)

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

(Üstüne kot veya deri bir ceket düşünün)

Makyaj masama oturup makyajımı yaptıktan sonra aynada kendimi süzdüm. Hazır olduğum kanaatine varınca evden çıkıp garaja ilerledim. Askılıktan rastgele bir anahtar alıp düğmesine bastım.

Ve favorim Range Rover

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Ve favorim Range Rover

Tam kapıyı açacakken bir an başım döndü, sıkıntıyla ofladım. Acilen kahve içmem lazım kafeinsiz kaldım iyice. Biraz bekledikten sorna iyi olduğuma emin olunca arabaya binip garajdan çıktım. Yola çıktığımda gazı kökledim. Bakalım bugün bizi neler bekliyor.

~~~~~~

-Herşey hazır mı Aysu?

-Evet Doğa hanım herşey hazır birazdan gelirler. İsterseniz onlar gelene kadar size bir kahve getireyim.

KIZIL MAFYA ✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang