[00:62]

1.2K 112 2
                                    

|| HARMADIK SZEMÉLY ||

Tudod mit, a kis veszekedésük ellenére, ami nem olyan régen történt, a fiúk nagyon jól tudtak úgy tenni, mintha meg se történt volna.

Őrületes arra gondolni, ahogy körülbelül két hét alatt sikerült ilyen furcsán közel kerülniük egymáshoz. Majdnem olyan mintha rég elveszett legjobb barátok lennének vagy valami.

Talán még lelki társak is.

Ez a legjobb módja, hogy elmagyarázzuk, legalábbis egyenlőre. Túlságosan jól játsszák a szerepeket.

Jungkook szívére vette amivel Taehyung fenyegetőzött. Nem volt szándékában felbosszantani egyikőjüket sem. Össze akart barátkozni Jiminnel. A fiú nem olyan volt, mint bárki akivel eddig megismerkedett.

Miért hagyná figyelmen kívül?

Emellett, az idő nagy részében Jimin olyan személy volt, akivel jól meg lehetett lenni.

Amikor nem volt a csábító hangulatában, csak ez a pici boldog fiú volt aki mindenen nevetett és a világot sokkal fényesebbé tette.

Ha eddig nem lett eléggé nyilvánvalóan ismételve, Jungkook már elérte, hogy lássa Jimin kettősségét.

Ezért találta magát sokszor tanácstalannak.

Melyik volt az igazi ő? mármint.. az igazi ő.Fogalma sem volt róla. Persze, volt egy előérzete, de amikor Jimin annyira váltogatta, nehéz volt biztosan megállapítania.

Eddig elég jól halad, kezdte felfedezni Jimin szokásait hogy lenézi magát valami miatt, ami még nem egészen volt tudott.

És persze, annak ellenére, hogy miért teszi ezt, Jungkook nem tévedett.

Pontosan ezt tette magával minden egyes alkalommal amikor így viselkedett.

Jimin sosem volt őszintén a flörtölős típus. A random emberekkel való alkalmi szex gondolatától borzongott. A szexjáték olyan volt, amit csakis magában használt. Nem kedvelte az olyan fajta életstílust, kényelmetlenül érezte magát tőle.

Nyilván már nem ez a helyzet. (Okok miatt, amire később rátérünk.)

Habár, miután valami történt néhány évvel ezelőtt, belemanipulálta magát egy teljesen más életstílusba, hogy megvédje magát attól, hogy ugyanaz a trauma megint megtörténjen.

Egyszerűen fogalmazva, Jimin kényszerítette magát, hogy megváltozzon, ahhoz hogy olyan legyen amilyennek mondták, hogy lennie kéne, ha valaha is azt akarja hogy az emberek hasznát vegyék.

Borzalmas, nem igaz?

Jimin hasznos volt az embereknek, nem csak egy heverő test volt, amivel az emberek jól szórakozhatnak. Több volt mint egy kibaszott szex fantázia, ember volt.

Kivéve, ami borzalmas volt, hogy még ő maga sem volt tisztában ezzel.

Jimin bemesélte magának, hogy ilyen bájjal, azzal a feladata, hogy ezt kifejezze. Elhitte a szavakat, amiket néhány évvel ezelőtt mondtak neki.

" Ilyen testtel bébi, sosem leszel más, csak egy kurva. Tartsd nyitva a szád és tedd szét a lábad, ha azt akarod, hogy bárki is komolyan vegyen. "

Igen.. borzalmas. Senkinek sem lenne szabad valaha is hallani ezeket a szavakat. Ez mégsem állította meg attól, hogy a szívére vegye a szavakat, pontosan ezért olyan, amilyen.

Ha a fekete hajú továbbra is folytatja Jimin hamis külsőségének megfejtését, akkor az az egyetlen módja, hogy valaha is meg lesz mentve.

A szőkének egyszerűen nincs elég önbizalma ahhoz, hogy kimásszon abból a gödörből, olyan régóta van megalázva és lealacsonyítva, hogy már nincs remény arra, hogy a dolgok egy másik oldalát nézze.

Ezért is van az, hogy a kis vicce, nem is igazán vicc.

Jimin nem szükségszerűen akart lefeküdni Jungkookkal, az a tény alapján, hogy a következő nap úgyis el fogja hagyni, és képtelen lesz többet ajánlani, de nem is olyan dolog volt, amit csak a szórakozás miatt csinált.

Meggyőzte magát, hogy ezzel tartozik a fiatalabbnak.

Jungkook imádta a szexet, igaz? Szóval, ha azt akarta, hogy Jungkook úgy kedvelje őt, mint ahogy Jimin kedveli Jungkookot, akkor ezt kellett felajánlania.

Szexet.

Jimin lezárást akart, ezt nem tagadta volna. De meggyőzte magát, hogy elhiggye, jó munkát végez az emberek kielégítésével, ha engedi nekik, hogy kihasználják a testét.

Az agyában ez olyan volt, mint egy módja, hogy a legkisebb mértékű értéket szerezzen magának cserebé.

Ha Jimin meg tudja adni Jungkooknak, amit akart, akkor maga körül tartja őt, egyszerű.

Azonban, nem ez volt a helyzet. Jungkook nem akart lefeküdni Jiminnel. Hetero volt.

De az nem jelenti azt, hogy annyira vak volt, hogy ne vegye észre a játékot amit űz. Az nem azt jelenti, hogy Jungkook nem volt elég figyelmes az új barátjával, hogy észrevegye a borzalmat aminek kiteszi magát, hogy értékesnek érezze magát.

Nagyon feldühítette. Nem Jiminre volt mérges, persze, csak általánosan.

Attól is legyőzöttnek érezte magát, ahogy a másik látta az életet és élte az új életét, kielégítve másik igényeit a sajátja előtt. Ez nem élet.

A barátjaként, igen, természetesen Jungkook segíteni fog neki kiszabadulni ebből. Sokkal jobban kedvelte Jimint, mint a többi barátját valamilyen oknál fogva, volt egy különböző átfogó érzés.

Az volt minden szándéka, hogy felnyissa Jimin szemét, hogy lássa ő milyennek látja.

Jimin nem volt egy undorító valami az ő szemében. Ő egy gyönyörű fiú volt, aki jobban ragyogott, mint a nap.

Jimin nem csak egy szép test volt, ami kielégíti az igényeit. Egy értékes barát, aki lassan kezdett félelmetesen sokat jelenteni számára.

Jimin nem volt értéktelen számára. Eléggé elkezdett valószínűleg a mindenévé válni.

És talán ideje, hogy elkezdje bebizonyítani ezt.

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now