- 36-

358 16 3
                                    

BARAN'dan;

kesin abim söyledi,buna adım gibi emindim.bana sadece konuşacaklarını söylemişti.hemen emrenin bıraktığı arabaya binip eve gittim kesin oradaydı.

içeri girer girmez ayşeyi gördüm.bana şaşkın gözlerle bakarak''baran bu halin ne?''diye sordu.üzerime kısa bir bakış attığımda üzerimin sırık sıklam olduğunu gördüm.ayşeyi tıslamadan''abim nerde''diye bağırdım farkında olmadan.

ayşe işaret parmağını yukarı kaldırınca adasında olduğunu anlayıp merdivenleri ikişer ikişer çıktım ve odasına tıklamadan daldım.her zaman ki gibi bir kız geceliğiyle ayakta aynanın önünde saçlarını düzeltiyordu ve beni görünce ufak uçlu şaşkınlık geçirdi.sert sert bakarak''abim nerde?''diye onada sordum.oda bir anlam veremeden soruma cevap veremeden abim banyodan bornozlu bir şekilde çıktı.

o çıkar çıkmaz bornozlarının yakasından tutup duvara yasladım ve bağırarak''niye söyledin lan?he?niye''niye bağırdım.sinirden ağzımdan tükürük fıçramıştı yüzüne.kıza eliyle odadan çık işareti yaptı ve kız çıkar çıkmaz''sakin ol bir,bırak beni de''dediğinde ellerim biraz gevşedi ve yavaşçana çektim.abim önümden geçip masanın üzerinden bir mendil aldı,önce yüzünü sildi ve yavaşça''neyden bahsediyorsun? o kızdan  mı?''diye sorunca daha çok sinirlenmeme sebeb oluyordu.

cevap vermeyip sert bir şekilde yüzüne bakıp önüme döndüm.abimde anlamış olacak ki''salak mısın olum sen?ben niye söyleyeyim.korumalardan biri depoya götürürken söylemiş işte seni satacak felan diye''dediğinde sinirden gözüm dönmüşçesine tam yanımdaki masanın üzerindeki cam kültahbasını alıp yere fırlattım ve parçalara ayrıldı.''kimmiş o koruma''dedim dişimin arasından.

abim önce biraz bekledi,sanki birşeyler düşünüyordu ve sonunda konuşmaya başladı''ekrem...ekrem söylemiş''der demez onun odasından kapıyı kıracak derecesinde çarpıp aşağı indim.arabaya binip direk bizim depoya geçtim.(depoda napılır bilirsiniz,yasak işler)

burağa haber verip ekremi depoya getirmesi için emir verdim.onlar gelene kadar abimin baş köşesine geçip oturdum ve gelmelerini beklerken bir sigara yakıp iki dudağımın arasına koydum.

sigaramın yarısındayken burakla birlikte gelen ekremi gördüm.ayağa kalkıp sigaramı yere attım ve üzerine basarak ekreme doğru yürümeye başladım.ekrem ellerini önünde birleştirmiş kafasını da eğmiş bir şekilde saygıyla duruyordu.böyle bir kişinin,böyle bir cıvıklığı yapacağına inanmıyordum ama gerçekler ortadaydı,söylemişti ve şimdide bunun cezasını çekmek zorundaydı.

ekrem''ben...niye burdayım abi''dedi.etrafında bir kere dönüp tam önünde durdum ve elimi ensesine götürdüm.''acaba niye''deyip karnına bir tekme geçirdim.bağırarak yere yığıldı.tekrardan bir kere daha etrafında dönüp''senin yüzünden o kız şuanda üzgün  ve ...''deyip bir kere daha yerdeyken tekme attım.ağzından kan aktığını gördüm.''ve onun her göz yaşının hesabını bana vereceksin'' diye söylenip bu kez durmaksızın vurmaya devam ettim ta ki abim depoya girene dek.''BARAN!''diye bağırınca kafamı kaldırıp ona baktım.

(EEE TABİ BARANIN ABİSİ SUÇLU AMA SUÇU KENDİ SAĞ KOLU OLAN EKREME ATMIŞTI BU YÜZDENDE BARAN TARAFINDAN KOMALIK OLANA KADAR DÖVÜLMÜŞTÜ,O YÜZDENDE KADİR BEY SAĞ KOLU ADINA ÜZÜLÜYORDU)

abim içeriye yavaş adımlarla geldi ve yandaki burakla onura işaret yapıp ekremi almalarını işaret etti.burak ve onur yerden kaldırırken işaret parmağımla ekremi gösterip''onun işi bitmemişti daha''nefes nefese kalmıştım.abim bana doğru yaklaşıp elleriyle yüzümü avucunun içene aldı ve''bak aslanım,hıncını başkalarından çıkararak öfkeni atamazsın,olmadı olmazda o kızla olamazsınız baran artık''dediği gibi yüzümü ellerinden kurtarıp''buna sen karar veremezsin,ben adayı seviyorum anladın mı?seviyorum''diye bağırınca içeriye adayı satacağımız adam girdi.''seviyorsun öyle mi?''diye oda bağırdı kapıdan.

içeriye doğru ilerlerken''biz size güvenip de kızı istedik ama siz kıza aşık oldunuz,üstelik bana da satmadınız,bana bak baran o kız benim olmadıysa senin hiç olamaz''dediğinde ona doğru yürüyüp''sen kimsin lan!''diye bağırdım.tam buğazına yapışacak ken abim beni tuttu.abime bırak beni diye ne kadar bağırsam da beni hala sım sıkı tutmaya devam etti. 

''eğer kızla bir ilişkinin oluğunu duyar veya görürsem yemin ederim ki o kızı öldürürüm ve buna sen dahi mani olamazsın''dedi.o öyle deyin ben çırpınmayı bırakıp hayal kırıklığı içinde kalmıştım.bu adamı çok iyi tanıyordum.buraların en  psikopat mafya adamı<<OSMAN KARAKUM>>ne derse yapardı buna bende şahit olmuştum.

adam elindeki havalı olsun diye kullandığı bastonunu adamlarına sallayıp gidiyoruz işareti yaptı ve gittiler.abim benim karşıma geçip''eğer o kızı seviyorsan uzak dur baran,hadi şimdi eve gidelim''deyip beni arabaya doğu ilerletti.

eve varınca ilk işim duş almak oldu.üzerimi felan giyinip kendimi yatağa sırt üstü attım ve ne yapacağımı düşünmeye başladığım sırada içeriye ayşe girdi.bu gün bazı şeylerin ters olduğunu anlamıştı ve bu yüzden de anlatmak istersen dinlerim demişti.bende her şeyi ama her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlattıktan sonra o da abim gibi''abin doğru söylemiş baran,adadan uzak durmalısın''dediğinde bir kez daha kendimden nefret ettim.

ayşeyle konuşurken bir nebzede olsa rahatlamıştım.ayşe gittikten sonra sabaha kadar uyuyamasam da gözlerimi kapattım ve bundan sonra ne yapacağıma karar vermeye başlardım.


ARKADAŞLAR BU ARADA KADİR(BARANIN ABİSİ) OSMAN DEDEYLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI,O YÜZDEN OSMAN DEDE ÖLDÜRÜRÜM GİBİ BİR TAKIM ŞEYLER DEDİ YOKSA BARANIN ABİSİNE ''BEN ADAYI SEVİYORUM''DEDİĞİNDEN BELLİ BU ANLAŞMA BİTMİŞTİ.YANİ ADA SATILMAYACAKTI AMA ABİSİ BARANIDA KAYBEDEMEZDİ BU YÜZDENDE BUNDAN SONRA ONLAR İÇİN PLANLAR KURACAK.


UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR ARKADAŞLAR BU BÖLÜM BİRAZ KISA OLDU AMA GELECEK BÖLÜM İNŞALLAH UZUN YAZACAM SİZLERİ SEVİYORUM<3BU ARADA YORUM VE VOTE ATMAYI UNUTMAYIN :D<3<3<3

KARANLIK AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin