- 21-

385 19 2
                                    

sınıfa çıktığımda burcu yanıma koştu ve''ya kanka dünden belli belki 100 tane mesaj attım niye cevap vermedin''dedi.bende ellerim le dur işareti yapıp''kanka bi sabret ya 1.telefonum..bi saniye telefonum''deyip ceplerimi karıştırdım ama yoktu''siktir ya !''dedim kendi kendime.

burcu gözlerini büyütüp''telefonun nerede ki''diye sorunca''şey...galiba baranlarda kaldı''dedim.burcu şaşkınlıktan ağzı açık kalmıştı.hemen''sen barandamı kaldın dün''diye sordu.

''ya burcu bak ben hiçbirşey hatırlamıyorum ,dün ne oldu ne bitti bilmiyorum sadece uyandığımda bir de baktım baranın yatağındayım'''dedim ve gerisinin hepsini anlattım.

burcu''ee kızım bu büyük birşey ,yani baran asla bir kızı kendi evine götürmez bu demek oluyorki oda senden etkileniyor''dediğinde sondaki sözcükleri fısıldamıştı o öyle der demez suratım düştü ve geçip yerime oturdum.

burcuda hemen arkamdan gelip''noluyo kızım ya bu ne hal sevinsene''dedi kıkırdayarak.bende hala surat asarak''burcu gizemle sevgililer ''dedim.burcu sıraya yaslanıp''amaan yemişim onların sevgililiklerini''dedi.bu sefer ben ona doğru dönüp''burcu öyle deme ,biri sen ve emrenin arasına girse ne yaparsın''dediğimde o da aniden doğrulup''ağzını yüzünü dağıtırım,vucudunda bir tane kıl bırakmam vallaha hepsini yolarım''dedi ellerini yumruk yaparak.

burcudan beklerdim doğrusu birilerini dövmeye çok meraklı ve bundanda aşırı zevk alıyor.''burcu sen ne hissedersen gizemde aynı şeyi hisseder,üzüntü,terk edilmişlik,yalnız hissetmek,bunları hep oda yaşayacaktır bu yüzdende olmaz''dedim.

burcuda içini çekip ''aslında biraz doğru söyledin''dedi. sırada birden yanımıza leyla geldi ve çekinerek''şey..ada senin elbisen bizde kalmış kızlar söyledi''dedi ve elindeki torbayı bana uzattı.

neyden çekindiğini anlamadan''teşekkürler''dedim.ya dün ne oldu bu kadar neden hiçbirşey hatırlamıyorum.

leyla yerine geçer geçmezde hoca içeriye girdi.baran ortalıkta görünmüyordu.sadece beni okula bırakmak için gelmemişti değil mi?yoksa öylemiydi.sanki beni seviyor ama o resimler neydi?dün barana olan kinim neden di?uff bunları düşünmek beni deli ediyor.

dersimiz sağlıktı ve bir sonraki dersimizde boştu.burcuyla boş dersimizde ne yapsak diye düşünürken ders bitmişti bile.

ilk burcuyla beraber kantine indik ve bisküvi ile kahve alıp dışarıya çıktık.kahvemizi içerken burcu komiklik yapıp beni güldürüyordu.nedense tek beni güldüren burcuydu.kısa zamanda çok iyi arkadaş olmuştuk.

o şakalarına devam ederken telefonu çaldı.arayan gazeldi.hemen''gazal numaranı nereden bulmuş''diye sordum.burcu''partide baya iyi anlaşmıştık işte birbirimize numaramızı verdik''dedi.anlamışçasına kafamı salladım.burcu telefonu açıp;

(...)

''sanada merhaba gazelciğim''

(...)

''evet yanımda bekle''

deyip telefonu bana uzattı.hemen alıp kulağıma koydum ve gazel konuşmaya başladı;

''ya kızım niye telefonlarına cevap vermiyorsun öldüm meraktan''

''tamam sakin ol ,telefonum yanımda değil''

''şey bak ben ne diyeceğim,bugün ben,sen,burcu ve murat takılsak nasıl olur''diye sorunca murattan rahatsız olacağımı belli ederekten

''şey..gazel...''diyordumki gazel lafımı kesip''ya ada sadece arkadaşça gelecek murat ''dediğinde bende''bekle burcuya sorim''dedim ve kafamı burcuya çevirdim.

''burcu bugün müsait misin?yanişey gazelle felan gezmek için''dediğimde kafasıı onaylar şekilde salladı.bende tekrardan telefona döndüm ve''geliyoruz''dedim.

gazel aniden şimdi gelin o zaman''dediğinde''okuldayız nasıl gelelim şimdi''dediğimde bu seferde burcu araya girip''ya ada zaten dersimiz boş hadi ya heme eğlenmiş oluruz''dedi.

burcuda böyle söyleyince''tamam sahilin orada buluşalım ama önce eve uğramam gerek''dediğimde gazel''okey see you''dedi.

sırada burcuyla beraber okuldan kaçma planları yapmaya geldi.burcu bu işlerde tecrübeli olduğundan onun dediğini yapıp arka bahçeden kaçtık.tabi ben ilk başta korksamda burcu beni gaza getirdi ve onun sayesinde duvardan atladım.

yolda burcuyla vedalaşıp eve gittim ve hemen üzerime birşeyler giyip tekrardan evden çıktım.yanıma para almayıda  unutmadım tabi.

yanıma para almayıda  unutmadım tabi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

dedikleri yerde buluştuk

KARANLIK AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin