-20-

430 18 0
                                    

BARAN;

aslında dünki partiye gitmeyecektim ama gizemin ısrarıyla istemsizce gittim.gizemi seviyormuyum?ah hayır tabiki seviyordum ama arkadaşça sadece.gizemin bana olan duygularını biliyorum bunu bana çoğu kez etrafımdaki kızlara zarar vererek göstermişti.

umrumda mı?asla ,ne bok yerlerseler yesinler umrumda bile değil.bizim ekiple birlikte adayı almaya gittik.arabadan çıkmadım ben çıkmayınca gizemde çıkmadı.

 ada zaten bizimle gelmekte istememişti.sanki bizde onun için ölüyorduk.sinirlendiğim için hemen arabayı sürdüm.

partiye vardığımızda ada hala gelmemişti.herhangi bir masaya geçip oturduk.ortam güzeldi.

kendimi telefona hapsettim.zaten kaldırır kaldırmaz adanın bir çocuğun arabasından çıkarken gördüm.koşarak bize doğru geliyordu.sözde gazelle gelecekti yalana bak.tekrardan kafamı telofona koydum aksi takdirde laf atarak tartışa bilirdik.

yarım saat sonra ada etrafta görünmüyordu.burcu beynimizi s*kmişti.sonunda hanımefendi karşıda  oynak bir şarkıyla dans etmeye başladı.

zaten kendiside oynak ,etraftaki bütün erkekler ona bakıyordu ,yiyecekmiş gibi.off bu kzın her hareketi beni sinirlendirmek zorundamıydı.emre benim sinirlendiğimi anlamış olacakki burcuyu adayı alması için gönderdi.

zaten emre göndermese burcu zaten gidecekti.burcu onu alıp geldi ve daha beş dakka bile geçmeden tekrardan ayaklandı.belliki sarhoştu.ne dediyse burcuyu ikna edip gitti.bende içecek alma bahanesiyle ayaklandım  ve adayı takip ettim.

mutfağa girerek bir tekila alıp dört beş bardak felan içti.salak kız ya daha ne içtiğini bile bilmiyordu.yanındaki kıza sorarken duymuştum.

mutfaktan çıkarken hemen duvarın arkasına saklandım ve o sırada gizem geldi ve''aa baran ne yapıyorsun?''diye sordu.off bi git kızım başlımdan ya.hemen gizlendiğim yerden çıkıp''h..hiç hadi gel bahçeye geçelim''dedim ve gizemi zorlarcasına bahçeye çıkardım.

gizem''ya bırak baran allah allah ya noluyor'' dedi.''kızım bi sus ya hadi şimdi nereye gitmek istiyorsan git''dedim ve onu orada bırakarak masaya doğru gittim.

biraz daha bekledikten sonra abimin aradığını gördüm.hemen telofonu açıp kulağıma koydum ve abim''baran hemen eve gel yarın için önemli bir işimiz çıktı onu konuşmamız lazım''dedi.

bende''tamam geliyorum ''dedim ve telofonu kapattım.ben emreye dönerek.''ben gidiyorum''dediğimde burcu''şey baran ada sarhoş olmuşta''derken sesi hafif cılız çıkmıştı.

ne demek istediğini anladığım için''tamam gelsin evine bırakırım ben''dedim ve burcu ''tamam ben gidip çağırayım o zaman''dedi ve gitti.

emreyle beraber kalmıştık ,gizem ortalıkta görünmüyordu.emre göz kırpıp başını salladı''nereye böyle''diye sordu.

''abim çağırıyor galiba yine kız mevzusu''dedim.burcu gelmeyince ben gittim ve zorla çekiştirerek arabaya bindirdim adayı.bu kız bendende inatçıydı ya.

gitmeden önce burcu''sana emanet''dedi.bende başımı salladım ve arabayı sürdüm.yolda ilerlerken birden telefon çaldı.ekranına baktığımda gizemdi.hemen açtım ve''baran ben herzamanki sahildeyim lütfen gel konuşmak istiyorum''deyince telofonu kapattım ve dediği yere gitmek için gaza bastım

gizem ağladığı için kötü birşey olduğunu sanmıştım ama yanılmışım.oraya vardığımda gizem''baran ben çok kötüyüm neden bana bu eziyeti yapıyorsun''dedi.

bende birşey anlamayarak''beni bunun için mi buraya çağırdın''diye sordum sinirle.gizem hala önümde ağlıyordu.''ya anlamıyor musun senin başka kızlara bakmana dayanamıyorum,ben seni seviyorum hemde çok''dediğinde kaşlarımı çatıp''ya bi siktir git evine gizem sarhoşsun ,kızım ben sana kaç kere diyeceğim şunu içme diye''diye bağırdım ona.

KARANLIK AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin