3.Bölüm

60 25 47
                                    

Sınıfa girdiğimizde matematik hocası çoktan içerideydi bize ters ters bakıp konuya devam etti. Bizde yerlerimize oturduk. Mert,"Kanka sakın uyuma ha" gülerek önüne döndü. Serdar hoca bizim sıramıza doğru ilerledi önce Volkana sonra bana baktı. "Esra , dersi çok dikkatli dinliyorsun herhalde anlamışsındır, gel çöz bakalım şu soruyu" İnan bana o kadar iyi biliyorum ki şu dersi. Volkan beni dürtüp "42" dedi. Gülümsedim ve tahtaya yöneldim. Ee cevap 42 de işlem ne ? Sallamak düştü sana da Esra salla bir şeyler sonra cevap 42 yaz gitsin. Aynen E-veet ve bitti .

"Bitti Hocam" bana döndü ve tahtaya doğru bir iki adım attı cevabı inceledi kaşını kaldırdı ve bana baktı "Aferin Esra ,geç yerine" Oha salladım ve tuttu ha? Hayattaki tüm şansımı kesinlikle burada kullandım. Sırama doğru gururlu adımlarla ilerledim.

Emir,"Kızım sen matematik dahisi misin acaba ? Lak diye çözdün soruyu"

Mert, "Harbi lan , bak canım kankam bize sınavda destek atar değil mi?"

Gülerek baktım hepsine şok içindelerdi hepsi. "Yemin ederim şu soruyu bilerek çözmedim salladım doğru dedi" Ve hepsinin yüzlerinde bir daha şokk

Emir,"Hadi lan oradan, kızım o kadar x falan yazdın onu da mı salladın?"

Başımı salladım Volkan şaşkın Mert şaşkın Emir şaşkın bende şaşkınım tabiki Allahın hikmeti ne diyelim .

O sırada yanımıza uzun iri yapılı esmer bir çocuk geldi hepimiz ona bakıyorduk ve o sadece bana bakıyordu. "Esra bir gelir misin?"
Adımı nereden biliyor ya ve ben bu çocuğu daha önce hiç görmedim.

Volkan, "Hayırdır? Ne söyliyeceksen burada söyle"

Çocuk bakışlarını Volkana çevirdi "Seni ilgilendirmez" Allah Allah noluyor ya? "Şuan arkadaşlarımla sohbet ediyorum gelemem" hiç aldırmadan "önemli" dedi

"Gençler ben bi arkadaşa bakıp geliyorum ne derdi varmış öğrenelim"

Mert,"Tamam hızlı ol ama " başımı sallayarak çocuğa yöneldim sınıftan dışarı çıktık ve durdum "Hadi ne istiyorsun benden çabuk söyle" tebessüm ederek bana yaklaşdı 2 adım geri attım geri zekalı ne yapıyo böyle?

"Ben bu okula yeni geldim... Ve sen bana bu okulu gezdireceksin" Gezdirecek miyim ? Sana bu okulu baban gezdirsin nah gelirim seninle çokta umrumda "Hayır seni gezdirmeyeceğim okula yeni gelen umrumda bile değil ayrıca adımı nereden biliyorsun?"

Çocuk zoraki tebessüm etti yine "Evet gezdireceksin okula gelmem umrunda ve adını sana seslenirken duydum" Saçmalığa bak ya gezdirecekmişim sanki ilkokul evladı "Ya sen kendini ne sanıyorsun? Okulda o kadar kız varken gelip beni mi buldun? Saçmalık"

"Kendimi bir şey falan sanmıyorum karşıma ilk sen çıktın ve bunu yapmak zorundasın" Zorunda mıyım bok zorundayım mala bak ya .

Cevap vermeyip sınıfa doğru ilerlerken arkamdan bağırdı. "Esra , elbet bir gün benimle geleceksin"
Durdum ve usulca arkamı döndüm ve yavaş adımlarla çocuğa yaklaştım "Ne dedin sen? Bana emir mi veriyorsun?"
Söyledikleri acayip kızdırmıştı beni şuan pataklıyabilirdim şu hayvanı

"Emir veriyorum yada vermiyorum Sana ne?" Ulan gelmiş bana okulu gezdireceksin diyor mala bak tanımıyorum etmiyorum sen kimsin be? İşte şimdi beni kızdırdın uzun çocuk bedelini ödeyeceksin.

Şimdii nasıl dövsem acaba çocuk dev gibi ama ya haksızlık bu

Hiç düşünmedim ve karnına tekneyi attım. Biraz sızlandı ama hiç bir etkisi olmadı kafasına mı atlasam acaba ? Yok ya üf ben sınıfa gideyim en iyisi...

Selaaaaam yeni bölüm karşınızda acaba bu çocuk kim??
Takipte kalın♥

Instagram: blueindevil

Dostluğumuz Bitmeyecek!Where stories live. Discover now