🔥Tizennyolcadik fejezet🔥

7.5K 428 35
                                    

Vladimir pov.
- HOGY MICSODA?!?! - kiáltotta Igorus elképedve. Én csak meredten bámultam magam elé, ugyanis Apolló pár perce jelentette be, egy alapos vizsgálat után, hogy szerinte gyermeket várok. De hát az, hogy lehetséges? Én férfi vagyok és a férfiak nem tudnak szülni.
- Semmi kétség! Gratulálok Vladimir, egy aprócska életet hordasz a szíved alatt.
- De az, hogy lehetséges? - kérdezte Igorus.
- Két ok is van rá. Egy: nem tudsz szex közben védekezni. Kettő: Vladimir hermafrodita, az az kétnemű. Férfi, de vannak női szervei, amibe bele tartozik a méh is. Ez a szerv az alap egy gyermek megfoganásához. - magyarázta Apolló. Még mindig le voltam sokkolva, de volt annyi lelkierőm, hogy a hasamra simítsam a tenyerem. Szinte ki tudom tapintani azt a picurka púpot, most, hogy már tudom, hogy ott van.
Haza úton Igorusszal nem szóltunk egymáshoz. Gondolom ugyanúgy meg van lepődve mint én. Végül vissza érve meg mindig csendben vagyunk. Már épp megszólalnék mikor hirtelen Igorus teste nekem csapódik és szorosan magához ölel.
- Igorus, te...
- Köszönöm. - suttogta és hallottam a hangján, hogy a sírás szélén áll.
- Mi... Te...
- Boldog vagyok, kedvesem. Az a kicsi élet, akit te most a szíved alatt hordasz az én húsom és vérem is. Ugye nem akarod elvetetni?
- Miket beszélsz? Dehogy is! - mosolyogtam rá mire a két kezébe vette az arcomat.
- Tudod, én egyéjszakás kalandból születtem és előtte az apám is abból született. Én megfogadtam, hogy nem fogok így cselekedni, hanem egtalálom a szerelmet és saját családot alapítok. Amikor te belecsöppentél az életembe minden álmom valóra vált. - nyomott egy csókot a homlokomra. Könnyekig hatódtam azon, amit mondott. Szóval én váltottam valóra az álmait? Ez annyira boldoggá tesz, hogy nem bírom ki és egy puszit nyomok az ajkaira. Kicsit mintha meglepődött volna, de hamar magahoz tért és egy szenvedélyes csókot nyomott a számra.
- Hogy vagy képes erre? A boldogságom az egekben és te még boldogabbá tudsz tenni. Te tényleg egy csoda vagy, kedvesem! - hajolt vissza az ajkaimra.

Az ördög jegyese (Befejezett)Where stories live. Discover now