🔥Tizenkettedik fejezet🔥

8.5K 462 16
                                    

Igorus pov.
Ahogy haza értünk levittem a fürdőbe. Apolló tanacsára beleöntöttem a vízbe a fertőtlenítőt és a gyógyfű kivonatot, majd óvatosan beleeresztettem a kedvesem a meleg vízbe. Felszisszent a fájdalomra, hisz a gyógyerek és a forró víz biztosan csípi a sebeit. Hátulról átkarolva simogattam a fejét, hogy egy kicsit megnyugodjon. Még mindig tiszta ideg szegény.
- Shhh! Már vége, kedvesem. Itt vagyok.
- Be... B... - dadogta felve mintha leharapnám a fejét a kérdéstől.
- Mit szeretnél? Mondd nyugodtan!
- Be... Beülsz... Most mellém? - kérdezte félve. Egy kicsit hátrebb vonulva levettem a ruhámat és beültem mellé a vízbe. Úgy hozzám csapódott mintha az élete múlna rajta. Tovabb simogattam és igyekeztem a gyógyító vizet a vállán lévő sebekre ölnteni. Olyan csábító volt a helyzet, hogy mire észbe kaptam már a derekát simogattam eléggé lent, de nem zavarta. Csak kérdően rám nezett, hogy mi a baj.
- Nem zavar, hogy... Ott akarlak megérinteni.
- Miért zavarna? Bízok benned. Tudom, hogy sosem bántanál. Azt! Azt meg nem akarom, hogy megtedd, de ha mutatnál valamit, azt meg is köszönném. Nem akarom elhinni Thrax szavait.
- Mit mondott? - kérdeztem az arcára simítva.
- Miután a tükörnek lökött és becibált az ágyba, azt mondta: "Megmutatom mit akar tőled a férjed." Egy pillanatra lefagytam, se ekkor akadt a kezembe a tükörszilánk. - magyarázta. Sejtettem, hogy Thrax engem akar majd bemocskolni, de örülök, hogy a kedvesemnek semmi baja. Sőt, szerintem most akar tőlem valamit.
- Akkor mutassak valamit, kedvesem? - kérdeztem sunyi mosollyal az arcomon mire bólintott egyet.

+16

Lágyan végig simítottam a teste minden porcikáját miközben a vállára hajolva puszikkal kezdtem behinteni a nyaka vonalát. Beleremegett, de nem szólt, hogy álljak le így folytattam a tevékenykedést. A víz alatt óvatosan vegigsimítottam a tagján mire egy kissebb sikkantás hagyta el a torkát. Milyen izgató a hangja ilyenkor. Most már el van vetve a kocka. Finoman megfogtam és húzogatni kezdtem neki. Erre a hangja a torkára forrt. A szája nyitva volt, de hang nem jött ki rajta. Görcsösen kapaszkodott a vállamba, egészen addig, amig egyszercsak a szorítasa az egekbe szállt, a gerince megfeszült és vegre egy hangos nyögés csúszott ki a torkán. Majd a teste olyan lett mint egy rongybaba, el is esik ha nem kapom el és támasztom a medence falának.

+16 (vége)

Lassan vette a levegőt és bágyadt tekintettel nézte a vizet.
- Te... Te most... Elvetted a szüzességemet? - kézdezte még mindig ködös arccal. Ezen muszály volt felkacagnom majd az arcaba fúrtam a tekintetem.
- Nem. Ezzel meg nem kedvesem. Most csak örömet okoztam neked, de meg nem vettem el a szüzességed. Azt majd akkor ha készen állsz. - mondtam majd egy puszit nyomtam az orra hegyére.

Az ördög jegyese (Befejezett)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin