🔥Nyolcadik fejezet🔥

8.4K 493 30
                                    

Vladimir pov.
Már majdnem egy hete, hogy törvenyes férje lettem az alvilág urának. A nspi ruhan szinte ugyanaz, de jól esnem már lefürdeni végre. Úgyhogy muszàly lesz megkérdeznem az uramtól. Lementem a trónterembe, ahol Igorus épp leveleket nézegetett és közben egy kupából bort iszogatott.
- Igorus!
- Áh, kedvesem! Ritka, hogy magadtól jössz! Baj van?
- Nem! Csak azt akartam tudni, hogy... Hol lehet itt fürdeni? - kérdeztem az ujjaimat csavargatva.

Igorus pov.
Hogy az ördögbe lehet valaki ennyire édes? A remegő hangja, a tördelő ujjai. Mosolyogva felálltam és kezen fogva elvezettem a barlang fürdőhöz. Egy kis melegvizű medence volt a nagy sziklák közt kifaragva.

 Egy kis melegvizű medence volt a nagy sziklák közt kifaragva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szájtátva nézte. Tudtam, hogy tetszeni fog neki.
- Ez nagyon szèp. Köszönöm. - mondta. Itt gondolm arra számított, hogy majd megmutatom és elmegyek, de ebben ne is reménykedjen. Végre lesz esélyen látni a testét ruha nélkül. Biztosea veszem, hogy épp olyan gyönyörű mint az egész lénye. Kérdően nèzett rám mikor elkezdtem levetkőzni.
- Mi az?
- Te... Te mit csinálsz?
- Levetkőzöm. Nem fürödhetek a ruhàmban es neked se javaslom. - elhülten meredt rám.
- Ugye nem gondoltad, hogy hagylak egyedül fürdeni? - kérdeztem mire zavartan lehajtotta a fejét és elpirosodott. Imádnivaló. Egészen adámkosztümig vetkőztem. Az utolsó ruhadarbnál a kis tünderke riadtan elfordult és láttam, hogy fülig vörösödött. Bemásztam a vízbe, hogy ne kínozzam.
- Te jössz!
- Kérlek... Fordulj el... - dadogta. Szegénykém. Teljesítettem a kérését, bár nem szívesen tettem. Vsak azután fordultam meg miután bemászott ő is a vízbe. Igyekezett minél mélyebbre bújni, de odakúsztam hozzá és magamhoz rántottam. Az arca mostmár a pokol összes ördögét lekörözné. Ahogy a meztelen teste az enyémhez simult, hát az valami mennyei. Olyan puha a bőre mit a selyem. Elvettem egy kis illatos olajat és a  vállara öntve kezdte el mosni. Remegett minden porcikája. Olyan kis ártatlan. Mikor viszont a hátát akartam megmosni a tükörsima és puha bőr helyett, amit eddig éreztem, érdes, sérült csikokat tapintottam. Kicsit talàn erősen megragadtam és megfordítottam. A háta alját rengeteg apró csík torzította. Régi sebek voltak és akkoriban elég súlyosak is lehettek. Bárhol felismertem a nyomait. Ezek itt korbács okozta sebek.

Az ördög jegyese (Befejezett)Where stories live. Discover now