Mijn karakters

98 3 19
                                    



Geclaimde ouder:
🚙Mieczyslaw Stilinski ~ Stiles🚙

Naam:
Louis Cole Stilinski
(Louis betekend famous warrior)

Geslacht:
Man

Leeftijd
17

Sexualiteit
Bi
(Ene keer gay: #sterek, andere keer straight: #stydia XD)

Uiterlijk
Hij lijkt heel erg op zijn vader, alleen is hij wat langer en gespierder dan Stiles was op die leeftijd. Ook heeft hij een andere kleur ogen: fel blauw

 Ook heeft hij een andere kleur ogen: fel blauw

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Karaktertja, raad het of niet: sarcasme! Louis kan echt hartstikke sarcastisch zijn en soms echt ongelofelijk irritant

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


Karakter
tja, raad het of niet: sarcasme! Louis kan echt hartstikke sarcastisch zijn en soms echt ongelofelijk irritant. Maar over het algemeen is hij echt een schatje, hij geeft veel om mensen en is erg loyaal aan zijn vrienden en familie. Ook is hij net als zijn vader echt heel slim, hij kan goed dingen analyseren en scherpe opmerkingen maken. Hij is eigenlijk altijd zich zelf, vriendelijk, sarcastisch en koppig. Hij is best open, en laat graag merken wat hij van iets vind. Tot het op zijn eigen problemen aan komt, daar is hij gesloten over en vertelt dat aan bijna niemand. Hij houd zijn problemen het liefst geheim zolang het niet nodig is ,in zijn ogen, om te vertellen.
Verder heeft hij totaal geen ervaring met bovennatuurlijke dingen en weet daar eigenlijk ook niet van af, tenminste dat denken de meeste mensen. Hij let namelijk wél op, en hier komt zijn analyseren ook van pas. Hij ziet snel of mensen zich anders gedragen en wilt vaak meer weten over diegene als hij dat ziet. Zo zier hij ook vaak aan mensen of ze liegen en haalt hij zijn vrienden over om toch te vertellen wat er is als ze een probleem hebben. Hij sluit de optie 'bovennatuurlijk' niet buiten. Veder is Louis best herkenbaar als de zoon van Stiles Stilinski.

Teenwolf RPOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz