Regels + Info

71 2 1
                                    

Regels:
1. Eerst Claimen, dan inschrijven
2. Hou de verdeling tussen jongens en meisjes gelijk
3. Je mag max 3 karakters (minimaal 1 mens!)
4. Maak je oc niet te OP (ja ze kunnen allemaal onmenselijke dingen, maar vergeet niet: ze zijn niet onverslaanbaar! Iedereen heeft zwaktes die tegen je gebruikt kunnen worden)
5. Haat een ander personage, niet het persoon er achter

Info:
Allereerst: heel veel dank aan DragonGrimm ! Voor het helpen met de uitleg schrijven (niemand kan lacrosse beter uitleggen dan Lisa!)
Thx ma friend❤️

Ten tweede, soms zijn er evenementen: lacrosse wedstrijd, lessen, moord of andere spectaculaire dingen. Hier hoef je niet aan mee te doen, alleen als je wilt en het je leuk lijkt!
(Je wordt er waarschijnlijk wel getaggd oops)

Je oc kan nieuw zijn in beacon hills, maar vraag dat eerst even aan mij. Niet iedereen kan net nieuw zijn ofcourse. Het is toegestaan om al vrienden te hebben voor de rp, spreek dat even met elkaar af.
Crushes zijn ook toegestaan! Alleen vergeet jiet dat als je een crush op iemand hebt, dat die gene jou niet perse leuk hoeft te vinden.
Oh en liefde op het eerste gezicht mag, maar laat het minstens een paar dagen duren voor je iemand echt verkering vraagt, hou het realistisch!
Verder kan je oc alleen controle hebben over zijn krachten als diegene al een langere tijd die bovennatuurlijke gave heeft. Zo niet, en je wordt bijvoorbeeld net gebeten: is het vaak lastig om je krachten te beheersen en heeft het vaak meer nadelen in jou ogen dan voordelen. Andere kunnen je helpen met je krachten onder controle krijgen, dat gaat vaak sneller dan als je het zelf leert. Echte controle hebben duurt even, je kan zelf bepalen hoe lang op basis van je karakter, maar het kan ofcourse niet na 1 dag al.

Oh, even over moorden:Jep er gaan mensen dood! Ook bovennatuurlijke wezens! Dit wordt van te voren al wat geplant en afgesproken, maar soms is het ook een verassing

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oh, even over moorden:
Jep er gaan mensen dood! Ook bovennatuurlijke wezens!
Dit wordt van te voren al wat geplant en afgesproken, maar soms is het ook een verassing. Dus: schrik niet als je oc opeens dood is, want ja beacon hills...
Oh en mijn rp: mijn regels hehe, dus je kan geen nee zeggen, sorry XD
Dus, moordmysteries komen er aan!

Teenwolf RPWhere stories live. Discover now