Uitleg vervolg

90 3 0
                                    




~ Zwaktes ~

Mountain ash
Mountain ash is voor veel bovennatuurlijke een zwakte. Als het soort as achtige poederkorrels in een cirkel worden gestrooid is het onmogelijk voor bepaalde wezens om er nog langs te kunnen. Als ze zelf in de cirkel staan kunnen ze hier niet uit, en als ze er buiten staan er niet in. Het is een onzichtbare barricade geworden waar ze niet door of over heen kunnen. Mountain ash kan ook in het hout van een huis zitten, maar zolang al dat hout niet met een streep mountain ash bij de deur word verbonden kunnen bovennatuurlijke wezens er wel het huis in.
Alleen mensen zonder bovennatuurlijke krachten kunnen mountain ash strooien of aanraken. De barrière is te zien door de zwarte streep, en als een bovennatuurlijk wezen het aan raakt zal de lucht trillen en soort glanzen.
Er zijn een paar uitzonderingen van bovennatuurlijke wezens die er wel door heen kunnen: chimera's (omdat ze officeel geen bovennatuurlijke wezens zijn), hellhounds (de streep word verbrand en daarmee verdwijnt ook de barricade) en Oni's (maar die zullen eerst een zwakte punt moeten vinden en dat kan lang duren).
Mountain ash kan zo wel in het voor als na deel van bovennatuurlijke wezens werken.

WolfsbaneEr zijn verschillende soorten Wolfsbane, blauw en paars zijn het meest voorkomende

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wolfsbane
Er zijn verschillende soorten Wolfsbane, blauw en paars zijn het meest voorkomende.
Ook bestaat er gele wolfsbane, deze is veel zeldzamer en ook gevaarlijker.
Alle soorten wolfsbane is gevaarlijk voor een aantal bovennatuurlijke wezens.
Wolfsbane kan er voor zorgen dat bijvoorbeeld een weerwolf geforceerd word zijn wolven gedaante aan te nemen en die te behouden.
Het wolfsbane vergif zorgt er voor dat bovennatuurlijke wezens (erg)verzwakken. Als het in hun bloed komt zullen ze sterven, tenzij er op tijd een tegen gif is. Als het in de lucht hangt zullen ze flauwvallen, en zelfs stikken er door, tenzij ze op tijd weer weg kunnen komen.
Het kan hallucinaties creëren en zelfs tot zelfmoord aan zetten.
Wolfsbane kan worden genezen door een wond te maken in de borst van de geïnfecteerde zodat het spul er als een wolf uit kan komen. Ook is het mogelijk het er uit te branden.

Full wolf vormTja, er zijn ook nadelen aan in een echte wolf kunnen veranderen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Full wolf vorm
Tja, er zijn ook nadelen aan in een echte wolf kunnen veranderen. Beta weercoyotes en Hale weerwolven kunnen in een wolf veranderen, maar wat als ze terug veranderen? Nou ja probleempje: dan hebben ze geen kleren aan. Deze zullen ze zelf, of andere voor hen maar mee moeten nemen, of ze uit trekken voor ze veranderen: want anders staan ze daar in hun naakie

 Deze zullen ze zelf, of andere voor hen maar mee moeten nemen, of ze uit trekken voor ze veranderen: want anders staan ze daar in hun naakie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Omg! Ik weet eindelijk hoe ik gifjes moet toevoegen yeeey!!!)

Lacrosse

Lacrosse is een teamsport die wordt gespeeld met 6,10 of 12 spelers per team. Elke speler draagt een stick (ook wel een crosse genoemd) met aan het uiteinde een netje, waarin hij/zij de bal houdt. Het is de bedoeling van het spel dat je de bal, met behulp van de crosse, in het doel van de tegenstander schiet. 1 doelpunt levert 1 scorepunt op.
De lacrossebal is een harde rubberen bal met een gewicht van ongeveer 145 gram en is vergelijkbaar met een tennisbal.

Bij lacrosse draag je bescherming, omdat het een full-contact sport is.
Een wedstrijd bestaat uit 4 quarters, die elk 20 minuten duren. Tussen de quarters is er een pauze van, 2, 10 en daarna 3 minuten.

Spelers mogen met hun eigen stick op de stick van de baldrager slaan, en op de handschoenen die aan de baldragende stick vastzitten. Als een baldrager zijn stick met alleen zijn rechterhand vasthoudt, mag niet op zijn linkerhand geslagen worden. Het bodychecken mag alleen tussen schouders en heupen, aan de voorkant van de tegenstander. Indien een speler in zijn rug, op zijn helm of onder de heupen gecheckt of geslagen wordt, wordt het spel stilgelegd en krijgt de overtreder een tijdstraf.

In het begin van een quarter of na een doelpunt wordt de face-off gedaan in het midden van het veld. Twee Midfielders, een van elk team, leggen hun sticks horizontaal op de grond, tegen elkaar aan, met de bal ertussen. De butt-end wijst naar de linkerkant van het veld, parallel met de middenlijn. De twee face-off men vechten om de bal, meestal door deze zo snel mogelijk met hun pocket te bedekken en richting een van de twee overgebleven Midfielders te schuiven, die na het fluiten door de scheidsrechter vanaf de wingline naar het midden van het veld komen rennen. Attackmen en Defenders mogen deze tijd niet voorbij de restraining line komen, zij mogen daar pas overheen zodra een van de Midfielders van beide partijen de bal in bezit heeft.

Bij een kleine overtreding krijgt de speler een tijdstraf van 30 seconden. Als de overtreding iets serieuzer is, kan de tijdstraf variëren van 1 tot 3 minuten. Na 5 overtredingen, wordt de speler definitief van het veld gestuurd. Als een speler een tijdstraf krijgt, krijgt de tegenstander de bal.

Een paar fouten die dus zorgen voor een tijdstraf:
Stick van de tegenstander vasthouden, opzettelijk belemmeren van een tegenstander die niet de bal heeft, de tegenstander duwen, het spel vertragen (door bv. heel de tijd over te gooien), slaan van de tegenstander, opzettelijk laten struikelen, vloeken of schelden op het veld, discussieren met de scheidsrechter.

Teenwolf RPWhere stories live. Discover now