Kapitel 13

5 0 0
                                    

Ava
Björn arbejder på sin truck, da jeg kommer tilbage til ham. Hans hænder er beskidte og han arbejder stille og effektivt. Jeg er nødt til at bide i læben for at ikke at lade et støn slippe ud. Den effekt han har på mig.

" Vi er nødt til at være i Sacramento i aften. Nogle bør holde øje med vores fange, mens vi er væk "Vince kommer, hvad tid tager vi afsted ?" Han vender sig ikke om.

" Det er et par timers kørsel herfra i forstaden. Vi mødes ved tehuset kl 5 præcis. Jeg kender stedet "

Björn ånder tung ud og tager kluden for at tørre sine fedtede hænder før han vender sig mod mig. Han siger ikke noget, men kigger bare på mig med er mørkt udtryk. Der er ingen grund til at sige noget.

" Det er fint nok ikke at tro på mig, men bare for en sikkerheds skyld tag din pistol med. Du skal bare sidde der og lade som om du er hyret til at være mine hyrede muskler, klar til forræde mig hvis tingene ikke går som planlagt. Den sidste ting jeg vil bede om at er du ikke siger noget"  Han nikker.
" Hvem mødes vi med ? "

Jeg skærer tænder. Jeg ville ønske vi ikke behøvede at mødes med ham, men det er uundgåeligt. Jeg undrer mig over der en grund til at jeg sidder i det her kaos. Jeg tænker over det om jeg skal fortælle sandheden eller endnu en løgn. Jeg kender bare ikke den gigantiske mand foran mig.

Ja okay, han har givet mig de bedste orgasmer i mit liv og fået mig til at se hvorfor folk går op i sex igen, men det betyder ikke noget for mig.
" Lederen af den russiske mafia i Sacramento" fortæller og lyver halvt.
" Hvordan kender du ham? " spørger Björn mens han rynker brynene.

Det er det spørgsmål jeg frygtede. Jeg har absolut  ikke lyst til at fortælle ham hvorfor.
" Han skylder mig en tjeneste"  siger jeg med en tone der siger Nok !
Han dropper det, vender sig om og arbejder på sin truck igen.
" Vi tager afsted kl 3. Jeg ringer til Vince.Vi tager din bil "  siger han bare.

" Hey ! Stor mand i en Prius " siger jeg for at lette stemningen, men Björn går ikke med på den. Jeg trækker bittert på skuldrene.Jeg har truet hans ven og Jarl samt fået ham til at pisse på hans afdøde kones grav. Uanset hvor sød min fisse så end er, er det ikke nok til at bryde hans venskab eller han følelser for hans døde kone.
Timerne til Vince kommer er tilbragt i stilhed. Jeg er klar og det er Björn også i sine almindelige jeans og t-shirt.
" Klar ? " spørger Vince med et bredt smil.Hvis Tor sagde noget til Vince om vi knaldede hianden, viser han det ikke. Björn snakker knap nok me mig og holder sin distance.

Jeg er ret sikker på at turen til Scaremento, vil føles ikke bare et par timer, men mere som en evighed og jeg slog på hovedet på sømmet. Björn kigger slet ikke min vej, men sætter sig så han er komfortabel. Han kigger ud ad vinduet, mens han leger med sit skæg. Jeg forøsger at glemme ham og fokusere på den mand vi skal møde ved tehuset, men det kan jeg heller ikke. Jeg tror, at hvis man har det bedste sex i verden, så kniver det med ens fokus.

Da jeg tænkte på hvordan han knækkede koden til min krop, bider jeg mig i læben for ikke lade et støn komme ud og kigger på Björn ud af øjenkrogen.Hans stærke finger roder stadig med skægget og jeg husker hvordan det var have hans skæg så tæt på min kusse. Hans skæg som kildede min sensitive hud og kradsede mine lår, mens han slikkede mig. Min køn dunker og jeg lukker mine øjne et øjeblik, før jeg fokuserer på vejen igen. Jeg ville ønske det alle andre end Björn der skulle med til det her møde. Jeg var bare glad for at han ikke kunne russisk.

Vi ankom lidt tidligere så vi kørte to gange rundt om blokken. Det er sødt kvarter og huset er hvidt med en smuk have med små borde med blomstrede duge. Björn kigger forbavset omrking sig,dette virkeer ikke som et sted at holde et potentielt farligt møde.

Bailing Out Riders  Danish  versionWhere stories live. Discover now