Kapirel 11

7 0 0
                                    

Orginal AdelinaJaden


Björn

Jeg har glemt hvor mange gange hun har ligget i mine arme. Vi er stadig på sofaen, jeg er mine åbne jeans og og hun har sin trøje som er revet i stykker. Hun ligger ind md min højre arm med hånden på mit bryst der bevæger sig stille. Hele hendes krop er afslappet forhold til før og så er min. Mine øjne er halvt åbne da jeg kigger rundt i mørket og jeg rører ved hendes skulder.

Min hjerne tænker ikke over tingene, men føler bare og jeg føler mig selv slappe helt af. " Det er ved at blive koldt " hvisker Ava i mit øre.

Jeg spænder kæben fordi føelsen af hendes ånde gør mig fulstændig vild i varmen igen. Jeg siger ikke noget, men står op med hende i mine arme og bærer let som en fjer ind indenfor. Ava lægger sit hoved på mit bryst og jeg kigger ned på kvinden i mine arme. Væk er den hårde dusørjæger, den mørke fremmede. I mine arme er en tilfreds kvinde, varm og blød .Jeg kan ikke holde smilet tilbage.

Jeg har været her længe nok til vide at de her øjeblikke ikke varer længe og jeg er nødt til være i øjeblikket så lang tid som muligt. Hun putter sig tættere ind til mig, så man næsten ikke kan se hvor min hud ender og hendes begynder. Jeg går igennm stuen og ind mit soveværelse. Jeg kigger på sengen med suk, som om jeg var igang med at tager en kæmpestor beslutning. det er lang tid jeg sidst har ligget med en kvinde i min seng.

Det er ligesom om jeg har glemt hvordan det foregår. Enten det eller min kan ikke klare at være imtimt sammen med hende. Som om hun læser mine tanker kysser hun blødt min hals. Jeg glemmer det hele da hun kysser mig, alle mine bekymringer, alle mine tanker, min sorg og min reservation overfor hende.Jeg lægger hende ned på højre side af sengen, tager alt mit tøj og lægger mig ved siden af hende.

" Rull over !" siger jeg

Ava vender ryggen til mig og ryster lidt da jeg trækker hende tættere på og limer mig selv fast til hendes ryg. Jeg føler min pik komme til live da den rammer hendes lår og hun skubber bagud mod mig. Jeg trækker hende endu tættere på mig, en arm under hendes hoved og en på hendes tajle. Gud hun føles så dejlig

Hendes krop smelter ind mod min. Hendes bløde krop imod min. Hendes hvide gud, i forhol mit behårede bryst og min tatoverede arme.

" Tak Björn "

" Du er velkommen" sagde jeg med et grin.

" Ikke for det , eller også for det, men også for det andet " Jeg ser hendes fulde læber bryde ud et i ærligt smil.

"Hvad så ? "

" For at skifte side. Jeg ved hvor hårdt, det er at sove.. på den anden side af sengen "

" Hvordan vidste du ...." Begynder jeg, men stopper .. " lige meget".

" Det er da ikke lige meget " siger hun og vover at røre min arm der hvor min kones navn er tatoveret. "Hun lå på din højre side ikke "

Jeg veg tilbage. Hun er en klog en. Hun slog hovedet på sømmet.Da hendes hånd rørte min tatovering hvor jeg fik for mange år siden med min kones navn følte det som om min hud blev fyldt med flammer.

Alle falmmer går lige pludselig ud og jeg bliver så træt. Fuldstændig udmattet som om jeg lige har løbet et marathon. " Jeg er ikke en case Ava " hvæser jeg. Haldelen af min hjerne siger skal jeg gå mens hele min sjæl siger at jeg skal trække hende tættere på mig.

At sove i en seng med en anden kvinde er stadig bittert, uanset hvor varm hun er. Jeg kunne bare ikke få mig selv til at forlade hende selv hvis jeg ville. Jeg er glad for Ava ikke siger mere og at hurtigt falder i søvn, hun ånder stille og justerer sin krop mod min. Jeg læner mig mod hendes hår og snuser duften af citron og juice fra hendes hår ind.

Bailing Out Riders  Danish  versionWhere stories live. Discover now