Kapitel 12

5 0 0
                                    

Björn

Jeg skynder mig at trække mine jeans på og tager mit våben fra der hvor jeg lagde det. Da jeg ser motorcyklen tydligere ser jeg at det bare er Tor som kommer for at tjekke op på os.
" God dag bror " hilser Tor mit da han kommer tæt på.
"I lige måde " jeg krammer ham og følger efter ham i huset.
Tor sætter sig og kigger sig omkring. "Hvor er vores mystiske ven ?" Spørger han. " I bad " svarer jeg, selvom jeg ikke helt har lyst til det.

Af en eller anden grund hr jeg ikke lyst til at fortælle Tor hvad der skete mellem Ava og Jeg i går. Men Tor er min bedste ven, den eneste ven jeg har haft i lang tid. Jeg kan ikke skjule noget fra ham.

"Björn?" Begynder Tor i en spørgende tone.
Det er i dette øjeblik Ava kommer ud fra badet, kun iført et badehåndklæde og med et spillende smil på sine fyldige læber. Hendes smil stivner da hun ser Tor. " Ej undskyld ". Siger hun og flygter fra scenen.
Tor kigger på mig med er skævt smil og øjne der siger " Jeg ved ligepræcis hvad i har lavet " jeg lægger ansigtet i neutrale folder og giver ham ikke tilfredseheden af at se mug vride mig under hans skarpe blik og over det faktum at jeg er pissesur over at han så min kvinde nøgen.  Hvad Fuck ? Min kvinde ? Hvad fanden tænker jeg på ?

Hun kommer ind igen, mere klædt på. Tor smiler prokovativt og med et dovent smil spillende på læberne " Så.... ?" 

" Bliv nu voksen Tor ! To voksne havde sex " Siger Ava og vrænger ad ham.

Jeg kan næsten ikke holde min latter tilbage. Jeg beundrere hende for at sige Tor imod  Den pige har nogle boller af stål. "Okay " Tor tager hænderne i luften som om han bruger som et skjold mod Ava " Hvad med vors husgæst ? " Jeg lader hende tale. I mellemtiden kigger jeg på hende  med et liderligt blik og ønsker for først gang nogenside at Tor går sin vej. 

" Han har det fint. Hans læbe er ved at hele og ligeså snart vi afleverer til politiet vil er det væk " 

" Hvordan vil du holde din del af aftalen og være sikker på at slå ham ihjel?" spørger Tor med en stemme der kunne fryse helvede til til is hvis det var. 

Ava spænder kæben. " Jeg gætter på at Björn fortalte  dig at jeg er ikke er helt ren amerikaner " 

" Russisk. Har du nogen forbindelser ? " 

Ava sukker og kigger væk. Jeg ved at der er meget Ava ikke fortæller os og det er fint med mig. Der er et ton af ting jeg ikke har fortlt hende. I vores liv er det standard procedure ikke at fortælle folk noget. Jeg hører hende bande på hendes modersprog, mens hun skærer tænder og   hun kører fingrene rundt i sit hår, det får hendes grønne øjne til at stå mere tydeligt frem. 

Jeg bider mig i læben. Her står jeg og tænker på hendes øjne mens vi snakker om at likvidere en mand. Denne kvinde gør sindsyg. Ava kigger på Tor som om hun kigger på en modtansder før en kamp. Hun er udspekuleret, men Tor er snedigere og mere manipulerende en nogen jeg har før set. 

Ja, han var opdraget til at være Jarl, fordi hans far var den tidligere Konge, men han vill have taget sin plads ved enden af bordet med Haf hvis han ville, det er jeg sikker på. 

"ingen forbindelser " siger Ava og forsætter " Men jeg har nogle ideer. Vi gør tingene forskeligt i Rusland. 

" Og det betyder ?"  Spurgte Tor nysgerrigt. 

" Han vil dø "  Ava siger ikke mere. Tor siger ikke noget, men rejser sig fra stolen and går ud i lagerummet til Passado og tagersin pistol frem og peger den mod Passados hoved. " Jeg kan bare slå ham ihjel nu  " siger han og vender sig Ava der er lige bag ham. 

Jeg holder mig i baggrunden og lader dem snakke. Det kan godt være Passado er bevidstløs, men han ville bange hvis han så Tor lige nu. Tor ligner måske en Calvin Klein model, men han har slået mange ihjel, de fleste i koldt blod. Hvis han ville skyde Passado i hovedet, kunne ikke ti vilde heste stoppe ham. 

" Jeg skyder ham i hovedet også er lortet her færdigt " Siger Tor koldt. " Ikke uden at starte en krig samt miste 15.000 tusind dollars." 

" Ingen ved vi har ham " argumenterer Tor. 

"Som om Toltects har brug for at en grund til at gøre jer ondt. At få ham væk gennem igennem en dusørjæger gør det mere troværdigt."

" Hvordan ?" Tor presser pistolen ind mod Passados hoved. 

Jeg er i indre kamp. På den ene side har jeg lyst til at slå Tor for at tale til hende sådan og på den anden side vil jeg beskytte min Konge hvis Ava begynder at angribe ham. Jeg gør ikke noget og lader dem snakke, de kan selv finde ud af deres lort og jeg er ret sikker på at hvis jeg siger noget, vil de blive ret sure. Istedet tænder jeg en cigaret, mens jeg venter på de bliver færdige med at diskutere. 

" Gift. En fyr jeg kender har adgang "  siger Ava til sidst. 

" Adgang til hvad ? " Spørger Tor.

En masse føelser træder frem og danner skygger hen over hendes ansigt. I et øjeblik er hendes ansigtstræk fyldt med vrede og jeg er bange for at hun vil angribe Tor. Jeg har set hvordan hun træner og hun er dygtig til at forsvare sig. Ava slipper sin afslappede maske og lader hendes vrede ordenligt komme til udtryk og jeg tænker over hvilke dæmoner hun kæmper med, med et stramt smil på mit  ansigt. Hun vil tydeligvis ikke sige det, men hun sukker. 

"En gift der dræber langsomt og smertefyldt. KGB. Det er ikke muligt at spore det  og jeg kan få fat i en dose der vil slå ham ihjel indenfor de næste tre måneder. Han vil dø i stor smerte " Ava giver up. 

" Hvem ?" Prøver Tor igen 

" Hvem sælger våben til jer ? " vover Ava at spørge. 

Tor laver en grimasse. Han knyter sin hånd om pistolen. Men hvis han prøver at skræmme hende, har han banket på den forkerte før.Ava er garanteret lavet sin research om hvordan vi tjener penge. At sælge våben er aldrig noget Tor  ligefrem har  reklameret med hvordan vi tjener vores penge og jeg tivler på at han har gør det nu. Defor ser Tor på hende med en blik der der kunne dræbe. 

Ava er rolig og møder Tors blik uden at blinke.At se hende sådan gør mig glad for at hun ikke bed mit hoved af efter vi knaldlede. Men så igen Ava er en helt anden person i mine arme. "Du går med til at mødes " Tor vender sig mod mig " og bare fordi du har stukket din pik op i hende betyder det ikke at du skal fucke med klubben " truer han. 

Tor går hen mod døren,men stopper da han når Ava og prøver at sømme hende fast med sit blik. " Nu kommer stirre koncurrencen" smiler hun. 

" Du bør gøre dit " Tor kan ikke holde sin attitude tilbage. Det var dråben for Ava, da hun var givet Tor mange chancer for holde sig i skindet. Nu er det hendes tur. Hun går truende hen mod Tor og da hun kommer tæt nok på kan man se at hun næsten er højere end ham og jeg står bare og kigger. " Jeg tager ikke vel imod en trussel Tor  " Hendes øjne har et nærmest et sinsygt udtryk i dem. " Det gør jeg heller ikke " 

" Okay hvad så med at vi stopper denne her pik-måle konkurrence, fordi jeg ikke rigtig har en og gemmer denne samtale til det er overstået ? "

Tor smiler og ryster på hovedet. Han vender sig mod mig, mit ansigt er satdig lagt i nogle folder som jeg ved passer med den ked-af-det maske jeg altid bærer. " Du ved hvordan du skal vælge dem " 

Hele atmosfæren ændrer sig da Tor går.Tors ord giver genlyd i hele hytten og der kommer en akavet stemming mellem os. Tor har mindet os om at vi har et job der skal gøres. Det invovlerer en mand som skal dø uden at vi går i krig med Toltecs. Al mit begær til at have hende i mine arme igen forsvinder og der opstår et tomrum.

" Jeg er nødt til at ringe til nogen " siger Ava og tager en mobiltelefon fra hendes taske. 










Bailing Out Riders  Danish  versionWhere stories live. Discover now