Kapitel 9

6 0 0
                                    

original AdelinaJaden

Björn

Da Ava starter med at tænde kaffemaskinen for  at lave kaffe og koger vand til sin te vågner jeg fra min dybe søvn.  Jeg havde ikke sovet alligevel, da jeg bar plaget af skyld og hede drømme.Hun burde være væk nu, Passado ville være i politiets varetægt og hun være taget afsted. Men det er hun ikke.Der delvist min skyld, men jeg kan ikke være sur på mig selv.

Jeg brugte det meste af natten på at tænke på hende i det lingerie hun havde på igår. Den måde hun gik på så hendes røv var tydelig og hendes stemme damm, hende hæse lave forførende stemme, det fik mig næsten til at smide hende over skulderen og lade min pik diktere hvad jeg skulle gøre ved hende. Men det gjorde jeg ikke. hvor er du bare en fucking helgen hva ?'

Jeg står hurtigt ud af sengen og tager mine jeans på og går ud køkkenet. Jeg sætter mit lange hår op i en knold, da Ava vender sig mod mig og  checker mig ud ret åbenlyst hvis jeg skal sige. Det gør hun tit. Det kan godt være hun hader, men hun kan lide hvad hun ser. Jeg har altid være været ligeglad, men jeg har set hvordan de blikke kvinder giver mig når jeg går forbi. Den eneste persons mening som talte var hende. At se Ava se på mig på den måde, flammer begæret op i mig og jeg indrømmer at jeg godt lide de føelse. Det er da kun fair retunere tjenesten.

Hun har sorte stramme busker og for torture mig yderligere har hun en stor hvid sweater som går hende helt til knæene, som viser begge hendes skuldre. Uden makeup ser hun gløedende ud  og hendes hår er ugle fra søvnen. Jeg får lyst tage fat i hendes hår og stryge fingrene igennem det for at se om om det er så blødt som det ser ud. Fuck ! jeg hoster tanken væk.

"Godmorgen " sagde jeg i min sædvanlige hæse stemme. " Godmorgen " siger hun og synker. " jeg laver kaffe og koger van. jeg laver morgenmad senere"

" Nej, det tager jeg mig af, er det fint med æg "? tilbyder jeg. Ava ser overrasket på mig med hånen malet i øjnene. Jeg burde være sur, men hvis man kigger på den måde klubben behandler kvinder på, kan jeg ikke klandre hende.

" Hvad?  jeg kan lave fucking scrambled æg " siger jeg højt. Min stemme runger i køkkenet.

Ava trækkerne på skudrene og går igang med at lave kaffeog sin te  igen. Jeg finder ingredienserne frem til scrambled æg.

I et stykke tid går vi rundt i køkkenet og prøver at gøre vores ting uden at ryge ind i hinanden. Ava ved det ikke,men hun er den eneste kvinde som har været her. Hvilket er bizart.Det er helt sikkert mere romatisk end klubhuset, men vi bruger denne hytte til at gemme brødre som er i problemer eller noget andet lort, som vi gerne vil have væk fra hovedkvarteret.

Jeg har været her nogle gange efter min kone..... jeg jager tanken væk. Ava står så tæt på, at jeg kan dufte hende. Hun dufter af sæbe og citroner. Der er noget feminiant under, det druver mig til vanvid. Ava rykker væk igen.

" Je.. Jeg går ned og træner, kald på mig når æggene er færdige, lav noget til Pasaado hvis du gider"sige hun pludselig og forlader rummet.

"Sure "

Jeg håbede ikke jeg lukkede øjnenne da jeg sniffede hende. Jeg skulle nødig virke som en eller anden sær person, som fik hende til at gå, men der er gået lang tid siden jeg har nydt duften af en kvinde.

Jeg ser hende igennem køkkenvinduet hvor hun går i skven med bare fødder og går om bag et træ. jeg forbedrer et par æg og alle tanker om den yndige  russer  ryger ud af vinduet. Jeg er nødt til at være på vagt.

Passado er måske nok bundet og knap ved bevidsthed, men han er creativ skiderik og jeg vil ikke riskere noget ved at sætte ham fri. For det første klubben vil havde ham slået ihjel og det er mit job at se det til dørs. For det andet hvis han går løs vil han ramme Ava. Bare tanken om at der sker hende  noget sender panik igennem mig af en eller anden grund.

Bailing Out Riders  Danish  versionWhere stories live. Discover now