1.2

4K 367 106
                                    


Öncelikle yarışmayı kazanan kişi mesajlarıma cevap vermediği için ikinci olan kişiye hak tanıdım ve bu bölüm onun istediği olayları yazdım. Karamela2789 👏🏽👏🏽

Ara ara böyle yarışmalar yapacağım. Şimdiii iyi okumalar..



'' Kızlar umarım şu an gördüklerimi siz görmüyorsunuzdur. Rüyada olmayı o kadar istiyorum ki. '' Dediklerimden sonra Sanem destek olmak istermiş gibi elini omzuma koydu.

'' Biz de görüyoruz ve birazdan dayanamayıp gözlerimi matkap ile yerinden çıkaracağım. ''

'' Bak şuna bak. Tutmayın beni sikeceğim şimdi belasını. '' Onlara doğru atak yapan Sare'yi ikimiz aynı anda tuttuğumuzda sinirle yerinde tepindi.

'' Sakin olur musun? Hay senin o salladığın kıçını kopartayım. '' Sare'ye sakin olmasını söylerken kafamı o tarafa çevirdiğimde kızın Baran'a yanaştığını gördüğüm için cümlenin devamı böyle gelişmişti. Ve bu ikizler burcu tavrıma Sanem ve Sare şaşkınca bakıyorlardı.

'' Dil esme ya idi murra!! '' Duyduğum bağırış ile anında yüzümü ekşittim. Kamer? Gerçekten mi?

'' Kulaklarım sikildi amına koyayım. '' Sare'ye hak verip tekrar olanları izlemeye koyuldum.

Durum çok saçma ve can sıkıcıydı. Kamer'in eve getirdiği dansöz şu an karşısına Baran, Taha ve Kamer'i almış oryantal yapıyordu. Taha, Kamer bu kızla eve geldikten beş dakika sonra eve damlamış, yolda Kamer'in onu aradığını evde ortam yapacaklarını söyleyip kendisini çağırdığını söylemişti.

Yıldız denen kız yeri geliyor Baran'a doğru yatıyor, yeri geliyor Kamer'e doğu kıç sallıyordu. Ve biz üçümüz bu duruma oldukça sinirlenmeye başlamıştık.

Taha ona doğru eğilen kızdan zorla kaçıp soluğu bizim yanımızda aldığında yüzümüzdeki ifadelerden olsa gerek bir iki adım gerilemişti.

'' Kızlar artık ne kadar sinirlendiyseniz ben bile hissediyorum. '' Üçümüz birden aniden ona döndüğümüz an ellerini havaya kaldırdı.

'' Onları bilmem ama benim hiçbir suçum yok. Resmen oraya zorla oturtuldum. Ama kızlar, bu ikisi fena haldeler ben söyleyeyim. '' Fena haldeler derken neyden bahsettiğini anlamamış olsam da biliyordum ki birazdan dayak yemekten fenalaşacaklardı.

'' Kızlar bence çok bile durduk. Dalalım mı? '' Sare'nin fikri şu an o kadar mantıklı geliyordu ki yapabileceğimi bilsem kızım üzerine çoktan atlamıştım. Bak yine Baran'a doğru eğiliyor. Hay belin kırılsın inşallah.

'' Kafasına sıkayım mı usta? '' Taha komik olduğunu düşündüğü cümlesini kurduktan sonra bizden bir tepki alamamış olmanın verdiği hayal kırıklığı eşliğinde aynı bizim gibi kollarını göğsünde bağladı ve duvara yaslandı.

'' Ne yapacaksınız? ''

'' Aslında benim bir fikrim var. '' Hepsi bana döndüğünde yüzümdeki sırıtış genişlemişti.

Mutfağa girip planı hazırladıktan sonra ilk olarak ben elimde iki tane buzlu su dolu olan bardakla yanlarına gitmeye başladım. Yanlarına vardığımda ikisinin gözleri saatler sonra kızdan bana dönmüştü.

'' Aa siz başka yere bakmayı bilir miydiniz ya? '' İkisi de omuz silkip tekrar kıza döndüğünde amacımı açıkça belli ederek bardaktaki suları aynı anda kızın kafasından aşağı boşalttım.

Suyun soğukluğu yüzünden çığlık atarak yerinden sıçrayan kıza büyük bir zevkle bakıyordum. Üzerlerine su gelen Baran ve Kamer ise şaşkınca bana bakıyorlardı. Kızın beyni yerine geldiği an bana döndü.

Son DördünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin