Capitolul 5

337 18 3
                                    


    Dimineața m-a găsit foarte somnoros. Stropii de ploaie care băteau violent în geam m-au făcut să mă trezesc mai repede decât îmi doream. Mă uit la ceasul care era în dreptul meu și acesta indica ora 09:10. Era prea devreme pentru o noapte aproape albă. Mă frec la ochi pentru a mă adapta cu lumina și mă ridic în fund. Când îmi întorc capul spre laterală o zăresc pe Moira goală, încă dormind. Mă bucuram oarecum pentru că în felul acesta nu trebuia să-i mai zic nimic la plecare. M-am ridicat încet, fără a face prea mult zgomot și mi-am luat hainele de pe jos. Am coborât la parter de m-am îmbrăcat și apoi am ieșit din casa mulatrei. Ploua cu găleată afară! Norocul meu era că aveam mașina aproape, dar până am ajuns la ea, tot mă udasem. Mă privesc în oglinda retrovizoare și văd că părul îmi stă ca dracul. Am plecat de la ea cu gândul să fac o baie fierbinte când ajung. Am mers destul de repede, deși vremea oribilă mă obliga să o las mai moale. Mi-am deschis telefonul pentru a-i lăsa un mesaj Moirei, așa cum fac de obicei cu fiecare fată dacă plec înainte să se trezească. Intru în aplicație și privesc suspect când văd ultimul sms de la Iris. Ce s-a întâmplat de vorbește așa?

I:     Da, am ajuns. Mulțumesc frumos, drăguțule, m-ai lăsat la 10 km de casă. Ești un scump💋
                   00:49

D:

       Poate te liniștești și tu cu poza asta

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

       Poate te liniștești și tu cu poza asta. După cum vezi, Diego și cu mine ne bucurăm unul de altul, iar tu ne cam deranjezi.
                     04:20

I:         Spune-i iubitului tău sau ce o fi el Iris îi mulțumește pentru tot ajutorul și nu mai am nevoie și de alte altercații cu el. Iar ție îți spun doar așa, ca un sfat, pozele intime sunt făcute cu un scop.
                    04:23

Ce mama naibilui căuta poza aia acolo? Sau când naiba o făcuse Moira? Dar cum dracului și-a permis să-mi umble în telefon și să vorbească în numele meu?! Îmi venea să fac cale întoarsă și să o fac bucăți, dar eram mult prea aproape de casă pentru a mă mai duce la ea. Am apelat-o de mai bine de opt ori, dar nu a răspuns. La ultimul apel îmi dăduse ocupat. Târfa! Știa ce făcuse și că aflasem. Dar nu-i nimic, ne revedem noi într-o zi, dragă Moira. Ajuns la apartamentul meu, primul lucru pe care l-am făcut a fost să intru în cada aburindă pe care Kiara, menajera mea, mi-o pregătise.  Puteam face și duș, dar acum chiar voiam să mă destind.

DiegoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum