Hoofdstuk vijf:

2.1K 67 3
                                    

POV Heather

Alex en ik staan voor de deur van mijn slaapkamer. Hij wrijft over zijn nek, een teken van nerveusheid.

"Dus... je wilt niet bij mij op de kamer slapen?" probeert hij. "Natuurlijk wel!" roept mijn wolf meteen. Ik schud mijn hoofd zachtjes. "Ik moet morgen vroeg weg, Alpha zaken. Je hoeft niet te wachten op me bij het ontbijt." zegt hij en knijpt dan kort in mijn bovenarm. Ik krim in een reflex ineen. Hij laat me gauw los en draait zich om. Snel loopt hij weg.

In mijn kamer trek ik mijn kleren uit en trek de pyjama, die klaar ligt op het bed, vlug aan. Ik kruip onder de deken en geniet van de warmte die zich over mijn lichaam verspreidt.

Ik denk na over de afgelopen week. Er is zoveel gebeurt en ik begin het eigenlijk nu pas echt te bevatten. Ik weet dat Alex zich schuldig voelt en dat hij het probeert goed te maken, maar ik kan geen jaren van pijn, vernederingen en haat zo makkelijk vergeven.

Ik wil dat hij zijn best doet voor me, en dan zal ik het ook doen voor hem.

Ik word wakker, bezweet en rusteloos. Ik voel dat slapen niet meer gaat lukken, dus ik klim uit bed en kijk op de wekker. Het is kwart over twee in de nacht, waarschijnlijk ligt iedereen al te slapen.

Ik glip mijn kamer uit, in niet meer dan een hemdje en een joggingbroek. Ik dwaal over de gangen en verken het grote landhuis. Ik kom in een deel waar ik nog niet ben geweest en ik duw de deur open. Ik kom uit in een groot binnenzwembad.

Ik glimlach en sluit snel de deur achter me. Zal ik erin gaan?

Ik zoek naar het paneel en schuif het hendeltje die bij het licht van het bad hoort omhoog.

Flikkerend gaan de lichten aan.

Ik loop naar de rand van het bad en trek mijn broek uit. Ik draag alleen een doorzichtige hemd en mijn onderbroek.

Ik duik in het frisse water.

Ik ben al een half uurtje baantjes aan het trekken als ik opeens iemand aan de rand van het bad zie staan. Ik zwem naar de persoon, die donker afsteekt tegen het felle licht van het bad.

Het is Alex.

"Heather? Wat in vredesnaam doe jij in het zwembad om half drie 's nachts." vraagt hij via mindlink. Ik grinnik en haal mijn schouders op. "Ik kon niet slapen." antwoord ik. Ik merk dat hij naar me staart. Vragend kijk ik hem aan. Hij wordt helemaal rood en kijkt dan vlug weg. "Je... uhm... hemd schijnt door." stamelt hij in mijn hoofd. Ik word knalrood en bedek meteen zo veel mogelijk met mijn hand mijn borsten. Tuurlijk, ik heb geen beha aan en mijn hemd schijnt door.

"Ik ga een handdoek voor je halen." zegt hij vlug en maakt zich snel uit de voeten.


~~~~~~

Ik weet dat dit hoofdstuk niet zo lang is, maar er komt zeker nog meer!!!

Roxy

~~~~~~


My Deaf Mate (Voltooid)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ