Capitolul XII

611 35 20
                                    

Sorb din cafea încercând în același timp sa nu o vărs pe Naruto care sta în fața mea și se plânge de mai puțin de o oră. Sunt într-o cafenea din mall și ascult cum acest blond își plânge de milă.

- Cum sa plece înapoi acasă, vorbește frustrat. Zi-mi și mie cum.

- Cu talent prietene, îi răspunde sec. De parcă nu ai ști ca femeile obțin întotdeauna ce vor.

Acesta doar strâmbă din nas și ia o gură babana din cafeaua lui amară. Își fixează ochii albaștri pe mine dar nu îi ține mult pentru ca imediat și îndrepta spre ușa care se deschide. Curios fac efortul de a mă întoarce și privesc curios persoanele care au intrat ,și simt cu cafeaua urcă înapoi în gât când îi văd. Sasori se așează primul la masa de lângă ușă urmat îndeaproape de acel Marco pe care l-aş da hrană leilor. Karin se așează cu grație lângă el în timp ce idiotul de Itachi se trântește pe scaunul de lângă roșcat.

- Ce caută Itachi aici, mă întreabă blondul curios.

- Lasă-l pe Itachi, mă roțăi la el. Ce caută canadianul aici împreună cu Karin.

După ce ca el este sursa nefericirii mele mai are tupeul să se arate în fața mea împreună cu propriul meu frate ,pe care îl voi strânge de gât când voi avea ocazia.

- Poate plănuiesc sa te tranșeze, se amuza blondul pe seama mea. Sau sa te asasineze în timp ce dormi.

Îi arăt o privire urâtă cel face sa amuțească. Ziua asta nu putea fi mai rea, m-am certat cu femeia iubita pentru ca m-am saturat sa se ascundă după acel Marco și sa spună ca nu simte nimic pentru mine când corpul ei o trădează. Părinți mei au venit în vizita azi și mă bat la cap să-mi găsesc o fată și sa mă așez la casa mea așa cum a făcut Itachi.

Bineînțeles ca nu i-am băgat în seamă, singura femeie cu care mă văd la altar este Sakura. Iar dacă ea încă nu realizează asta atunci am să-i deschid eu ochii. Iar ca sa închei ziua asta mai bine uită-mă la masă cu acest idiot care ia plecat femeia de acasă. Pot sa zic ca amândoi suferim în dragoste.

- Poate vorbesc despre nuntă, încearcă sa mă lămurească Naruto.

- Mușcați limba ,îi zic nervos. Sakura mea nu se mărită cu nimeni în afară de mine.

Naruto își da ochii peste cap și m-ai ia o gură de cafea în timp ce butonează telefonul.

- Tot nu răspunde, zice acesta nervos. De ce nu o face? Nu știu nimic de ea de două zile. Dacă îi este rău? Sau poate are pofte sau...

- Sau tocmai își comanda o cafea, îl clarific, când la masa lui Itachi poposesc bruneta și Sakura. Vezi? E bine sănătoasă. Acum termina cu crizele și bea odată cafeaua ca sa putem pleca.

- Eu nu plec nicăieri fără ea, mă cearta și se ridica de la masă pornind spre Hinata.

Îmi  trag o palmă peste frunte și mă ridic și eu de jos pornind după el nu înainte de a lăsa banii pentru consumația noastră.

Naruto calcă hotărât și pare gata să-şi ea viitoarea soție pe sus acasă. Hinata sta cu spatele la noi și nu observă când blondul ajunge lângă ea, își da seama de acest lucru când acesta o atinge pe umăr și o întoarcere cu fața spre el. Aceasta nu pare surprinsă probabil se aștepta la asta. Știe și ea cât de posesiv este iubitul ei viitor soț.

- Ce cauți aici, mârâie Naruto la ea.

Proastă mișcare amice, proastă mișcare.

- Am ieșit la cafea, îl clarifica aceasta întorcăndu-se cu spatele la el.

Încă te iubesc [Volumul ll]Onde histórias criam vida. Descubra agora