Capitolul VII

618 35 20
                                    


Sun pentru a treia oară la sonerie în speranța că Naruto va cuteza sa-mi răspundă și mie la ușă. M-a chemat urgent aici și nu cutezeşte nici sa-mi deschidă mă lasă să stau afară ca un câine și chiar sunt pe cale sa plec. Fac stânga împrejur și dau sa ies pe poarta gigantica care îmi face cu ochiul dar ușa care scârțâie mă face sa stau pe loc.

- Sasuke, îi aud gura blondului. Era și timpul ,mișcate înăuntru mai repede.

Pufnesc iritat de comportamentul lui și mă abțin sa nu-i zic vro doua. Omul ăsta m-a sunat disperat la ora patru dimineața și sunt atât de somnoros și de iritat încât l-aş călca în picioare. Oricum o merită. Mi-a zis doar ca e o urgenta și ca gradul de pericol este eminent ,evident ca nu am înțeles nimic și am venit aici tot un suflet în speranța că prietenul meu este întreg.

Am dat-o afară și pe Karin care părea mai bulversata decât sunt eu în momentul ăsta pentru ca am plecat de acasă în graba și nu am apucat sa trag pe mine decât un halat și în picioare papuci de casă.

Și nu mă surprinde ca Naruto mă privește ciudat imediat cum pășesc în conac ca casă nu o pot numi ,idiotul ăsta și-a construit ditamai palatul când am venit prima data aici m-am rătăcit în drum spre baie ,ajunsesem în gradina din spate în loc de aripa de vest a casei.

- Unde arde Sasuke, mă întreabă suspec.

- Tu sa-mi spui, îl aprofundez nervos. Ai zis ca este o urgenta de grad înalt ,mă gândeam ca te-au atacat hoții.

- Pe mine sigur nu m-a atacat nimeni, mi se adresează. Spre deosebire de tine.

Îmi ridic o sprânceană întrebător și după ce acesta face semn spre mine îmi amintesc și eu ca am plecat înfășurat într-un halat negru și cu papuci.

- Spune-mi te rog ca ai boxeri pe dedesubt.

Boxeri? Cine dracu a avut timp sa-si ia boxeri pe el. Sunt în curul gol.

- Evident, pufnesc sarcastic. Doar nu veneam la tine ca ultimul poponar.

Acesta își ridica o sprânceană în semn de întrebare și mă privește serios în timp ce eu mă simt incomod. Practic halatul ăsta îmi provoacă mâncărimi în zona posteriorului și dacă Naruto nu s-ar uita la mine ca și când m-ar devora m-aş scarpina.

- Decât sa te holbezi la mine ca un idiot mai bine mi-ai spune care este urgenta.

Acesta renunță la privirea lui de criminal în serie și îmi indica ușa băii de unde iese o Hinata aproape leșinata și o Sakura care surprinzător este tot în halat. Acest lucru mă amuza și enervează în același timp.

Mă amuza faptul ca nu sunt singurul care a venit în fundul gol pana aici dar mă și enervează pentru ca știu de ce poarta halat. Probabil și-a tras-o cu nemernicul ăla care abia pronunța doua cuvinte în limba romana.

- Avem naștere la domiciliu? îl întreb pe Naruto care sta stresat lângă mine.

- Nu fi cretin, mă aprofundează Sakura. De parcă un copil s-ar naște în trei luni de sarcina.

- Se poate, mă apar eu. Dacă nu la făcut cu Naruto.

Cele doua femei din fața mea îmi arunca câte o privire criminala în timp ce Naruto tresare instant. Își revine și îmi plasează o palma după ceafă.

- Nici în gluma să numai zici așa ceva, latră la mine furios. Am sa te jupoi de viu dacă mai scoți pe gură o asemenea tâmpenie.

- Lasa-l Naruto, adaugă Sakura. Pentru el glumele proaste sunt la ordinea zilei cum sunt pentru tine jignirile.

Încă te iubesc [Volumul ll]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum