.이.

215 30 1
                                    

Kalın bir defter alıp ona yazsaydım anca benim canım yanar dimi sevgilim-tabi hâlâ öyleysen. Bu yüzden ince bir deftere yazıyorum bizim anılarımızı, belki unutursam okuyup yad ederim diye ama sanırım bu olmayacak çünkü üzerinden ne kadar zaman geçmiş olsa da seni her anışta hatırlıyorum birbirimize ilk açılmamazı.

Sahi ne kadar heyecanlıydım, senin ellerinin titrediğini göremeyecek kadar.
Sahilde denizin dalgalarını duyarken, güneşin ısıttığı kumları ayaklarımla ezerken ve en önemlisi senin gözlerine bakarken birden elimi tutman ve 'senden hoşlanıyorum' demenle kendime gelemeyip şaşkın ördek gibi kalakalmıştım.

Sen bu halimi yanlış yorumlamış ve ellerini ellerimden çekip özür dilemeye başlamıştın. Ama ben seni seviyorken benden hoşlandığını söylemen kalbime iyi gelmemişti, üzgünüm sevgilim.

Kendime geldiğimde yani senin gözlerin dolduğunda ilk o bakmadığımda huzurumu bulamadığım gözlerine baktım derinden sonra ellerini tutup aramıza açtığın mesafeyi kapattım seni kendime çekerek.

Parmaklarımı geçirdim parmaklarına, bunları yaparken senin dolu gözlerine bakıp dolmuştu gözlerim. Azcık yükselerek gözlerini öptüm, sanki bunu bekliyormuşsun gibi sıktın parmaklarımı, dudaklarıma tuzlu bir su geldi anladım o bakmaya kıyamadığım yerden yaş akıttığını.

Bir elinden ayırdım elimi yanağına koydum, okşadım. Kendimi geri çekecekken belime sardın güzel elini, kulağına yaklaştım 'ama ben seni seviyorum Kim Taehyung' dedim. Kıkırdadın, ilk kez bu kadar yakınındayken o kalın sesinin tınısını duymuştum. Algılarım kapandı birden, sonrasında sanki o derinden gelen ses beni içine çekmişti.

Geçmişimiz sence de güzel değil mi sevgilim. Peki neden şu an öyle değil, bırakıp gittin beni?

2 Haziran 2015
~JM

Acıklı... :/

..Good Years..Where stories live. Discover now