25.

1.3K 70 45
                                    

Камерън дойде да ме вземе от нас . Липсва ми да пътувам до училище с Аш и Меги , но пък и в същото време ми е толкова приятно да виждам Кам рано сутрин . Често изглеждаше така , сякаш току що става от възглавницата . Той дори не си правеше труда да си изсушава косата и почти всеки ден беше мокра , което в действителност изглеждаше много секси . Едно нещо обаче доста ме притесняваше , а именно това че не носи дори химикал , а какво оставаше за учебници , но не повдигах темата .

- Защо не седнеш при мен на обяд ? - попита той

- При теб ?- повторих аз , а той кимна - При известните ?

- Моля те , недей да ни наричаш така . А и ти винаги седиш със сестра ми и Ашлин , а те не са безизвестни. - каза той

- Да , но ... Ами ако Аш и Меги решат че ги изоставям , за да бъда с теб ?

- Искаш ли да седнеш при мен или не ? - попита отново той

- Естествено че искам ! - казах аз и поставиш ръка върху неговата - Но също така на искам да нараня техните чувства , а и ако твойте приятели не ме харесат ?

- Ако имат нещо против теб , няма да са ми приятели . И също така , не мисля че Меги и Ашли ще имат нещо против . - каза той

Както обикновенно часовете минаха със скоростта на светлината и дойде време за обяд . Беше четвъртък , което означаваше ден на пицата или на кратко казано , любимят ден на всички , така че бързо си взех храната и седнах до Кам . След това дойдоха и Кайл , високо , русо момче , очевидно от отбора по футбол . Чернокосата Мелъни , Брад , Дилън , Ванеса , Розали и още много , на който не помня имената .

- Джеси ? - обади се русото момиче , вероятно Клариса

- Да ? - отговорих аз

- С момичетата ще ходим до мола след даскало , ще дойдеш ли с нас ? - попита тя

- Амии- започнах аз и се огледах , Меги и Аш очевидно вече бяха излезли , след това срещнах погледа на Кам и довърших недоверчиво - Ъм, да добре , ще дойда !

- ЙЕЙЙ!!!!!- Изпищяха четирите момичета на един глас , а аз потръпнах . С Аш и Меги никога не изразявахме така емоцийте си и дори често се присмивахме на държанието им - Ще те чакаме на паркинга !

Влюбена във футболния капитанWhere stories live. Discover now