4.

2.1K 109 20
                                    

След вчерашното преживяване , както казах едва заспах и за малко на сутринта да закъснея за училище . Меган и Ашли ме чакаха поне 20 минути и това никак не се беше харесало на нито една от двете им.

- Хайдеее !!!- извика ми Ашли, докато затварях входната врата след себе си

- Идвам де , идвам ! - отговорих и аз

- Защо закъсня ? - попита ме Меги, явно този път Аш се беше отбила първо у тях и слава богу иначе вероятно щеше да е още по - раздразнена , а ние още по закъснели.

- Вчера на можех да заспя , но после ще ви разказвам заради какво .- казах им аз, защото знаех , че ще се притеснят, а Аш, каране и притеснение не беше добра комбинация. Веднъж толкова се беше притеснила ,за изпита по английска литература, че едва не отнесе госпожица Монтгомъри докато паркираше.

- Нееее ! Кажи ни сега - извикаха те в един глас

- Ох добре , но няма да се притеснявате . Обещавате ли ?

- Обещаваме ! - отговориха те

- Ами вчера следобед, излязох да се разходя в парка и нали знаете колко много обичам залезите. - започнах аз, изчаквайки, за да се уверя че и двете слушат и няма да се налага да отговарям на безсмислени въпроси.- Ии така де , качих се на един голям камък, знаете го, най - големият в парка и на слизане , кракът ми се подхлъзна и политнах надолу. - чух как и двете си поеха рязко дъх и ме гледаха с притеснение, точно заради това не исках да им казвам точно в момента , Аш шофираше и възможността да умрем беше огромна.

- Ти сега добре ли си ? - попита ме Ашли, оглеждайки ме отгоре до долу , сякаш проверявайки дали нямам някоя смъртоносна рана .

- Да, за щастие Камерън ме хвана, иначе вероятно сега щях да съм в болница ! - обясних им аз

- КАМРЪН ! Този който е излязъл от същото място , където и аз  ли?- каза Меган - Трябва да благодаря на близнака си....

- Посмей да му кажеш, че съм ти казала ! - казах аз

- Защооо? - попита ме тя

- Ще ме помисли за клюкарка , а аз не искам това! - казах аз и я погледнах с най - убедителния поглед който притежавах.

- Е хубаво , добре няма да му благодаря , че е спасил най - добрата ми приятелка от ТОТАЛНА СМЪРТ !!! - наблегна на последно тя - но ще си направим пижамено парти в нас : може да гледаме филм или нещо такова , а и ще си изберем дрехи за партито утре!

- Добре , само трябва да си взема дрехи за утре , щом ще спим във вас . - Каза Ашли

- Да и аз трябва да мина през нас - добавих

След малко бяхме пред училище и трябваше да побързаме , за да не закъснеем . Като се замисля, нищо интересно не се случи в училище ,освен може би това че, едно момче повърна върху господина по математика и вероятно си навлече доживотни подигравки.

- Кой филм ще гледаме ?- попитах аз, попитах аз когато всички се качихме в колата

- Аз нямам претенции, каквото вие решите.- каза Аш

- Отдавна искам да гледам един филм, казва се Little women , казват че бил добър!- предложи Меги

- Чувала съм го, ами добре значи ще гледаме него.- казах аз.

Минаха няколко часа, в който първо се отбихме в къщата на Аш, а след това в моята , за да изберем дрехите които щяхме да носим на партито . Ашли се спря на къса черна рокля по тялото, а аз на една обикновена кремаво бяла рокля с паднали рамене. Също така се наложи да минем и през супермаркета, за да се набавим с необходимите снаксове и напитки и чак най - накрая се озовахме в стаята на Меги. След като всички вече бяхме решили с какво ще се облечем утре, бяхме готови да пуснем филма. Наложи се да слезем в хола, защото според момичетата, там телевизорът бил по - голям и щяло да се вижда по - добре. По някое време , Кам се беше присъединил към нас, сядайки на фотьойла, което малко ме разсея и изпуснах голяма част от филма, зяпайки хубавото му лице и малките усмивки които се появяваха върху него, когато се случеше нещо забавно във филма.

След като филма свърши, ние се качихме в стаята на Меги, а Камерън остана да гледа нещо друго.

- Гледаше те през целия филм! - изкрещя радостно Меги веднага, след като затвори вратата

-Моля, какво , Кой? - попитах аз, въпреки че знаех за кой говореше

- Дървото пред нас !!! Камерън разбира се . Ахх нямам търпение да тръгнете най - после !!!- отговори тя

- Ние сме съвсем различни ,а и дори да не бяхме, той е популярен и може да има всяко момиче в гимназията, защо би избрал точно мен.

- Защото ти си най - красивото момиче , което някога ще се падне по него ,а и да не забравяме уникалният ти ум, който се крие в тази красива главица - каза Аш и потупа главата ми с пръст, което само успя да ме разсмее

- Не ме лъжи , знаеш че мразя да ме лъжат - засмях се аз

- Не знам за вас, но на мен ми се спи! Лека нощ!- каза тя и се сви на пода, защото там било по - удобно, прозе ся и потъна в сън

- Обичам те ! - каза Меги и ме прегърна - Знай че веднага щом поискаш, ще се отърва от Камерън без да ми мигне окото.

- И аз те обичам! - казах още смееща се аз

С това и двете легнахме да спим, тя в леглото си ,а аз на диванчето пред телевизора й.


Влюбена във футболния капитанWhere stories live. Discover now