49. Girls Fight

6.7K 530 28
                                    

Prešli dva dni od údalosti, kedy prišiel ubytý Harry domov. Stále som mala pred sebou jeho krvavú tvár, preto som cítila mráz na mojom chrbte pokaždé keď som si na to spomenula. Vždy som vedela že Harryho práca je trochu nebezpečná, no nikdy som si nemyslela že až takto. Fajn, prišiel dobytý ale aj to je hrozné. Bála som sa o neho a dávala som mu to každú chvíľu najavo.

Žúvala som svoje raňajky, ktoré som spravila. Na stole boli tri taniere, z toho jeden bol môj. Blondína si prisala, pri čom sme sa navzájom prepaľovali pohľadom. Nič som jej však nehovorila. Počas tých dvoch dní sme si vysielali nenávistné pohľady. Bolo divné ju vidieť nenamaľovanú a ak by nemala na tvári ten jej primitívny výraz, možno by som povedala že vyzerá normálne. Na sebe mal čierny priesvitny župan, ktorý bol môj. Musela som jej ho požičiať, keďže sa pred tým premávala len v spodnom prádle. Žiarlila som už len vtedy, keď Harry prešiel okolo nej. Nič iné mi nezostávalo a tak som jej musela požičiať jeden župan. Našťastie mám taký istý len v bielom, ktorý práve na sebe mám. Mám šťastie, že mi Harry kúpil dva. 

Z mojich myšlienok ma vyrušila Harryho postava, ktorá si ticho sadla ku nám. Emma sedela oproti mne a Harry si sadol ku mne. Pozerala som sa do Emminých očí a nenávistne sa na ňu dívala, zatiaľ čo ona robila to isté. Harryho dlhé prsty mi však potiahli tvár a venoval mi bozk na pery. Jemne som sa na neho usmiala, pri čom spravil to isté.

,,Ale ste vy zlatí," povedala hraným rozkošným hlasom Emma. Okamžite som po nej šľahla pohľadom a zamračila sa. Obi dvaja sme ju však s Harrym ignorovali. Po dlhom rozhodovaní som sa nakoniec rozhodla, že ju budem ignorovať. Nebudem ju vnímať, pretože ma chce vyprovokovať. 

Keď sme v trápnom tichu jedli, Emma vstala od stola a odišla do kúpeľne, ktorá sa nachádzala na dolnom poschodí. Posledný kúsok chleba som hodila na tanier a dlaňou som si pretrela čelo.

,,Dokedy tu bude?" spýtala som sa naliehavo. Harry prehĺtol sústo a servítkou si utrel ústa. 

,,Už tu nebude dlho. Sľubujem," povedal Harry a pri tom jeho ruka pohladila moje kríže. Malo to byť ako menšie upokojenie, ktoré mi pomohlo.

,,Harry, ja ju tu nechcem. Celý čas na mňa hľadí ako na vraha," zamrmlala som sa.

,,Dnes by som chcel, aby prišli večer chalani. Už som celkom v poriadku a spravíme takú menšiu oslavu," povedal. Zamračila som sa a pozrela sa do zelených očí.

,,Oslavu? Idete oslavovať to, že už ti nie je zlé? To čo je za blbosť," odfrkla som si. Harry vyzeral byť v poriadku, až na jeho pery ktoré boli opuchnuté a rovnako na tom bolo jeho pravé oko. No aj tak vyzeral očarujúco.

,,Nie oslavu, ideme proste spraviť také posedenie. Dlho tu neboli a je to taká menšia úľava od toho, keďže sa budem musieť zajtra vrátiť do.. no proste do starých koľají," povedal.

,,Už zajtra? To.. nemôžeš," takmer som vypískla, no okamžite som umlčala svoj hlas.

,,Už mi je dobre, Rose. Som rád, že sa zaujímaš," zašepkal a dal mi pusu na líce. Usmiala som sa ako nejaká stredoškoláčka a vstala zo stoličky.

,,Budeš ešte jesť?" spýtala som sa a ukázala na jeho tanier, kde bol len menší odhryzok z chleba. Harry zakrútil hlavou. Ako by aj áno, tých chlebov zjedol šesť. 

,,Neumývaj to. Ser na to," povedal Harry za mnou, pri čom som sa zľakla. 

,,Prestaň to robiť," zasyčala som hravo.

,,Prestať čo?" spýtal sa hravo taktiež.

,,Chodiť ako duch," povedala som so smiechom, pri čom sa okamžite ozval aj Harryho smiech.

***

,,Čo to tu prosím ťa robíš?" ozval sa Harry. Otočila som sa na Harryho, ktorý prekvapene pozeral.

,,No, hovoril si že prídu chalani a tak som to tu trochu pripravila." povedala som a nadšeno sa pozrel na stôl v obývačke, kde boli rôzne chrumky a nejaké pitie. 

,,Nemusela si to robiť," povedal a pritiahol si ma k sebe.

,,Ale musela, inak by na tom stole bol len alkohol." zamrmlala som. Harry to rozhodol ignorovať a vtisol mi bozk na pery.

V tom sa však rozleteli dvere a v nich stáli rozosmiatí Louis a Liam.

,,No ták, prideme a vy si to tu chcete už rozdať." povedal rozosmiato Louis. Zamračila som sa na neho a Harry zavrčal ako nejaký naštvaný pes.

,,Neviete klopať?" spražil ich okamžite Harry. Zachichotala som sa a odtiahla sa od Harryho. Chalani si prišli do obývačky ako keby doma a pôsobili uvoľneno. Usmiala som sa na nich.

,,Ale čo, Harold sa posnažil." zamrmlal zábavno Louis.

,,Nerobil som to ja. Robila to Rose." zamrmlal Harry.

,,Nič prekvapivé," povedal so smiechom Louis.

,,Tomlinson čo máš dobrú náladu? Amanda ti konečne dala?" spýtal sa Harry s úškrnom na perách. Okamžite som strelila po ňom pohľadom. Louis sa na to zasmial. Bolo jasné, že medzi nimi je táto komunikácia normálna.

,,Harry!" aj tak som ho okríkla a zakrútila hlavou. Toto ešte len bude večer.

***

,,Prečo neprišla aj Amanda?" spýtala som sa Louiho, keď sa ostatní smiali na nejakej príhode. Pretočila som nad tým oči, kedže medzi nimi bola aj Emma.

,,Išla práve na vysokú tu v Londýne, takže moc na to nemá čas." vysvetlil. Tak trochu som závidela Amande, keďže ona mohla študovať čo chcela. Ja som nemohla ani výsť na ulicu. Povzdychla som si a trápne si odpila z džúsu. 

,,Rose, napi sa niečoho poriadneho. Nemáš predsa päť," ozvala sa Emma. Všetci stíchli a pozreli sa na mňa. 

,,Do toho ťa nič," odsekla som. Bolo to celkom trápne piť džús keď už mám devätnásť, ale nemala som chuť piť. Okrem toho všetci vedia, že ak sa opijem nedopadne to dobre. 

,,Netrápiš ma, len tu celkom nezapadáš." povedala Emma provokatívne.

,,Ako keby si tu ty zapadala. Pokiaľ viem toto nie je miesto pre kurvy," odsekla som. Ozvalo sa zalapanie po dychu od Emmy a od ostatných, no na to tichý smiech.

,,Možno by si mala skúsiť niečo menom sex. Vieš vôbec o čo ide?" spýtala sa s nadvihnutým obočím.

,,Nie, ale ty ma určite poučíš." povedala som s úškrnom na tvári. Mala by sa naučiť, že si nenechám kydať na hlavu a že si otvorím ústa. Vždy som taká bola. Tento krát sa hlasno zasmial Louis a Liam do neho buchol. Harry a upreno sledoval s úškrnom na tvári. Vyzeral diabolsky a mohla som povedať, že si toto užíval.

,,Prosím ťa, ani nevieš čo to vlastne je. Stavím sa, že si Harrymu ešte nerozkročila nohy." povedala. Zamračila som sa a musela som byť od zlosti červená ako paprika.

,,Ty si mu ale nohy rozhodne rozkročila. Vieš prečo? Pretože tak hrozne tužiš po Harryho pozornosti a on ťa totálne ignoruje," zakričala som. Bola som nasratá len z toho faktu, že s Harrym spala.

,,Si len obyčajná kurva a ty to vieš!" zakričala som. Nestihla som to dopovedať, pretože sa na mňa Emma vrhla a začala mi tahať vlasy. Toto prehnala.

Ahooooooj. Po dvoch týždňoch sa ozívam.... wow... 2 týždne?! Nikdy sa mi asi nestalo, že takto dlho nebola časť. Chcem sa vám za to ospravedlniť... ale fakt nemám čas písať príbeh.. v prvom rade sa musím učiť a ja som fakt rada, keď prídem domov a mám chvíľu pokoj. Neviem či ma pochopíte, ale snáď hej.. 

Absolútne som nepomyslela ani na príbeh a dokonca som aj premýšľala o nejakej prestávke. Žiadnu však vyhlásiť nechcem a tak asi budete musieť čakať na novú časť.. Nebudú tak často ako kedysi, ale dúfam že počkáte :)

HOPE YOU LIKE IT, XX

-xloveyoumx

Getaway [Harry Styles]Where stories live. Discover now