59. Thinking & drunk

4.4K 372 14
                                    

Vypla som pootočením kohútik s vodou a otvorila posuvné dvere na sprchovom kúte. Veľké zrkadlo bolo zarosené od horúcej vody, ktorú som si pustila. Z tej zimy som bola premrznutá až na kosť. Chytila som jeden biely uterák, ktorý bol položený na vrchu uterákov položených na sebe.


Celý čas som rozmýšľala len nad Harryho vetou, ktorú mi povedal keď sme jedli. Bála som sa že zase bude ten zlý Harry, akým bol keď som ho po prvý krát spoznala.


Stále sa ho niekedy bojím, no niečo mi nedovolí ho opustiť. Znie to stupidne, ale je to presne tak ako vravím.


Obliekla som sa do pohodlného oblečenia a vyšla z kúpeľne. Nepočula som nikoho a tak som išla do obývačky, kde naposledy sedel Harry. Prekvapene som sa zahľadela, keď tam Harry nebol. Kde by mohol byť? Pravdepodobne len po niečo zašiel.


Sadla som si na sedačku, na ktorej ešte pred pol hodinou bol Harry. Na stolíku som mala mobil a tak som sa pre neho načiahla. Otvorila som si Instagram, jednu z mojich najobľúbenejších aplikácií.


Hneď na úvod sa mi otvorila fotka Amandy, ktoré len pred pätnástimi minútami pridala fotku. Bola tam odfotená s Louim, ktorý si zakrýval tvár. Iní by možno nezistili že to bol on keďže na fotke bola tma, no ja som presne vedela že to je Louis. Amanda sa široko usmievala. Označila som srdiečkom, že sa mi fotka páči a išla na svoj profil.


Nepridala som ešte žiadnu fotku a celkom mi bolo ľúto, že nemôžem pridávať takéto fotky ako Amanda. Presnejšie môžem, ale Harry sa so mnou nerád fotí a ja nevidím dôvod aby som pridávala fotky typu prírody alebo čo som práve zjedla.


Nerozmýšľala som dlho a cez iMessage som poslala Amande správu.


"Videla som fotku, je krásna."


Prekvapilo ma, keď mi takmer okamžite odpísala.


"Aww Rose, práve som ti chcela napísať :) ďakujem. Ako dovolenkujete? Je všetko v poriadku?"


Usmiala som sa nad správou a okamžite ťukala do mobilu.


"Samozrejme, je tu nádherne. Harry sa ma pokúšal naučiť lyžovať, no úprimne.. neznášam to. Vôbec mi to nejde a vyzerám pri tom veľmi komicky :D" neodpustila som si trochu posťažovať Amande.


"Haha, nechcela by som. Tiež som nikdy nelyžovala a ani mi to nechýba! :D nemám rada zimu, hah :D a čo robíte s Harrym?"


Pozrela som sa na okolo, či náhodou Harry neprišiel. Mohla som ho náhodou prepočuť a Harry nie je zrovna ten typ, že by prišiel za mnou a povedal "Ahoj, som tu". To fakt nie.


"No, popravde neviem ani kde Harry je. Vyšla som z kúpeľne a nikde ho niet. Pravdepodobne si po dačo len zašiel. A čo vy s Louim? :)"


Amanda má jedno šťastie. Louis ju nenúti robiť veci, ktoré nechce.


"Išiel niečo riešiť so Zaynom :/ netuším kedy sa vráti, odišiel len pred pár minútami... Dokážem myslieť len na to, aby sa mu nič nestalo."


Presne viem v tomto pochopiť Amandu. Nemalo razí som si prešla tým istým. Každý deň sa bojím o Harryho, aby sa mu nič nestalo.


"Neboj sa, Am. Určite bude v poriadku, Louis sa vie o seba postarať. Ver mi :) zajtra si zavoláme, idem si pravdepodobne pozrieť nejaký film. Začínam byť unavená. Pozdravuj Louiho, keď príde :) xx"


Prišla som k televízii a zapla si môj obľúbený film - Avengers. Každých pár minút som pozerala na hodiny, keďže som očakávala Harryho. Najskôr sa len niekde zarozprával, čo mi až tak do hlavy nešlo keďže nie je zrovna komunikatívny typ.


***


Počula som buchot a šuchot zároveň. Okamžite som otvorila oči a televízia bola vypnutá, čo značilo že som zaspala a film sa vypol. Otočila som sa a videla, ako si Harry vyzúva topánky a snaží sa byť ticho.


,,Harry?" spýtala som sa tichým hlasom a oči prižmúrila, pretože v tme som nič nevidela.


,,Pššt," naznačil ukazovákom pri perách. Okamžite som počula jeho opitý tón v hlase a sadla si. ,Mňa si nevšímaj." zamrmlal a snažil sa ísť rovno, no nedarilo sa mu to.


Postavila som sa a zapla malú lampu. Prišla som k nemu a chytila ho jednou rukou, aby nespadol. Okamžite som zacítila hnusný pach samých cigariet a alkoholu. Žalúdok sa mi napol, ale aj tak som nešla ďalej a držala ho.


,,Nemusíš ma držať." divne zakrútil rukami, pri čom som pokrútila hlavou.


,,Padneš, ak ťa nebudem držať." povedala som potichu. Smerovala som to do spálne a zapla svetlo aj tam. Prišla som k posteli a snažila sa ho donútiť si ľahnúť, lenže než som sa nazdala ma stiahol na posteľ. Rukou ktorou sa podopieral sa mu šmykla a padol vedľa mňa.


,,Harry," pokarhala som ho ako malé dieťa a snažila sa postaviť. Lenže ma okamžite chytil a zvalil opäť vedľa seba.


Naklonil sa nado mňa a pobozkal ma. Okamžite som ho odstrčila, pretože pach z jeho úst po alkohole ma odpudzoval.


,,Marie, chcem ťa." zašepkal a začal mi bozkávať krk. Snažila som sa od neho dať preč, no vôbec to nefungovalo. Dokonca aj keď bol opitý, mal celkom dosť sily.


,,Prestaň," zakňučala som a bála som sa, kam toto dovedie. ,,Harry!" zvýšila som hlas, čo ho zastavilo.


,,Prečo si sa opil?" spýtala som sa a pozrela do jeho očí. Svietili a zároveň boli podliate krvou. Chvíľu bol ticho a vyzeral, ako by rozmýšľal.


,,Pretože.. nedokážem predstierať že som sa zmenil." povedal potichu, no dosť jasne som to počula.


Haleluuuja, ale som sa ozvala čo? :D po 19 dňoch :D začína to naberať grády a ja sa teším kedy prídu z dovolenky a potom sa začnú diať veci :DD ale to už som dosť prezradila :D inak tí čo idete na koncert do Viedne, už sa to blíži čoooo? :D ja sa nehorázne teším :D :O

Ak máte na mňa hoci aký dotaz, kľudne mi napíšte na ask ktorý najdete na mojom profile. :) a ešte vás chcem poprosiť o KOMENTÁR, čo si myslíte o časti a čo čakáte že sa stane :) fakt ma vaše komentáre zaujímajú a keď vidím že nekomentujete je mi to ľúto.


HOPE YOU LIKE IT, xx




Getaway [Harry Styles]Where stories live. Discover now