33. Risk

9K 532 27
                                    

Tielko mi prevliekol cez hlavu a moje ruky okamžite vystrelili k mojej hrudi. Zavrela som oči a skúsla si peru. Nedokážem sa pozerať do jeho očí, inak by som sa asi od hanby prepadla. 

,,Nemusíš sa hanbiť," zamrmlal a jeho dlane sa dotkli mojich rúk, ktoré som mala prisaté na hrudi. Mala som síce podprsenku, ale aj to je dosť nepríjemné. ,,Videl som už veľa báb," povedal pobavene, na čo som otvorila oči a okamžite sa na neho zamračila. ,,Malo ťa to upokojiť." vysvetlil mi, na čo som si odfrkla.

,,Neupokojilo," zamrmlala som. Pomaly mi ruky dal preč z mojej hrudi. ,,Si nádherná," zapriadol mi do ucha. Skúskla som do vnútra líca a pozorovala jeho oči, ktoré sa pozerali do tých mojích. Znova sa mi prisal na krk a ja som ohla hlavu, aby mal lepší prístup k môjmu krku. 

,,Čo mi to len robíš," zašepkal mi do ucha a následne sa obtreli jeho pery o moje ucho. ,,Ja nič nerobím," šepla som potichu.

,,Robíš a ani o tom nevieš," nechápavo som ostala ležať, no rozhodla som sa to ignorovať, keď sa jeho pery dotkli mojej hrudi. Opäť. 

,,Nikdy by si nechcela takého človeka, aký som ja." zamrmlal potichu, znelo to ako keby som to nemala ani počuť. Ale ja som to počula a preto som prestala dýchať. 

,,Prečo si to myslíš?" spýtala som sa chrapľavo, preto som si odkašľala.

,,A mám si myslieť niečo iné? Ja som zviera, Rose. Ublížim ti skôr ako sa nazdáš a už to v podstate robím," prehovoril a odsunul sa odo mňa. Jeho prsty sa zastrčili do jeho kučier a veľkou dlaňou si prešiel po čele. Trápne som tam ležala len v podprsenke a v teplakových kraťasoch. Sadla som si sadla a rukami sa oprela tak, aby som nespadla. Jeho zelené oči utekali od tých mojích a mohla som povedať, že bol celkom nervózny. Nie z mojej spoločnosti ale skôr z toho, ako keby nevedel čo si má myslieť. Bol zmätený. Áno, to je to správne slovo.

,,Harry ty si ma uniesol," objasnila som mu situáciu. Je jasné že mi ublížil a nie len psychicky, ale aj fyzicky. 

,,Kurva ja viem," povedal nahnevano a nervózne si vošiel do vlasov. ,,Ale nemyslím si, že si nejaké zviera." dodala som a stretla som sa z jeho nechapavým pohľadom.

,,Rose nevieš o čom rozprávaš. Spôsobil som ti toľko bolesti a ty aj napriek tomu hovoríš, že nie som zviera? Máš pravdu, som niečo horšie." smial sa mi priam do tváre, ale nebol touto situáciou pobavený. Pripadalo mi to, ako keby sa snažil od tohto utiecť.

,,Možno si to myslíš ty, ale ja nie." preboha, čo to robím?! Mala som ho predsa nenávidieť, ale nedokážem to. ,,Ty si sa kurva do mňa zaľúbila," povedla fascinovane Harry, na čo som sa zamračila. 

,,Vôbec nie. Nie som do teba zaľúbená alebo dačo podobné. Len v tebe vidím niečo iné. Niečo, čo ešte nikto nevidel." ani neviem, čo som to povedala. Moja pusa začala sama rozprávať a sama som ostala z toho šokovaná. Harry pozdvihol obočie a pootvoril pery. Chcel niečo povedať, ale namiesto toho sa jeho ruka presunula na moje líce. Pomaly ma pohladil a jeho pery sa jemne obtreli o moje líce.

,,Keď som ťa videl, musel som ťa proste zobrať." zamrmlal. Skrčila som obočie. ,,Uniesol si vraj veľa báb," informovala som ho. Nemala by som sa líšiť ani od jednej z nich. 

,,Raz ti poviem, prečo som to robil." zašepkal. ,,Myslíš okrem toho, že si ich znásilnil?" spýtala som sa celkom nahnevane a to nebol asi dobrý nápad. Dala som si vnútri seba facku a zakúsla si do líca. Harry sa nezdal byť vytočený mojím činom a tak sa len pobavene usmial.

,,Nie. Nemáš pravdu a raz ju vedieť budeš," povedal a týmto sa ukončila naša debata, keďže vstal zo sedačky. Nahmatala som tričko a okamžite som si ho na seba dala. Postavila som sa a opatrne prešla k Harrymu.

,,Vieš, mohli by sme sa viac spoznať." prehovorila som a Harry sa otočil ku mne. ,,To navrhnuješ?" spýtal sa pobavene Harry. ,,Aký vzťah máme medzi sebou?" spýtala som sa Harryho.

,,Čo?" 

,,Myslím tým, ty si môj únosca." infromovala som ho blbo. ,,Hej, som." mykol plecami. To ako naozaj?

,,Harry nechcem aby to tak bolo," vydýchla som si naštvano. ,,Ver mi, že ani ja." zamrmlal a pristúpil k nemu. Preletel mnou strach, no neustúpila som mu. Stála som na mieste a sledovala jeho ruku, ako zase ide ku mojej tvári. Opäť ma pohladil po líci. 

,,A čo chceš, aby som bol?" pousmial sa, čo donútilo zdvihnúť moje kútiky. Okamžite som však nasadila kamenný výraz. ,,Kamarát," zamrmlala som. Okej, možno kamarát zrovna nie. Po tom čo sme spolu zažili by sme asi ťažko mohli byť kamaráti. Ale skúsiť to môžme. 

,,Iste, kamarát." odfrkol si. ,,Nedokážem byť s tebou len kamarát," povedal vážne a zhliadol do mojich očí. Rukou si pretrel čelo. Mohla som povedať, že mu dochádzala trpezlivosť. Zamyslela som sa nad jeho vetou. To myslí to, že by so mnou niečo mal? 

,,Ty myslíš, a-aby som s tebou ch-" skočil mi do reči, takže som nestihla dopovedať. ,,Nikdy s nikým nechodím," zavrčal. Zostala som vykoľajená a zmätene sa pozerala raz na neho a raz niekde za neho. Nerozumela som mu a zdalo sa mi, ako keby rozprával v šifrách.

,,Ale pre teba to risknem," dodal potichu. Okamžite som pleštila po ňom pohľadom. Zrýchlene som začala dýchať a prešlo mnou hojno motýľov. Ale kto povedal, že by som s ním chcela chodiť? Dobre, priťahoval ma a ak by bol dobrý ako napríklad v tej posilovne, tak by som rada bola jeho priateľkou. Lenže bojím sa,  že so mnou bude zachádzať zle. Bojím sa toho a veľmi. 

,,Budem sa snažiť chovať dobre," povedal ako keby mi čítal myšlienky. ,,Tak? Súhlasíš s tým?" spýtal sa s pozdvihnutým obočím a netrpezlivo čakal na moju odpoveď. Ak by som mu povedala jednoducho nie, tak by som bol môj únosca a správal by sa ku mne hrozne. Ale takto ak s ním budem niečo mať, tak ma nezabije. Dúfam. Možno sa nakoniec budeme mať radi. Bože, čo to trepem. Pomaly som prikývla a usmiala sa. Harry sa usmial tiež a svoje telo pritisol na moje. On ma.. objal? 

,,Ďakujem," zamrmlal. Nechápavo som sa zahľadela. Harry ma nemohol vidieť, pretože som bola pritisknutá k jeho hrudi. Takže, teraz spolu chodíme? Do čoho som sa to zamiešala. Ak by sa náhodou do mňa zamiloval, tak by som toho mohla využiť a utiecť. Práve teraz myslím ako nejaká sviňa, ale nič nechcem viac ako ísť domov. Možno tu je luxus a všetko toto, ale môj starý život mi chýba. Aj keď bol vždy nudný a o ničom.

Ahojteee :) máte tu 33 časť a chcem sa vám hrozne ospravedlniť. Absolútne som nevedela, čo napísať do tejto časti a preto je maximálne krátka -_- nenabrala som žiadnu inšpiráciu.. Samozrejme že mám vymyslený dej, ale je to vážne ťažké... Nikdy sa mi nechcelo dopísať časť a teraz som sa k tomu dokopala, aj keď hrozne ťažko a časť stojí za... hovno. Ako vážne :D to musíte uznať aj samy. Ale hej! Konečne spolu chodia! Čo si myslíte o tom? Harry sa nám trochu mení a myslíte si, že za tým niečo stojí? :D A myslíte si, že Rose ho využije na to, aby potom mohla utiecť alebo aby ju nechal ísť? Alebo naozaj má záujem s ním byť? :D 

Teším sa na vaše komentáre a votes! :) ILY XX

HOPE YOU LIKE IT

Getaway [Harry Styles]Where stories live. Discover now