62. Sassy

4.6K 377 19
                                    

V túto chvíľu som si priala, aby som neexistovala alebo sa prepadla pod zem. S krivým úsmevom som sa usmiala na Sama a kývla rukou na pozdrav.

Harry mi silnejšie chytil ruku, preto mi bolo jasné že bude chcieť vysvetlenie.

Sam s úsmevom na tvári prišiel ku mne a vyzeralo to tak že ma chcel objať, ale trochu som ustúpila. Trápno som si zakašľala a pozerala do zeme.

,,Som Sam," ozval sa Sam a natiahol k Harrymu ruku. Pozrela som sa na Harryho. Jeho obočie sa skrivilo, no hneď na to uvoľnilo.

,,Harry Styles," predstavil sa Harry a s jemným úsmevom prijal Samovu natiahnutú ruku. Čo to robí? Vlastne, som radšej keď sa usmieva ako keby tu mali udierať jeho pästy do Samovej tváre.

,,Takto neskoro na raňajky?" spýtal sa ma Sam, stále s tým jeho úsmevom. Bože, ani si neuvedomuje čo spôsobil.

,,Uhm, áno." povedala som potichu. Bolo mi tak trápne tu stáť.

,,Musím sa vrátiť do práce. Tak teda ahoj Rose a dovidenia Harry." pozdravil nás. Bez dalších slov som sa okamžite otočila na päte a vyštartovala som k výťahu. Počula som Harryho kroky za mnou.

Stlačila som tlačítko na privolanie výťahu a na moje šťastie, bol hneď na prízemí. Oprela som sa o stenu výťahu za mnou, zatiaľ čo Harry stlačil tlačítko aby nás dostalo na naše poschodie. Srdce som mala niekde v krku a čakala, kedy Harry na mňa slovne "zaútočí". Nervózne som sa hrala so svojimi prstami a keď som zdvihla zrak, Harry sa práve pomaly otočil smerom na mňa. Jeho oči ma prepaľovali a pery mal v rovnej línii. Toto bolo horšie, ako keby mal na mňa kričať.

,,Tak?" spýtal sa zrazu s jeho chrapľavým hlasom, na čo si potichu odkašľal.

,,Tak," zamrmlala som.

,,Rose," povedal tento krát tvrdším hlasom a spravil krok ku mne.

,,Už sme na poschodí," takmer som zhíkla a pomalým krokom sa vydala von z výťahu.

Čakala som kedy Harry potiahne kartou, aby sme sa dostali do našeho apartmánu. Cítila som doslova jeho prítomnosť za mojim chrbtom. Jeho hruď sa jemne obtrela o môj chrbát a cítila som tú jeho úžasnú vôňu. Zatvorila som na chvíľu oči a modlila sa, aby potiahol tou posratou kartou. Jemne sa cezo mňa načiahol a tak aj spravil.

Okamžite som otvorila dvere a vošla dnu. Dala som si dole topánky a išla do kuchyne. Do čistého poháru som si naliala čerstvú vodu a napila sa.

Otočila som sa a takmer som vyskočila, keď Harry stál opretý laktami o malý ostrovček.

Nadvihol obočie a pozeral sa mi neustále do očí.

,,Niečo by si mi mala vysvetliť," povedal. Prehĺtla som a vlastne ani neviem prečo, ale začala som sa trochu triasť. Bol to tak neuveriteľne nepríjemný pocit. Ostala som na mieste a oprela sa zadkom o linku.

,,Kto to bol? A nenúť ma sa ťa pýtať takéto primitívne otázky." povedal.

,,Sam je... kamarát," povedala som potichu a pozerala na Harryho, ako sa vystrel a tento krát sa už neopieral o linku.

,,Kamarát?" spýtal sa trochu nechápavo a popri tom bol zamračený, ako vačšinu času.

,,Áno. Keď som išla vtedy na ten čaj, stretla som ho." vysvetlila som. Zatiaľ som to zvládala dobre, kedže sa môj hlas prekvapivo netriasol.

,,Aha, takže si ho len tak stretla a skamarátili sa s ním." povedal ironicky. Zamračila som sa a odrazila sa od linky, tak že som o ňu nebola viac už opretá.

Getaway [Harry Styles]Where stories live. Discover now