36. "He has to know"

9.2K 516 29
                                    

(Prečítajte si poznámku autora - dôležité!)

Okamžite ako som zamkla dvere od kúpeľne, som sa skĺzla po dverách a môj zadok padol na celkom studenú dlážku. Kolená som si privinula k hrudi a hlavu oprela o moje kolená. Ani som sa nenazdala a slzy začali stekať z tváre. Ublížil mi a tak hrozne to bolí. Všetko robí naschvál a aspoň na chvílu som si o ňom myslela, že je iný. Ale on je presne taký hrozný, ako keď ma uniesol. Možno je milý, ale sviniar je to aj tak. Určite toto celý čas plánoval. Musí ublížiť Louimu? Musí ublížiť mne? Malo by mi to byť jedno, pretože Louis so mnou nič nemá. Lenže zaujímam sa o jeho city a nechcem, aby si o mne myslel boh vie čo. Dokonca ani sama neviem, čo si mam o sebe myslieť.

,,Rose!" započula som chraľavý hlas. Zľakla som sa, no stále som ostala sedieť na dlážke. Prestala som takmer dýchať, keď sa jeho hlas rozoznel po veľkej vile no tento krát bol bližšie. Zrazu sa prudko pohla kľúčka, no dvere sa neotvorili keďže som dvere zamkla.

,,Rose, si tam?" spýtal sa nie tak nahnevaným hlasom, práve naopak. Jeho hlas bol pokojný a celkom.. smutný. To je pravdepodobne jeho maska alebo hra. 

,,Kurva, viem že si tam." vyprskol nahnevano.

,,Tak prečo sa pýtaš?" spýtala som sa nahnevano, no môj hlas bol stále tenký. Blbý plač. Utrela som si slzy z očí a z hlboka sa nadýchla. Nevládzem. Chcem odtiaľto odísť. Čo najskôr. Rozhodne ma počul, pretože som počula ako sa z hlboka nadýchol.

,,Vylez z tej kúpeľni," povedal nasrato. ,,Nie," odsekla som hnusne. Ozval sa buchot dverí, pretože jeho ruka buchla po dreve dverí. Postavila som sa oproti dverám. Moje telo sa triaslo. 

,,Vykopnem tie dvere, kurva. Potom si ma neželaj," zareval, až som mala srdce niekde v krku. Nevedela som čo mám robiť. Ak mu otvorím, budem sa báť že mi niečo spraví. Ak ich nechám zatvorené, tak ich vykopne čo jemu pravdepodobne nerobí problém. Potom bude ešte viac nasratý a môže mi spôsobiť dosť hrozné veci. Trasľavo som sa dotkla kľúčky a otočila kľúčom. Nestihla som ani otvoriť, pretože sa dvere prudko otvorili. Harry v nich stál a mohla som povedať, ako nasratý bol. Jeho oči boli tmavé a svaly sa mu napínali. Okamžite vystrelil do kúpeľne a tak som chrbtom narazila na stenu. Ľavú ruku dal vedľa mojej hlavy a pravou silno buchol do steny, zase na druhej strany mojej hlavy. Zatvorila som v strachu oči a čakala som na to, kedy sa aj mne újde jedna rana. Otvorila som oči a okamžite som čelila tými jeho tmavými. Absolútne som nečakala to, čo spravil. Tvrdo prirazil jeho pery o tie moje. Šokovane som sa na neho pozrela, no jeho oči boli zavreté. Keď sa odo mňa odtrhol, čelo oprel o to moje, Skúsla som si pery, pretože tento jeho čin bol neuveriteľne sexy. Síce som mala celý čas srdce niekde v krku, stále to bolo sexy. 

,,Ja.. musí to vedieť," vydýchol a odtiahol sa odo mňa. Vedela som, že hovorí o Louim. ,,Aj tak by to vedel," zamrmlal. Mal pravdu, preto som bola ticho. Pravdepodobne čakal na nejaký môj súhlas, ale to velice pochybujem.

,,Fajn. Povedz mu to. Ale mám jednu podmienku," povedala som a ukazovák som vystrela. Pobavene sa na mňa pozrel.

,,Nepovedal som, že môžeš mať vôbec nejakú podmienku." povedal pobavene a mne sa okamžite obočie skrčilo. Možno som si dovolovala viac, ale keď je na mňa celkom dobrý musím to využiť. No nie? ,,Ale môžeš mi tú tvoju jednu podmienku povedať," zvýraznil 'podmienku' a uškrnul sa.

,,Skôr je to teda.. uhm.. otázka. Čo s Emmou?" spýtala som sa nervózne. Harry sa nachvíľu zamračil, no o chvíľu sa opät uškrnul.

,,Čo s ňou?" spýtal sa s jeho uškrnutím na perách.

,,Ja.. vieš.. vy ste spolu.. ako vy ste spolu.. no vieš.. Proste spolu dačo máte!" povedala som poslednú vetu nahnevano a frustrovane šermovala rukami. Harry sa hrdelne zasmial.

Getaway [Harry Styles]Where stories live. Discover now