61. "You act like an idiot"

5.2K 407 40
                                    

,,Prečo hneď kričíš?" spýtala som sa tichým hlasom a rýchlo premýšľala, čo mu poviem. Keď mu poviem že som bola so Samom, na další deň skončí pravdepodobne dobitý. Na druhú stranu keď mu zaklamem, bude to ešte horšie a odpyká si to pravdepodobne každí kto príde do styku s ním.

,,Bola som na čaji." zamračila sa a prešľapovala z jednej nohy na druhú. Harry sa začudovane pozrel na mňa a tento krát sa zamračil on.

,,O takomto čase?" spýtal sa a pozrel na hodinky, ktoré mal na pravej ruke. Nechcela som ani tipovať, koľko mohli stáť.

,,Áno. Vieš, nemohla som spať a tak som si zašla na čaj." otrávene som zakrútila hlavou a chcela prejsť, ale ako náhle som prešla okolo Harryho, jeho ruka ma zastavila. Vrátil ma späť na miesto, pri čom mi z úst vyšiel menší ston. Určite nešetril silou.

,,Čaj si si kľudne mohla spraviť aj tu vnútri a nemusela si ísť dole." povedal zamračeno. Odkedy som prišla sem, som snáď nevidela jeho iný pohľad ako zamračený.

,,Nemala som náladu tu byť, kedže sa niekto ožral ako prasa." vbila som mu to do očí a trhla svojou rukou čo spôsobilo, že jeho ruka skĺzla po mojej a tak ma pustil.

,,Takže niekto je urazený za to, že som sa proste ožral." povedal so smiešnym tónom.

,,Spraváš sa ako debil. Idem si ľahnúť." oznámila som mu a s rýchlejším krokom som si to napálila do spálne. Bála som sa že sa niečo udeje a Harry vybuchne, preto som si pohla. Ako náhle som za sebou zatvorila dvere, oprela som sa o ne a pretrela si oči. Vôbec som nebola unavená, no chcela som sa dostať preč od Harryho. V podstate som mu neklamala, len som mu nepovedala že niekto bol so mnou. Sam je priateľský a zdá sa mi že je typ chalana, ktorý je proste pohoďák a rád sa baví. Spravila som krok od dverí a chcela si to namieriť ku posteli, no dvere sa prudko otvorili a keď som sa otočila, stál v nich Harry. Rýchlym krokom prišiel ku mne a chytil mi líca, prudko ma pobozkal. Absolútne som to nečakala, no nevadilo mi to.

Zdvihol ma a ja som obmotala moje nohy okolo jeho trupu. Silno ma bozkával a po chvíli som pocítila mäkkosť postele.

Jeho ruky sa dotýkali po celom mojom tele a pomaly mi vyzliekal tričko.

Ani neviem ako, no Harry stál predo mnou kompletne vyzlečený. Načiahol sa ku svojim nohaviciam a vybral známy spotrebovaný balíček. Nadvihla som obočie a keď to videl, mykol plecami.

Načiahol sa ku mne a gate mi strhol dole. Dal mi dole aj všetko ostatné, preto som bola pred ním kompletne nahá.

Zatvorila som oči a užívala si jeho dotyky po celom mojom tele. Z úst mi vyšiel ston a okamžite som prešla po Harryho chrbte prstami. Pocítila som ako Harry do mňa vnikol, preto som nechty zaryla do jeho chrbta. Miestnosťou sa ozývali naše vzdychy, pri čom Harry stále zrýchľoval.

,,Kurva, Rose." zašepkal Harry pomedzi vzdychy. ,,Toto mi tak kurevsky chýbalo." dodal, pri čom ma pobozkal.

Stále to bolo pre mňa divné, kedže toto je druhý krát čo s Harrym spím. Bolo to tak divné. Ešte pred pár mesiacmi som ho neznášala a dnes som s ním na dovolenke a robíme to, čo robíme.

Keď zimomriavky a blažený pocit zaliali moje telo, Harry si vedľa mňa ľahol a pritiahol si ma okamžite k sebe. Siahol po prikrývke a zahalil naše telá.

Nechcela som nič hovoriť, chcela som si užiť len tento moment. Harry mi s prstom robil krúžky na pleci a pokojne vydychoval.

Všetko to bolo moc také pekné, ako keby to nebola ani realita.

,,Čo sa stane ak ťa súd odsúdi do väzenia?" spýtala som sa potichu a Harry mi prestal krúžiť po ramene.

,,Rose," zamrmlal potichu.

Getaway [Harry Styles]Where stories live. Discover now