Poprvé

4.9K 73 6
                                    

Uplynul měsíc a dnes mám narozeniny. Je mi 19. Moc se mi to slavit nechce, ale Shawn ano takže musím. Řekla jsem mu že žádný dárky nechci, jenže on mě neposlouchal. Moc mi chybí rodina a přátelé. Za ten měsíc a půl jsem si Shawna oblíbila a taky ho miluju, ale bojím se mu to říct. Mám jedno velké přání a to je ,, Moje poprvé'' a chtěla bych to prožít se Shawnem, ale bojím se, že nebude opatrný a že mi třeba ublíží. Dopsala  jsem poslední větu a v tom Shawn vstoupil do pokoje a nesl obrovskou snídani.
Shawn:,, to je pro tebe"
Já: ,, wow děkuju, ale tohle vše nesním. Pomůžeš mi ? "
Shawn: ,, dobře"
Asi v půli snídaně jsme se začali líbat a pak se přesunul na můj krk, kde mi udělal spoustu malých modřinek a do toho mi šeptal, jak mě miluje a že doufá že si dnešní den užiju.
Když jsme dojedli šla jsem do koupelny. Byla jsem tam hodinu, ale výsledek stál za to.

Tak snad se Shawnovi budu líbit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tak snad se Shawnovi budu líbit. Když jsem vyšla z koupelny Shawn už stál před dveřmi a jak mě viděl hned se ke mně přiblížil a políbil mě. V kuchyni mi řekl, že pro mě má dárek a ať zavřu oči a tak jsem je zavřela. Když jsem je otevřela nemohla jsem tomu uvěřit. Shawn v náruči držel malé štěňátko. Bylo moc krásné a dala jsem mu jméno Simon. Shawn po chvíli někam odešel a já si zatím hrála se Simonem.
Bylo 12:00 a my se rozhodli, že se půjdeme vykoupat do toho nádherného jezírka, kde jsme byli minule.
Voda byla docela studená, ale i tak jsme si to spolu užili. Když jsme vyšli z vody šli jsme se najíst a potom Shawn přinesl velký dort.

 Když jsme vyšli z vody šli jsme se najíst a potom Shawn přinesl velký dort

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po jídle jsme se ještě procházeli a pak šli zpět domu. Hned u dveří nás vítal malý Simon a tak jsem si ho vzala do náruče a šla s ním do našeho pokoje. Nevěděla jsem kde je Shawn tak jsem ho šla hledat a byl v pracovně a já jsem se nudila a tak jsem mu navrhla že by jsme se mohli jít koukat na film. Strašně dlouho jsme se hádali kdo vybere film a nakonec vyhrál Shawn a vybral Harryho Pottera jeho nejoblíbenější film. Už bylo docela pozdě, ale nebyla jsem unavená a tak jsem Shawna obejmula a potichu řekla že to moc chci a on se mě zeptal jestli jsem si vážně jistá a já řekla ano. Hned na to se usmál a řekl ať si na něj sednu a tak jsem to udělala. Začali jsme se líbat a Shawn mi sundaval triko a já jemu, když už jsem měla na sobě jenom spodní prádlo tak si mě přetočil pod něj a ještě jednou se mě zeptal jestli to chci a já mu odpověděla stejně jak před tím a po týhle odpovědi mi podal prášek a řekl ať ho vypiju. Byla jsem trochu nervózní, ale taky hodně vzrušená. Sundaval mi poslední kusy oblečení a přestal mě líbat a přesunul se na můj krk a pokračoval níž a níž až se dostal k mým novým černým krajkovaným kalhotkách, kde se zastavil a podíval se na mě a já mu řekla že může. Když mi je sundal řekl: ,, takhle ti to sluší víc jsi nádherná Moly"
A já se začervenala. Začal mě tam dráždit a po chvíli přidal jazyk a taky jeden prst, jak ho do mě vsunul trochu jsem vyjíkla a hned přestal a já mu řekla že je to v pohodě a ať pokračuje a tak pokračoval. Byly to zvláštní pocity a já věděla že se bližším k vrcholu a Shawn to poznal. Po chvíli jsem se udělala a prožila svůj první orgasmus. Po tom co jsem se udělala pomalu ho do mě vsunul a chvíli čekal abych si na něj zvykla, jenže mě to moc bolelo i když byl opatrný. Když jsem si zvykla začal pomalu ale taky opatrně přirážet, aby mě to to co nejmíň bolelo, ale já už jsem to pomalý tempo nevydržela a tak jsem vykřikla ať zrychlí a taky zrychlil. Shawn i já jsme se blížili k vrcholu a  zájemně jsme vykřikli jméno toho druhého. Bylo to úžasný no víc než úžasný. Oba dva jsme byli vyčerpání a proto nás Shawn přikryl a v objetí jsme usnuli.

She is only mineWhere stories live. Discover now