Probuzení

5K 73 15
                                    

Ráno pohled Moly:

Když jsem se probudila hrozně moc mě bolela hlava, ale i tak jsem si uvědomila, že nejsem doma, ale v cizím pokoji a ještě k tomu jen ve spodním prádle, hned jsem začala panikařit a chtěla jsem vybehnout z pokoje pryč, jenže jsem nečekala že dveře budou zamčený, a tak jsem se rychle oblékla a čekala. Asi po 30 minutách jsem slyšela odemykání dveří a v nich stál kluk, kterému mohlo být tak 20 a byl opravdu nádherný. Ale co to tu kecám určitě mě unesl a chce mi něco udělat, a tak jsem radši začala couvat dozadu, jenže po chvíli jsem narazila do zdi a tak jsem byla v pasti. Moc jsem se bála.

Ráno pohled Shawna:
Jsou 3 hodiny ráno a volá mi Denis ( můj nejlepší kamarád jsme jako bratři) že je tu. Denis je totiž gynekolog a já jsem po poprosil, aby zkontroloval Moly jestli je v pořádku a jestli jí někdo neublížil. Když přišel začal jí kontrolovat a já jsem hrozně žárlil, jak na ní sahal.

Denis: je v úplném pořádku a máš štěstí je ještě panna.

Shawn: díky kámo

Denis: za málo, já už budu muset jít tak čau

Shawn: tak čau
Po odchodu Denise jsem si šla lehnout, ale zdál se mi hrozný sen, že Dallas mi unesl Moly a zabil jí, ale tohle se nikdy nestane.
Šel jsem se osprchovat, protože Moly ještě spala. Po sprše jsem šel do kuchyně a uvařil jsem nám snídani, snad jí to bude chutnat.

Po odemčení dveří jsem jí viděl, jak na mě kouká a couvá dozadu jako by se mě bála

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Po odemčení dveří jsem jí viděl, jak na mě kouká a couvá dozadu jako by se mě bála.

She is only mineKde žijí příběhy. Začni objevovat