Pouze sen

4K 73 2
                                    

Jsem v nějaké místnosti. Mám zavázané oči. Nemůžu se hnout, protože mám svázané ruce i nohy. Je mi zima . Ležím na zemi nahá a cejtím na sobě jeho pohled.... chci začít křičet, jenže nemůžu mám pusu oblepenou lepící páskou. Stále se na mě kouká. Jde ke mně. ,, jsi nádherná a nevinná a to mám rád jsi jenom moje" začne se mě dotýkat a rozepínat si kalhoty. Líbá mě po celém těle a najednou je u mého nejcitlivějšího místa. Zprvu mě tam jenom hladí, ale pak přidá jeden prst a hned druhý a mně se spustí slzy, protože mě to moc bolí a hlavně jsem ještě panna. Bez oznámení do mě vstoupí a já začnu ještě víc brečet. Když se asi sedmkrát udělal, oblékl se a odešel. A mě tam nechal.

Pohled Moly:

Hned jsem se probudila a začala hystericky brečet. Shawn se taky vzbudil a chtěl mě obejmout, ale já se ho bála takže jsem utekla z pokoje pryč . Běžel za mnou a já už neměla sílu a proto jsem spadla, ale naštěstí Shawn mě chytil a začal se ptát co se stalo a utěšoval mě že tohle se nikdy nestane. Po chvíli co jsme tam tak seděli usla jsem na Shawnově rameni. Cítila jsem jak se se mnou zvedl a odnesl mě zpátky do postele.

Pohled Shawna:

Z ničeho nic jsem slyšel Moly, jak brečí. Probudil jsem se a chtěl jsem jí obejmout, jenže se bála a utekla z pokoje pryč. Vůbec jsem nevěděl co se děje, a tak jsem rychle za ní běžel . Na konci chodby se jí podlomily nohy a ještě že jsem tam byl jinak by spadla ze schodů. Hned mě začala odstrkovat, ale já se nenechal a chtěl jsem po ní, aby mi řekla co se jí zdálo. Když mi to všechno řekla byl jsem vyděšený a taky jsem si uvědomil, že když bych se neovládnul tak bych byl tohle schopen udělat. Začal jsem jí utěšovat a řekl jí že tohle se jí nikdy neudělám i když jsem si tím nebyl jistý. Po chvíli jsem cítil jak Moly usla a proto jsem se s ní zvedl a odnesl jí zpátky do postele. Snad se jí už nic podobného zdát nebude.

She is only mineWhere stories live. Discover now