16. Iepurașul meu

7.3K 448 57
                                    

     — Ieși de aici nebunule

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

     — Ieși de aici nebunule.

       Râsul său idiot răsună de pe cealaltă parte a ușii. Deja a prins a intra peste mine și în baie. Nu îi ajunge că în aceste două zile de când am început să vorbim mă tot sufocă cu prezența sa , acum mai dă buzna și aici.

      Îmi trag repede pe mine topul de o culoare roz pal și ies din baie. Hunter stă pe patul din camera mea și privește în telefonul său. Privirea sa se desprinde de la telefon și cade asupra mea.

      Mă apropii încet de pat , iar acesta mă trage de mână și ajung pe pat. Acesta își lasă capul pe burta mea și începe să sufle aer cald.

      Îl trag de păr și îl ridic în sus pentru că mă gâdilă. Acesta geme înfundat și îmi dau seama că gestul meu pare un pic pervers.

     — Nu știi că nu este frumos să intri peste oameni în baie?

     — Aveai o oră de când erai acolo. Mă gândeam că te-ai înecat în cadă.

     — Și premiul pentru cea mai bună glumă i se acordă celui mai nebun om din lume.

      Începem să râdem din nou nou și nici nu mai țin minte când am fost atât de fericită. Privesc cu coada ochiului spre el și observ că acesta își  ia telefonul de pe masă. Primul lucru pe care îl văd atunci când îl deblochează este poza cu noi doi din parc.

     Privesc șocată spre el , iar acesta nu face alt ceva decât să îmi zâmbească. Pornește camera și se așează cu capul pe umărul meu.

     — Zâmbește.

     Fac ceea ce mi s-a spus , iar acesta face imediat câteva poze. Încep să mă strâmb , iar el ne prinde în mai multe ipostaze amuzante.

    — Să mergem jos.

      Mă dau jos din pat și alerg spre ușă. Acesta rămâne câteva secunde pe pat și privește pe telefon , apoi îi aud pașii în spatele meu.

      Jos dăm de o atmosferă tensionată ce poate fi tăiată cu un topor. Ava stă și privește ucigător spre verișoara sa , iar aceasta privește indiferentă în gol.

      După acea zi în care Kai și Ava au devenit un cuplu relația celor două sa schimbat. Nimeni nu știa despre cei doi , toți au aflat ieri când Kat a început să se dea la Kai.

      Acesta a prins momentul când Ava era la baie și a tot încercat să îi sară în brațe verișorului meu. Dar nu ia mers , pentru că toate astea au fost văzute de Ava.

      Cu o față roșie de furie aceasta sa apropiat de ea și ia dat o palmă , iar Kat sa dezechilibrat și a căzut în piscină. Prietena mea chiar a amenințat-o că o lasă cheală dacă se mai atinge de iubitul său.

     — Ce va luat atât?

      Ava dă sugestiv din sprâncene , iar Kai îmi pare că este gata sa îi dea un pumn lui Hunter. Acesta sa mai domolit un pic , dar mereu este cu privirea pe noi.

     — Jo era să se înece în cadă.

      Îi dau un pumn în umăr lui Hunter și iau un loc la masă. Ava sa ocupat de toate , iar omleta din farfuria mea arată demențial.

      °°°

      Pe toată durata mesei am râs. Isac și Zack se tot tachinau sau spuneau glume. O dată lui Isac chiar ia ieșit sucul pe nas de la atâta râs. Asta a fost amuzant , dar și scârbos în același timp.

      Acum ne aflăm cu toții în piscină , doar Kat stă pe margine și se bronzează. Zack mă trage de mână și mă aruncă pe umărul său , apoi se scufundă în apă. Scufundarea noastra nu ține mult căci o mână puternica ne trage sus .

      Deschid ochii și dau de privirea amuzată a lui Kai. Acesta mă trage spre el și începe să mă stropească , iar Ava i se apropie de noi și începem ambele să îl stropim.

      Simt o mână rece pe spatele meu și tresar de la contul sau cu pielea mea. Știu cine este și fără a fi nevoie să mă întorc. Acesta mă trage de lângă cei doi porumbei și ajungem undeva lângă marginea piscinei.

      Mă întoarce cu fața spre el și își înconjoară o mână pe după talia mea. Ochii săi frumoși sclipesc în bătaia soarelui , iar fața sa palidă mă face să vreau să îl mângâi.

      Acesta îmi ferește o șuviță de pe frunte ce stătea acolo lipită , iar atingerea sa îmi arde pielea. Simt mici înțepături acolo unde acesta mă atinge cu buricele degetelor.

      Îmi mușc buza , iar gestul meu nu trece neobservat de el. Îl văd cum înghite în sec și mă apropie tot mai mult se el. Fețele noastre ajung din nou una lângă alta , dar acesta nu face nimic mai mult. 

      Simt un stol de fluturi ce dansează în burta mea și îmi fac curaj. Mă apropii încet de el , iar în cel mai neașteptat moment pentru el , îmi lipesc buzele de ale sale.

      Stăm așa timp de câteva secunde până când acesta se adună și începe să îmi frământe buzele încet. Contrastul dintre gura sa rece și a mea ce este în flăcări este ceva de nedescris.

     Nu îmi vine sa cred că Hunter chiar mă săruta. El , acel băiat care mi-a frânt inima mi-o lipește acum la loc. O parte din particulele zdrobite se refac , iar inima începe să îmi bată tare.

      Buzele mele se întredeschid , iar limba sa își face loc printre ele. Îmi duc mâna spre gâtul său și îl mângâi încep la ceafă. Acesta geme și își afundă degetele și mai mult în pielea mea fină.

     — Mai ușor voi doi acolo.

      Vocea amuzată a lui Kai rupe euforia momentului și mă face să mă despart ușor de buzele sale. Îmi sprijin fruntea de a sa și îmi țin ochii închiși. Acesta mă îmbrățișează cu ambele mâini și îmi lasă un sărut pe umărul gol.

     — Iepurașul meu.

Hei , dragii mei.Vreau să vă spun că cartea va avea în jur de 30 de capitole. ☄❤

Taine din trecutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum