21. Tu ești femeia mea

6K 359 12
                                    

   

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

   

      Liniștea din mașină este una foarte liniștitoare. Ne privim din când în când pe furiș , iar mâinile noastre sunt împreunate. Mă simt cea mai fericită din lume în acest moment.

     — De ce nu vrei să îmi spui ce ai vorbit cu tata?

      Îl întreb deja a cincea oară , iar el se tot preface că nu mă aude. Îmi vine să îi dau cu ceva în cap pentru că se eschivează.

     — Ceea ce vorbes de fiecare dată tații cu iubitul fiicei sale. Mi-a spus să am grijă de tine și să nu te rănesc .

      Nu pot să cred că mi-a răspuns. De ce nu voia să îmi spună un lucru atât de simplu și de banal cum este acesta?

     — Ești sigur că doar asta ți-a spus?

      Nu pot înțelege de ce am acest sentiment , dar îmi pare că Han ascunde ceva ceva de mine. Sau poate că doar sunt eu paranoică.

     — Sunt sigur rază de soare. Doar atât mi-a spus.

      Decid să le las acest subiect și să mă concentrez asupra imaginii din fața mea. Se pare că am ajuns deja la petrecere.

      Casa lui Isac este împânzită de mulți adolescenți ce dansează , trag dintr-un joint sau beau alcool. Petrecerile de genul sunt ținute doar atunci când părinții săi nu sunt acasă. Și sunt unele momente în care mă mir că nu s-a stricat sau furat nimic prețios de aici.

      Deschid portiera , și o zbughesc în aerul dogoritor al lunii august. Mereu am urât vara pentru căldura infernală ce o aduce împreună cu ea. Sunt unele momente când abia aștept razele de soare , iar uneori le urăsc. Zici că sunt bipolară , nu alta.

      Hunter se apropie de mine și îmi înconjoară talia cu o mână , iar eu simt nevoia să îi copii gestul. Mergem cu pași lenți spre intrare și simt cum iubitul meu îmi lasă un sărut pe tâmplă. Cât de frumos sună doar simplul gând că acesta este iubitul meu.

     — Ia te uită pe cine văd eu aici!

      Kai mă trage spre el și îmi lasă câte un sărut pe ambii obraji. Mă învârte de câteva ori și mă scanează atent.

     — Oh! Fii serios Kai. Nu de mine trebuie să ai grijă , ci de iubițica ta.

      Îi fac semn din cap spre Ava , ce acum se trage din îmbrățișarea lui Han . Pot spune că ne-am apropiat și mai mult unii de alții de când formăm un cuplu. De fapt , mai mult Han s-a apropiat. Eu și așa eram apropiată de cei doi amorezați.

     — Voi luați-o înainte. Eu trebuie să vorbesc ceva cu Jo două minute.

     Kai și Han o privesc pe ciudat pe Ava și nu sunt siguri dacă ar trebui să o asculte sau nu. Prietena mea mârâie spre cei doi , iar ei ridică mâinile în semn că se predau.

Taine din trecutOù les histoires vivent. Découvrez maintenant