4. Eu sunt Hunter

8.2K 506 30
                                    

   Îmi iau în picioare adidașii negri și sunt gata

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


   Îmi iau în picioare adidașii negri și sunt gata. În această seară am ales să mă îmbrac într-un top mulat cu umerii goi și o pereche de pantaloni scurți. Vremea de afară este una mult prea infernală față de dimineață , așa că mă simt nevoită să îmi iau ceva subțire.

   Pantalonii îmi pare că sunt un pic cam provocatori , dar la naiba, o să mă sufoc de căldură. Claxonul de la mașina lui Isac mă anunță că trebuie să ies mai repede afară. Mă mai privesc o dată în oglindă și îmi dau pe spate părul prins într-o coadă de cal.

   Cobor rapid scările și sting lumina de pe hol. Mama și tata iau cina în oraș , așa că acasă nu mai este nimeni. Încui ușa de la intrare și las cheia sub ghiveciul imens de flori.

   Claxonul se aude din nou , iar ei pufnesc iritată. Omul ăsta chiar nu are nici un pic de răbdare. Trag într-un final ghiveciul la loc și alerg spre mașina neagră.

   —Ce ți-a luat atât? Mă ia la rost Isac de îndată ce intru în mașina sa.

  —Ești un idiot. Nu ai văzut că eram în fața casei? Am încuiat ușa, spun apoi mă întind spre el și îi depun un sărut pe obraz.

  —Ești așa o pacoste uneori, oftează acesta și o ia din loc.

  —Ghici cu cine m-am întâlnit azi? Nu ai să ghicești , așa că îți spun eu,chițăi eu entuziasmată. Kai, țip cât de tare pot , iar mașina se clatină pentru două secunde.

—Ești nebună? Mă întreabă acesta și își duce mâna spre inimă.

  —Nu , îi răspund și clipesc des luând o mină dulce.

   —Nu numai Kai s-a întors. Mi-a spus Zack că și Hunter este în oraș, spune acesta vesel.

   —Trebuia să îmi strici tu toată dispoziția, spun bosumflată și mă întorc cu capul spre geam.

   —Să înțeleg că v-ați văzut deja, spune acesta pe un ton jucăuș.

   —Ași fi vrut să nu o fac, spun și privirea mea devine rece.

   Isac, Hunter și Zack erau prieteni buni în liceu. Îi vedeam destul de des împreună. Pe atunci eu nu vorbeam cu nimeni , eram o tipă mult prea retrasă pentru vârsta mea. O aveam drept prietenă doar pe Avery.

  Apoi Hunter a plecat din oraș imediat după ce am absolvit liceul , iar în acea vară  Avery a început să iasă cu Isac, și așa am ajuns să fim prieteni toți patru.

   După plecarea lui Hunter am început să ies cu verișorul meu ,Kai. Prin intermediul meu acesta a făcut cunoștință și cu cei trei. Iar o dată chiar îmi păruse că i s-a pus pata pe Avery, dar între cei doi nu s-a întâmplat nimic. Kai este mult mai mare decât noi.

   —Cobori, sau rămâi aici ca o statuie? Mă ia Isac peste picior.

   —Cine știe, poate aduc și eu un frumos pe bancheta din spate, fac eu mișto de el știind cât de mult își iubește mașina.

   —Aveți camere și acolo. În mașina mea nu și-o trage nimeni, spune acesta oripilat.

   —Să mergem fricosule.

   Îmi înconjor brațul în jurul lui Isac, iar acesta își pune și el un braț în jurul taliei mele. Pășim spre casa imesă de unde răsună o muzică infernală. O mulțime de adolescenți se zbenguie prin curte sau în sufragerie. Alții stau într-o parte și fumează sau beau ceva tărie.

   Îl caut cu privirea pe Kai și îl observ la o masă cu Zack și încă câteva persoane. O blondă stă lipită de verișorul meu de parcă se teme să nu il fure cineva. Un băiat brunet râde de ceva spus de o roșcată , iar Zack flirtează cu o fată minionă.

   De îndată ce privirea lui Kai ajunge în dreptul meu , acesta o îndepărtează pe blondă și se ridică de la locul său.

   —Ați venit! Exclamă fericit.

   Acesta dă mâna cu Isac , iar apoi mă saltă pe mine în brațele sale. Își apropie gura de urechea mea și țipă cât de tare poate.

    —De unde ai luat chiloții ăștia? Acum o să fiu nevoit să am grijă de tine toată noaptea.

    —Nu mai am 16 ani Kai. Mă îmbrac în ce îmi este comod, țip înapoi spre el.

   —Ai deja un admirator ce se tot holbează la picioarele tale, mârâie acesta , iar eu îmi întorc capul în spate.

   Hunter merge cu pași alerți spre locul în care ne aflăm noi. Nu îi dau prea multă importanță și mă întorc spre verișorul meu. Îi spun să mă lase jos, iar acesta se conformează , dar mă trage după el pe canapea.

  Mă așez lângă Kai și fata minionă , iar Hunter ajunge imediat în dreapta noastră. Începe să dea mâna cu cei trei băieți , iar când ajunge în dreptul lui Kai îmi rânjește răutăcios.

    —Eu sunt Hunter, se prezintă acesta , iar eu îmi dau ochii peste cap.

  

  Nu am postat de multă vreme, dar acum m-am reîntors. Sper că v-am luminat în privința lui Kai. Pentru că în capitolul viitor urmează acțiune între Jo și Han.😏😏

Taine din trecutWhere stories live. Discover now