Sérelmek

1.9K 165 10
                                    

Reggel mikor kiléptem az ajtón, meglepetés fogadott. Taehyung és Jungkook álltak a kapu előtt. Furcsán méregetve őket indultam feléjük, majd mikor odaértem, mindketten abbahagyták a beszélgetést.
-Jó reggelt...- mosolygott rám legjobb barátom, majd félénken egy ölelésre tárta karjait. Félretettem minden múltban történt sérelmemet, majd halványan elmosolyodva bújtam karjai közé. Hiányzott az érzés. Hiányzott a barátom.
-Nagyon sajnálom Jimin... Mindent sajnálok, de ma majd mindenre fény derül.- suttogta fülembe.
-Remélem.- váltam el tőle, majd Jungkookra pillantottam.
-Szia.- köszönt halkan, mosolyogva.
-Gyerünk már, öleld meg!- bökte meg barátom szerelmem vállát, így az piros arccal lépett hozzám, majd átölelve derekam puszilt nyakamba, mire kirázott a hideg. Persze a jó értelemben. Szeretem őt. Miután elléptem tőle, együtt indultunk suliba, aminek igazán örültem. Taehyung egész úton beszélt, Jungkook meg végig oltogatta őt. Minden olyan volt, mint régen.
A suli elé érve mondták, hogy menjek az osztályba, amit meg is tettem, majd mosolyogva vártam őket.
Nem jöttek.
A harmadik órán már kezdtem aggódni, amikor is Jungkook nyitott be, miszerint az igazgatónő hívat. Teljesen lesápadtam és arra gondoltam, hogy ezért otthon nagyon ki fogok kapni.
Amint kiléptem a teremből, kiszemeltem maga felé fordított, majd elmosolyodott.
-Csak legyél őszinte, Jiminie... Rendben?- simított arcomra, mire nagyot nyelve bólintottam egyet, ő pedig közelebb lépve hozzám egy apró puszit nyomott szám szélére. Teljes sokkban hagytam, hogy csuklóm köré kulcsolva ujjait húzzon maga után.
Alig realizáltam, amint kopogott a bőrrel bevont, vastag ajtón, majd velem együtt belépett. Ha ez lehetséges, még jobban meglepődtem.
Mindenki ott volt. Namjoon. Hoseok. Yoongi. Jin. És Taehyung is.
-Foglalj helyet, Jimin.- szólt halkan az igazgatónő, mire meghajolva tettem, amit kért.- Kim Taehyung és Jeon Jeongguk azt állítják, hogy téged többször is bántalmaztak. Pontosabban Kim Namjoon, Min Yoongi, Jung Hoseok és Kim Seokjin. Igaz ez?- fúrta tekintetét enyémbe.
-É-én...- dadogtam össze-vissza.
-Azt állítják, hogy beépültek a csapatba, hogy könnyebben le tudják őket leplezni, hogy több belső információt is megtudjanak. Mint például, hogy a csapat egyes tagjainak szülei megfizetik az iskola tanárait, hogy én ne tudjak a balhékról. Sokat köszönhetsz nekik, Jimin.- fejezte be, felpillantva papírjaiból.
-Ez...- könnyeztem be.- Nem akarom, hogy bárkinek is baja essen, vagy kicsapják az iskolából.- mondtam halkan.- Köszönöm srácok, hogy segítettetek.- fordultam az egymás mellett álló Taehyung és Jungkook felé.- Eleinte nagyon rosszul éreztem magam, amikor Namjoonékkal kezdtetek el lógni.- nyeltem egyet, majd bántalmazóimra pillantottam.- De nem szeretném, ha miattam bajba kerülnének.- mosolyodtam el, mire mindenki ledöbbent.
-Sajnálom, Jimin.- szólalt meg Namjoon.- Én... igazából nem is tudom, hogy miért csináltuk...- folytatta, mire társai bólogatni kezdtek.
-Rosszul esett és sosem fogom elfelejteni, de megbocsájtok. Mélyen legbelül mindenkinek van oka arra, hogy ilyet tegyen.- feleltem, majd felállva léptem eléjük, hogy mind a négyükkel kezet fogjak, békülés jeléül.

Mosolyogva léptem ki az irodából, mögöttem barátommal és szerelmemmel. Sikerült elintéznem, hogy a négy srácot ne bocsássák el, csak keményebb büntetést kapjanak.
-Büszke vagyok rád.- mosolyodott el Taehyung, majd átölelt engem.- Viszont sietnem kell, nemsokára szünet és egy lánnyal találkozom az ebédlő előtt. Sziasztok!- dobott egy puszit a levegőbe, majd elsietett.
-Példás viselkedés volt.- szólalt meg Jungkook.
-Köszönöm.- feleltem pirospozsgás arccal. Elmosolyodva lépett közvetlen elém, majd derekamat átölelve húzott magához közelebb, ha ez egyáltalán lehetséges.
-Gyönyörű vagy...- suttogta, majd előre hajolva egy apró csókot nyomott ajkaimra. Meglepődve pislogtam rá, mire kacsintva egyet elengedett, majd ellépve tőlem elhaladt mellettem és távozott.
Szívem hangosan dübörgött mellkasomban, gerincemen végigfutott a jóleső hideg. Ez a srác maga a tökéletesség!

Sziasztok Babák! Sajnos, már csak egy rész van hátra :(( Fogadjátok szeretettel ♥
Shoya ♥

Schoolboy [jikook] ✔︎Where stories live. Discover now