Dilemma

2.2K 188 6
                                    

Hiába ültem könyveim fölött, képtelen voltam koncentrálni. Egyetlen szót sem jegyeztem meg az elolvasottakból. Az új srác járt a fejemben. Gyűlöltem őt, minden egyes porcikámmal. Nem tűröm, ha valaki jobb nálam. Mégis... mégis a legszívesebben csak gyönyörködnék benne. Rosszfiús imidzse van, nem csoda, ha az osztály férfiakhoz vonzódó fele mind végigmérte. Tetőtől talpig. Ezen kívül tökéletesen teljesít, és ezer százalék, hogy mindent megadnak neki a szülei. Csak annyit tudok mondani, hogy tökéletes.

Szüntelenül bújtam könyveimet, amikoris rámírt az egyetlen ember, aki nem undorodik tőlem.
'Jimin, buli lesz Kookieéknál, gyere te is.'- olvastam az üzenetet. Szemforgatva pötyögtem be a tőlem már megszokott választ. 'Tanulok.'
Miután letettem a készüléket, ismét pittyen egyet telefonom.
'Te ilyenkor is tanulsz? Gyere Jimin, ismerkedős buli lesz! -Xoxo Kookie'
Mi? Egyáltalán miért ő ír? Vagy, hogyan lehetséges az, hogy bulit tartson, ha holnap suli? Már megtanult volna? És mi az, hogy "Kookie"?
'Jeon JeongGuk. Nem. Megyek. Sehova.' írtam, majd kikapcsoltam a telefonom. Engem hagyjanak békén. Holnap tarolni fogok. Én vagyok a legjobb, nem pedig ez a mitugrász. Ez a helyes mitugrász... Na jó, elég!
Arcomat megdörzsölve siettem le egy pohár vízért. Le kell nyugodnom. Az arcom ég, teljesen melegem van. Mi történt velem? Úgy nézhetek ki, mint a mesékben lévő dühös szereplők. Füstöl a fejem...

Késő este, amikor már vágtam a feladott anyagot, a zuhany alá állva gondolkodóba estem. Gyűlöletet éreztem. A szüleim iránt, mert maximalista énüknek kell megfelelnem, ezáltal megváltoztatva engem is. Taehyung iránt, aki az helyett, hogy átjönne engem vigasztalni, most bulizik. És legfőképpen az új srác iránt. Gyűlöltem, hogy jobb volt, hogy helyesebb volt, hogy már az első napon népszerűbb lett, mint én. Már ami a tanárok körét illeti.
"Nem veszem be Jimin, jól tudod mire gondoltam."- jutott eszembe ezen mondata. Olyan jól nézett ki. Főleg amikor a hajába túrt...
Megérintettem lenőtt, fekete tincseimet. Be kéne festetnem a hajam. Vajon anya megharagudna, ha kiszívatnám fekete hajkoronám szőkére?
Kiszállva a zuhanykabinból a tükörbe pillantottam. Puffadt arc, hosszabb, fekete haj, csíkszemek, vastag ajkak. Mint egy nyomorult. Egy nyomorult vagyok.

Nos, talán az első alkalom, hogy írok ide valamit... :D Remélem tetszik a rész, ígérem, ezután majd beindulnak a dolgok ;)

Schoolboy [jikook] ✔︎Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz