8. KAPITOLA - AKA smut

1.1K 62 4
                                    

Oliver cítil po celou dobu Albusovo vzrušení na svém břiše, ale nedal na sobě nic znát. Nyní, když měl Albusův rozkrok přímo v úrovni očí, chtěl mu dopřát uvolnění. Pohladil Albuse po vnitřní straně stehen a pak zajel ukazováčkem za lem plavek a párkrát za ně zatáhl. Vzhlédl k Albusovi s nevyslovenou otázkou. Albus se vzepřel na rukách a dovolil, aby mu Oliver plavky stáhnul. Oliver obemknul odhalené mužství svými ústy a začal jej nasávat. Albus se opřel o dlaně za zády a zvrátil hlavu slastí.

Netrvalo to dlouho a Albus cítil, že je blízko vyvrcholení. Ale jeho vzbouřené hormony chtěly víc. Albus chtěl víc.

Jemně odstrčil Oliverovi hlavu, vytáhl nohy z bazénku a opřel se o lokty. Průzorem mezi pokrčenýma nohama se díval na Olivera, zorničky zvětšené chtíčem.

Oliver se samolibě usmál: „Jestli se budeš takhle vystavovat, tak za sebe neručím."

„Možná, že chci, abys to udělal," provokoval dál Albus.

Oliver se vytáhnul na rukách ven z bazénku a vodu z vlasů vyklepal Albusovi na břicho. Albus se zašklebil, zatímco se Oliver natáhnul pro ručník a ledabyle se osušil. Albus si nemohl nevšimnout Oliverovy erekce pod plavkami.

Oliver natáhnul ručník na zem a kleknul si na jeho okraj, Albus se posunul doprostřed před sebe.

„Albusi, nemůžu se s tebou vyspat na druhém rande."

„To říká kdo? Ty mě snad nechceš?"

„Ne, chci tě a moc, akorát mi to nepřijde správné."

Albus se nikdy necítil nadrženější. „Chceš snad, abych tě prosil?"

Oliver si odfrknul a zavrtěl hlavou. „Dobrá, ale kdykoliv mě můžeš zastavit, rozumíme si?"

Albus se napřímil do sedu a jazykem vnikl do Oliverových úst. Oliver měl už škádlení dost, strhl ze sebe plavky a přitáhnul si Albuse k sobě za boky. Prstem zakroužil po okraji Albusova otvoru a zasunul jej dovnitř. Prstil jej, až Albus zamumlal: „Už mi ho tam sakra strč."

Oliver s potěšením vyhověl.

Nepříjemný pocit, který Albuse zprvu vyděsil, vystřídala nepopsatelná slast, když Oliver poprvé narazil na prostatu. Albus přidušeně zasténal a Oliver začal přirážet rychleji a hlouběji a stimulovat to samé místo znovu a znovu. Výkřik slasti se vydral z Oliverových úst, jakmile dosáhnul orgasmu uvnitř Albuse. Vlna rozkoše ještě neodezněla, když pevně uchopil Albusův penis a několika tahy dovedl k ejakulaci i jeho.

Několik minut vedle sebe jen leželi a čekali, až se jim uklidní rozbušená srdce. Oliver se přetočil na bok a odhrnul Albusovi z čela mokré vlasy. „Jsi v pohodě?" ujišťoval se.

Albus přikývnul, neschopen slova, přitáhnul si k sobě Oliverovu ruku a políbil ji.

„Měli bychom už asi jít..." připomněl Oliver po několik dalších minutách. „Raději tě doprovodním, je už po večerce."

Než vyšli z prefektské koupelny naposledy se políbili a Oliver přivinul Albuse do dlouhého obětí. V tichosti pak došli do sklepení a před vchodem do zmijozelské společenské místnosti se rozloučili. Albus opojený novým zážitkem nepozorovaně proklouzl dovnitř a doufal, že Scorpius už bude spát – nebyl připraven čelit jeho výslechu. Jen pro dnešní večer se chtěl vznášet na obláčku, než bude muset s pravdou ven. Když dorazil do ložnice, úlevně si vydechl, závěsy kolem Scorpiosovy postele byly pevně zatažené.

SCORBUS a první polibek, který se počítáWhere stories live. Discover now