045[totuus valheiden sijasta]

192 35 0
                                    

"Jungkook? Onks kaikki hyvin?" Hoseok kysyi, kun tuo istahti hänen viereensä luokassa. Taehyung oli flunssassa, joten tuo ei olisi tulossa kouluun ainakaan tänään.

Jungkook näytti mietteliäältä ja väsyneeltä. Hetki kun heidän katseensa kohtasivat, tuo kuitenkin yritti näyttää virkeämmältä. Se oli melko epäilyttävää.
"On kai. Mä oon vaan miettiny yhtä juttuu.."

"Voinks mä auttaa?" Hoseok tarjoutui, samalla kun avasi tietokoneen salasanallaan.
Jungkook oli hetken hiljaa, kunnes käänsi katseensa kämppikseensä.

"Itse asiassa.. voit. Mitä sä tekisit jos...no, oletetaan vaikka että sä tietäsit esimerkiksi että sun poikaystäväs on pettäny sua sulle tärkeen ihmisen poikaystävän kanssa, eikä tää sulle tärkee ihminen tiedä asiasta? Kertositko sä sille, vaikka se saattas vaan hankaloittaa asioita? Vai jättäsitkö koko jutun vaan omaan tietoos, vaikka susta tuntuis että se pitäs kertoa?"

Hoseok katsoi ruskeahiuksista hetken hämmentyneenä, ennen kuin huokaisi mietteliäänä.
"No.. siis, jos tää 'tärkee ihminen' ei kerran tiedä asiasta, niin musta tuntuis reilulta kertoa sille. Vaikka se totuus ois kuinka kipee, niin se on silti totuus. Ja eiks sillä periaatteessa olis oikeus kuulla totuus valheiden sijasta?" punahiuksinen sanoi.
"Niin, mut eihän se valehteleminen oo välttämättä pakollista. Jos vaan... jättää totuuden kertomatta", Jungkook selitti.

Hoseok kohautti harteitaan ja käänsi katseensa tietokoneen ruutuun.
"Nii no, en mä tiedä. Itsehän sä sen päätöksen teet. Mut mä suosittelen että yrität asettua sen asemaan ja miettiä miltä siit tuntuis. Mä kertosin kyllä, koska musta ois ainaki reilua että tää ihminen sais tietää totuuden."

Jungkook huokaisi ja käänsi itsekin katseensa tietokoneeseen. Hänen oli ratkaistava tämä ongelma.
Vaihtoehtoja ei ollut kovinkaan paljon. Jungkook tiesi, että Taehyung oli pettänyt häntä Jiminin kanssa, mutta Hoseok tuskin tiesi sitä Jiministä. Toisaalta, saattoihan olla, etteivät Jimin, Yoongi ja Hoseok edes seurustelleet vielä silloin. Eihän Jungkook tiennyt, milloin noiden kolmen suhde sai alkunsa.

Voisihan hän toki kysyä sitä kämppikseltään, mutta eihän tuo tiennyt hänen ylipäätään edes tietävän heidän suhteestaan. Se nyt vasta olisikin ihme, jos hän nyt möläyttäisi tietävänsä.

Eli ainoa ihminen jolta Jungkook voisi kysyä näitä asioita olisi Jimin.

Eikä hän todellakaan olisi halunnut puhua tuon kanssa.

rakasta HEITÄ||yoonminseokWhere stories live. Discover now