Pov Kim Taehyung

Zoals gewoonlijk zit ik in mijn favoriete café te praten met mijn beste vriend en vriendin, Jimin en Kim (hehe that's MEEEEE)
ze zijn misschien een stel, maar ze zijn echt super grappig als ze met andere mensen zijn "wie wil een grap van me horen?" grijnst Kim uit het niets waardoor ik grinnik "als we 'nee' zouden zeggen ga je het alsnog doen, dus begin maar gewoon" lach ik waardoor Kim grijnst.

Kim pakt een pan uit haar tas "waarom heb je die meegenomen?" lacht Jimin en kijkt lachend naar Kim "die heb ik natuurlijk nodig voor mijn grap" grinnikt Kim terug terwijl ze op staat (Lee_Suga ik denk dat je wel weet wat ik nu ga doen hehehehhehhhehehhehehehehe).

Kim zet de pan op haar bovenbeen "PANties" lacht ze waardoor Jimin in de lach schiet "ik ben nog niet klaar hoor" ze doet de pan op haar hoofd waardoor ik lach en Kim grijnst "hersenPAN" ze lacht weer terwijl Jimin al zit te huilen van het lachen. Kim grinnikt en doet de pan naast haar mond waarna ze begint te fluiten "PANfluit" ze lacht nog harder en vertelt haar grappen zo hard waardoor je het hele café hoort lachen,
Jimin en ik vegen onze tranen weg en kijken naar Kim die de pan weer in haar tas stopt.

Pov Min Yoongi

Ik zit samen met mijn beste vriendin Britt in een of ander café en er is zo'n meisje met een pan helemaal raar aan het doen terwijl de jongens die erbij zitten keihard zitten te lachen. Ik zal eerlijk zijn, het is best wel grappig eigenlijk en het ziet er heel erg dom uit. Vooral omdat ze de pan gewoon uit haar tas haalde, wie doet er nou een pan in zijn tas?

Het meisje lacht en word door een jongen van diezelfde tafel achterna gezeten, ik grinnik als het meisje opeens struikelt en hard op de grond valt, naast mij. Ik sta op en help haar omhoog "Kim, ben je okay? heb je ergens pijn?" vraagt de jongen die haar achterna zat "ik ben okay en heb geen pijn, ik ben gewoon mezelf" lacht het meisje, die blijkbaar Kim heet.....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Messenger // Taegi FFWhere stories live. Discover now