Hoofstuk 3: De Uitnodiging

5 2 4
                                    

Hallo weer een nieuw hoofstuk. Dank je voor de al 17 vieuws. Ik hoop dat deze ook leuk is. #tiempower 😎

JJORL begon al een groot dorp te worden met de R-toren (die toren die Robin gebouwde) ik en Ozne bouwde samen een stenen muur en houten huisjes. Lenses mijn was ongelovelijk groot en had ook andere ingangen en huisjes zoals in Lenter en Lervzon. Jermi heeft zelfs zijn dirthuisje verandert in hout. Maar nog wel met een dirtgrond 😂.

Toen kwam er een villeger met een brief ✉ . Een brief voor Jack en Ozne Lonk zij hij. Het was een brief voor ons zij Ozne. Jack en Ozne opende de brief. Er stond in:
Jack Ozne Lonk  Lences en Jermi en Robin. Dit is de koningkrijk van Vigreuse we hebben je hulp nodig. Onze prinses is omtvoert en we hebben jullie nodig om haar te redden. Ze heet Fiona Loise en ze is de prinses die omtvoert is door de morsianen (van morsia). Kom naar het paleis zodat jullie de armor en wapens kunnen krijgen.

We ginen naar Morsia en zelfs lencec ging mee. Maar het was ver

Ze gingen door bossen en rivieren en een woestijn. Ze kwamen zelfs een tempel tegen en jermi renden in de val. Toen werd het nacht 🌃 enwe moesten een huis bouwen. Maar in de woestijn is geen hout. Ik had net genoeg om een klein huisje te maken. Robin bouwde er snel een van birt. Lensec had genoeg steen van al het minen maar had er vergeten geen deur in te zeten. Jermi probeerde er edn van zand te maken maar het dak storen streets in. Ozne had niet genoeg blokken om zijn huis af te maken. EN ER KWAM EEN ZOMBIE OP HEM Af. Dus ik sprong uit mijn huis en sloeg de zombie net optijd weg. Toen sloeg hij een spider 🕸 die ik niet zag. Ik zij kom snel in mijn huis en we gingen er snel samen in. Jij bent echt mijn beste vriend zij Ozne Lonk. Ja jij mijne ook. En dat meende ik 😁

Jack en Ozne Lonk en de oorlog met HerobrineWhere stories live. Discover now