Hooftstuk 2: Verkenning

9 1 2
                                    

He de schrijver hier 👋 het eerste hoofstuk had ik al op een andere site geschreven en dus dit is het eerste nieuwe hoofdstuk. Tiempawer!!!

Dag 2 kwam. De zon kwam op. Iedereen werd wakker in hun huis. Robin werd wakker in zijn houten huis. Lences was al een tijdje wakker en ging weer minen . Jermi werd wakker en rende naar buiten waar hij een creeper tegen kwam. O mama riep hij en kaboom. Ozne en ik werden alebij lachend wakker🤣. We gingen verkennen vandaag.

Welke kant gaan we op? Vraagt Robin. Laten in de richting van de zon ☀ gaan zij Jack dan kunnen straks in de richting van de maan  terug. Wat slim zij Ozne. En dus gingen ze naar de zon waar een berg stond. Lences wilden moest doorgaan met minen dus hij was er niet ☹️.

Op de berg zagen we hoe groot nikter was. En gingen we allemaal een eigen kant op. Robin liep anaar een gebied met grote weilanden. Ozne ging naar een groot bos (jungel) en Jack ging naar volgde een rivier. . De rivier noemde hij Napter. Hij liep over het zand aan de waterkant terwijl hij een kaart maakte. De rivier Napter kwam langs een dorp. Het Dorp hete Tenkdor en had heel veel villejers (ik weet ff niet hoe je dat schrijft dus dat verander ik later. grote neuzen). De Tenkdors gaven mij wat prok en wilde met mij ruilen. Maar ik had geen emeralts. Ik vroeg wat weten jullie over de vijjanden? Zij zijden o gewoon skaleten zombies creepers en spiders maar ook Herobrine. Herobrin vroeg Jack? Ja herobrine. Hij ziet er uit als een Steve maar dan met witte ogen. Hij heeft super krachten en hij heeft de prinses 👸 van Vigreuse ontvoert. O nee zij Jack. Maar nu moeten we eerst eten. Je hebt vast wel honger van al dat verkennen.
De dorpingen gaven een feest om hun Jack. Met brood taart en vlees. Toen kreeg hij een varken 🐽 (in zoals minecraft storymode) en hij noemde hem Eed. 1 dorleping vroeg of Jack zijn beste vriend wilde zijn maar Jack zij nee. Ozne was al zijn beste vriend en daar kon niemand aan wat verandren. Het werd donker.

IK MOET TERUG NAAR JJORL (dat was de naam van het kamp) maar wat was de weg trug??? 😲😲
Wacht. Volg de maan!!

In het bos bij Ozne.
Dit bos is echt heel groot. Ik noem het Andelle. Maar het nu al donker ik moet trug naar JJoLR maar hoe kom ik daar?! 😭😭 Was Jack hier maar die is daar altijd goed in. O wacht Jack!! Hij zij volg de maan. Hij vecht tegen zombies en skaleten dus Ozne ging op de bladeren van de boom staan
Dit was veilig yes!!! Maar toen hij achterom keek zag hij opeens een man. Een Steve. Maar toen hij in zijn ogen keek voelde hij zich ziek en slap😲😲.
.Hij rende naar de berg en zag daar de toren van  JJORL (die had Robin gebouwt) en iedereen was weer veilig in het kamp. 😁

Jack en Ozne Lonk en de oorlog met HerobrineWhere stories live. Discover now